Ποσο ειπατε???

Reaction score
307
Απάντηση: Ποσο ειπατε???

Πριν λίγο τους έστειλα ένα email ... να δω τι θα μου απαντήσουν
(και αν φυσικά)

Reaction score
34
Κάντε το βήμα, είμαι μεσα και εγω. Να δειτε ποσοι θα βγουν μεχρι να τελειώσει η ιστορία.

Τι λέτε για προπαραγγελία (με προκαταβολή για σίγουρα) υπο μορφή power buy;

Αντρέα μπράβο!!!! παρουσίασες το θέμα πάνω που ψάχνω για τελικό ενισχυτή...

Reaction score
0

Eχω ενα φιλο που εχει θυριδα στην Αμερικη, θα τον παρω τηλ. να μαθω περισσοτερα σημερα...:cool_4:
Ωραιο φαινετε, αμα ειναι να δουμε μπας και φερουμε για ολους.....:bravo:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Με την πρωτη ευκαιρια,ενα σετακι απο την pro series θα το ηθελα! Ειναι πολυ ομορφα τα ατιμα! Δειτε και τις φωτο...

Attachments

Reaction score
0

Eχω ενα φιλο που εχει θυριδα στην Αμερικη, θα τον παρω τηλ. να μαθω περισσοτερα σημερα...:cool_4:
Ωραιο φαινετε, αμα ειναι να δουμε μπας και φερουμε για ολους.....:bravo:
Πηρα τηλ. και τα νεα ειναι ασχημα....:mad_3:
Μονο ειδη πληροφορικης δεν εχουν δασμους αλλα και εκεινος που εφερε απο αμερικη μια tft για pc, στο τελωνειο γραψανε tv tft και πληρωσε 60% πανω :mad_3:

Γενικα μου ειπε οτι πληρωνεις περιπου απο την αξια του 40 - 60 % πανω...
Αλλη μια περιπτωση ειναι να ερθει με ταχυδρομειο αλλα μπορει να στο κανουν αβαβα το πραγμα και μετα τρεχα γυρευε.....:pc:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Δειτε και αυτες! Να προσθεσω,πως οταν αγορασετε τον ενισχυτη,οι πλακετες ειναι σε ξεχωριστη συσκευασια απο το κουτι! Ναι,καλα καταλαβατε,τον μονταρετε μονοι σας!!!!!

Attachments

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ο προ,ερχεται μονταρισμενος:)
Δεν ξερω πως παιζουν (ελπιζω να μαθω συντομα ),αλλα σχεδιαστικα,σκιζουν....

Attachments

Reaction score
4
Αν ερθουν σαν ανταλακτικα κομματια κομματια αν δεν κανω λαθος, εχω ακουσει οτι δεν φορολογειτε τοσο η καθολου.
Αρκει να ειναι σε κομματια, η αγορα να εχει γινει σαν επιχειρηση, και να το διευκρινιζει και ο πωλητης οτι προκειτε για ανταλακτικα.
Αν μπορουσε καποιος να τα φερει ετσι τοτε θα ειχαμε γλιτωσει το χαρατσι του φορου αλλα και παλι...
Ειναι σωστο να <<κλεψουμε>> τον φορο? Υπαρχει λογος που υπαρχει αν το σκεφτειτε.
Τωρα επειδη ολα τα λεφτα του φορου μπορει να μην χρησιμοποιουνται σωστα απο την εκαστοτε κυβερνηση η επειδη αντι να πανε εκει που πρεπει μπαινουν σε καποιες τσεπες αυτο δεν μας δικαιολογει να το κανουμε.

Παντως εχω την εντυπωση οτι γινετε αν ερθει σε κομματια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Ποσο ειπατε???

Ειναι σωστο να <<κλεψουμε>> τον φορο? Υπαρχει λογος που υπαρχει αν το σκεφτειτε.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι. Σίγουρα πάντως δεν είναι σωστό να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά στο τελωνείο για κάτι που κοστίζει 900 ευρώ επειδή ο τελωνειακός το "έκοψε", με το έμπειρο μάτι του, για παραπάνω και θέλει να βγάλει κι ο εκτελωνιστής το κατιτίς του. :mad_1:

Σε τελική ανάλυση, για να παραφράσω την υπογραφή γνωστού φωτο-(απο)Συντονιστή, πιο καλά είναι να κάνεις τα δικά σου λάθη, παρά τα λάθη που θέλουν οι άλλοι. :respect:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.470
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO