Πολυ δεν καθησες?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δεν ξεχνω πως ειχα κανει την σχετικη πλακα με τον Σολιντ αλλα μηπως ηρθε η σειρα του Ιταλου να μας αφησει πρωτος?

Ξερετε , δεν θα κλαψω και με μαυρο δακρυ εαν γινει...

Ειναι αλλωστε η πρωτη φορα που η περιπτωση Μπαγεβιτς δεν μου φανταζει τοσο απεχθης.... :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Aααααχχχχχ, ολυμπιακοί και βάζελοι, τα ίδια ..... ειστε. Βιαστικοί, επίμονοι, προπονητοφάγοι.
Αρε Αγγλία,πόσο μακριά μας βρίσκεσαι ποδοσφαιρικά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως και πέρυσι από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα: Δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ σε κλειστή άμυνα με τίποτα!!!

Θα ήθελα να μεταφέρω και την δήλωση του Ολισαντέμπε που είναι ευθεία βολή στον Έκι:

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν παίζουμε ως ομάδα. Κάποιοι παίζουν για τον εαυτό τους και όσο δεν αλλάζει αυτό, δεν πρόκειται να βελτιωθούμε. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι δεν είμαστε ομάδα. Ορισμένοι αγωνίζονται για να δουν το πρόσωπό τους στις εφημερίδες της επόμενης ημέρας".

Αυτό δείχνει μια εσωτερική διάλυση... Είναι που είναι εντελώς καινούργια η ομάδα, φαίνεται ότι έχει και πολλά εσωτερικά προβλήματα...

Αλήθεια ο Σανμαρτεάν γιατί φαγώθηκε;;;

Πάντως κατά την άποψή μου τεράστια ευθύνη φαίνεται να έχει και αυτό ο γυμναστής ο Σπράυ... την προηγούμενη φορά που δούλεψε στον ΠΑΟ ήταν μαζί με τον Σάντος και έκαναν και τότε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα με 3 σερί ήττες πριν τους σουτάρουν και τους 2... Εκείνη την χρονιά είχαμε πάρει το πρωτάθλημα...

Reaction score
1.380
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΛΙΒΑΘΗΝΟ!!!
Και εγω προτιμω παικτες και προπονητη απο την "οικογενεια". Αλλωστε, οι τακτικες Κοκκαλη (βλεπε μεταγραφες ονοματων) δεν πιανουν στον Παναθηναικο. Τοσα χρονια με τους Μπασινογκουμαδες παιζουμε. Αν θελει ονοματα, θα πρεπει το χερι να μπει βαθια στη τσεπη για να φερει παικτες αξιας και μικροτερης ηλικιας, οχι γερασμενα αλογα που ερχονται για τη συνταξη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
''Τελω να σε συχαρητησω γκιατι εκεις καλη ματι και βλεπει ποδοφαιρο""Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ειμαι με φωναξε κανεις? ολοι εχουν τον Αλεφαντο τους

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έμαθα ότι σήμερα το πρωί είδαν τον Αλέφαντο να αγοράζει πολλά μπλοκάκια και τετράδια σημειώσεων από γνωστό πολυκατάστημα γραφικής ύλης...

Για που να ετοιμάζεται;;;

Ρώταγε επίσης αν υπάρχουν αφίσες του Ριβάλντο για να βάλει στο δωμάτιό του...

Reaction score
436
Μ΄αρέσει που βλέπει και σημάδια βελτίωσης.
Η μόνη βελτίωση είναι ότι τελειώνουμε το παιχνίδι με 11 παίκτες.

Reaction score
25
Εγω να δειτε τι έπαθα....

Εφαγα όλη την ημέρα μου χθες στο λίμανι στης Πάτρας περιμένωντας να "χαιρετήσω" τον Μαλεζάνι.....

Τελικά μάλλον θα πρέπει να περιμένω μέχρι την άλλη αγωνιστική!!

Το ίδιο και ο ...Φυλακούρης!

Reaction score
1
Μπαγιεβιτς;;;;;;;

Χίλιες φορές Ρότσα.
Τώρα για το αν είμαστε βιαστικοί με Σόλιντ και Μαλεζάνι,θα διαφωνήσω κάθετα,ειδικά για τον Μαλεζάνι.

Δεν μπορείς να προπονείς μια ομάδα σχεδόν ένα χρόνο-κάποιους παίχτες-και 4 μήνες τους υπόλοιπους και να μου βάζεις μέσα αυτούς που βάζεις.
Υποτίθεται ότι είσαι κάτι σαν manager και βλέπεις στις προπονήσεις ποιός διψάει για μπάλλα και ποιός τα έχει γράψει όλα στα...(π.χ. Μπίσκαν).
Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό μόλις έβαλε μέσα τους μικρούς,μετά από αρκετό καιρό είδαμε κάποιους να τρέχουν να μαρκάρουν,άσχετα αν με τις οδηγίες που είχαν πάρει από τον πάγκο και μέχρι σήμερα να έπαιζαν,γκόλ δεν θα έβαζαν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead