Ποτέ Ξανά!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Αν οι Αμερικανοί δεν είχαν μπεί στον Β' ΠΠ και γερμανικά θα μιλούσαμε μια χαρά και θα πηγαίναμε και στην κομαντατούρ βολτίτσες και άλλα πολλά θα μας συμβαίναν ("μα οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" που λεγε και ο καταδότης Δήμος Σταρένιος) ...

Μην τρελλαθούμε κιόλας...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Τα βλέπετε πολύ μονόπλευρά τα πράγματα και δυστυχώς δεν είναι έτσι...

Δείτε και τι είχαν κάνει "οι αθώοι" ιάπωνες ως που φάγαν την βόμβα...

http://www.kimsoft.com/kr-japan.htm

προσοχή περιέχει σκληρές φωτογραφίες και περιγραφές...

Μόνο στην πόλη Nanjing της Κίνας σφαγίασαν πάνω από 300.000 κόσμο (ακόμη και ομαδικοί τάφοι με βρέφη έχουν βρεθεί) και βίασαν πάνω από 20.000 γυναίκες. Εκεί οι αξιωματικοί τους διαγωνιζόταν στο ποιος θα αποκεφαλίσει περισσότερους αιχμαλώτους...

Για να μην μιλήσουμε για το πόσοι πέθαναν στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας...

Γι' αυτό ακόμη και σήμερα στην Κορέα, την Κίνα κλπ δεν θέλουν να δουν ούτε ζωγραφιστό Ιάπωνα...

Reaction score
53
Αγαπητέ φιλε Σπύρο και Giotamike.
Δεν έβαλα ποτέ σε αντιπαράθεση Αμερικανούς, Ιάπωνες , Γερμανούς , Σοβιετικούς κλπ.
Το thread ξεκίνησε για τα πυρηνικά όπλα και κατέληξε σε αντιπαράθεση για το αν οι Αμερικάνοι είναι καλύτεροι από τους Ιάπωνες ή τους Γερμανούς ή το αντίθετο.

..Τα βλέπετε πολύ μονόπλευρά τα πράγματα και δυστυχώς δεν είναι έτσι...

Δείτε και τι είχαν κάνει "οι αθώοι" ιάπωνες ως που φάγαν την βόμβα...
...
Οι δολοφόνοι συνήθως δεν έχουν πρόσωπο.
Οι δολοφόνοι συνήθως δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε ιερό ούτε όσιο!
Ποτε δεν φταίνε οι λαοί (ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ιάπωνες, ούτε Γερμανοί, ούτε Τούρκοι!)

Οσον αφορά την Ελληνική γλώσσα αυτή πέρασε από χίλια μύρια κύματα και κατάφερε να επιβιώσει χάρη στον αγώνα και την αγάπη των Ελλήνων για την πατρίδα τους, και που νομίζω πως μας διακατέχει Ολους!!!

P.S. sorry για τις εικόνες, τις έκανα link!

Reaction score
14
Eυχαριστώ για τη ρύθμση σχετικά με τις φωτογραφίες.

Συμφωνώ οι δολοφόνοι δεν έχουν πρόσωπο.

Χαίρομαι που μπορούμε και ανταλλάσουμε όλοι τις απόψεις μας ευγενικά και με επιχειρήματα. Αυτό είναι κάτι που διακατέχει και θα πρέπει να διακατέχει το forum που έχουμε.

Reaction score
7
Για το κακο που εκαναν οι βομβες (ασχετα με το που επεσαν) στο περιβαλλον και τη μανια για μετεπειτα δοκιμες αλλων βομβων, εχει μιλησει κανενας?

και στο ΙΡΑΚ οι Αμερικανοι γιατι εριξαν τις εξυπνες βομβες που περνανε μεσ απο παραθυρο και τρυπανε 7 πατωματα πριν σκασουν? Για να δουν αν οντως κανουν αυτα που υποσχονται και αν ξοδεψαν σωστα τα χρηματα.... Φυσικα και θα τις δοκιμαζαν σε εμψυχο υλικο (''υλικο'' γι αυτους...)

V

VIDEOMIX

Guest
Μας αγαπάνε οι Γερμ... εεε οι αμερικανοί.
Ειναι φίλοι μας οι Γερμ... εεε οι Αμερικανοί. :twisted:

Reaction score
14
Κανείς δεν αγαπάει κανένα, όλοι κάνουν κάτι ανάλογα με τα συμφέροντα τους (φυσικά και εμείς). ΄

Το περιβάλλον επιβαρύνεται συνεχώς. Οι βόμβες το επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο. Πρέπει όμως να καταλάβουμε, ότι οι βόμβες τότε έπεσαν γιατί ήταν μια λύση. Ίσως όχι η καλύτερη αλλά η πιο άμεση. Δεν είπε κανένας ότι ξυπνάμε ένα πρωί και ρίχνουμε μια βόμβα.

Εν' κατακλείδι, πιστεύω ότι για τότε που μιλάμε ήταν η πιο άμεση λύση. Δεν πιστεύω ότι μια ακόμα απόβαση θα είχε καλύτερα απότελέσματα.

V

VIDEOMIX

Guest
Κανείς δεν αγαπάει κανένα, όλοι κάνουν κάτι ανάλογα με τα συμφέροντα τους (φυσικά και εμείς). ΄
Για να ενημερωθώ και εγώ επειδή δεν γνωρίζω, εκτός απο καρπαζοεισπράκτορες,υπερασπιζώμαστε τίποτα συμφέροντά μας εμείς; :shock:

V

VIDEOMIX

Guest
Μέγιστο λάθος. Οχι δικά μας , αλλα των "πατρόνων" μας.
Εδω και 60 χρόνια τουλάχιστον, η Τουρκία μας φτύνει και οι πολιτικοί μας κρατάνε ομπρέλα ως σαν να βρέχει.
Βέβαια, δεν τρώμε κουτόχορτο, ξέρουμε τον ρόλο των πολιτικών. Δεν κάνουν τίποτε τυχαία.
Εχουνε και το όπλο των ΜΜΕ για κατευθυντικότητα της όλης ζωής μας και ας πάει και το παλιάμπελο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Βέβαια, δεν τρώμε κουτόχορτο, ξέρουμε τον ρόλο των πολιτικών. Δεν κάνουν τίποτε τυχαία.
Εχουνε και το όπλο των ΜΜΕ για κατευθυντικότητα της όλης ζωής μας και ας πάει και το παλιάμπελο.
πάλι γενικεύεις και αδικείς πολλούς...

δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και δεν είναι όλοι ανίκανοι

υπάρχουν πολλοί που έκαναν πολλά, άλλοι που θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα και άλλοι που δεν κάναν τίποτα...

η ιστορία θα δείξει ποιοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ποιοι ολιγώρησαν...

V

VIDEOMIX

Guest
Ολα κρίνωνται εκ του αποτελέσματος. Αρα ειμαι ποιο δικαιωμένος στο συμπερασμά μου απο σένα.
Και κάτι ακόμα Σπύρο. Κάθε αλλο παρά ανίκανους τους έβγαλα. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Ολα κρίνωνται εκ του αποτελέσματος. Αρα ειμαι ποιο δικαιωμένος στο συμπερασμά μου απο σένα.
Και κάτι ακόμα Σπύρο. Κάθε αλλο παρά ανίκανους τους έβγαλα. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
δικαιωμένος ως προς τι?

και ποιο αποτέλεσμα?

δηλαδή τι κάνουν οι πολιτικοί?

μήπως υπάρχει καμμία παγκόσμια συνωμοσία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμη?

V

VIDEOMIX

Guest
Ειναι πολύ εύκολο να το δείς και απορώ, που το αναφέρεις και ρωτάς. Εκτος και αν εχουν δυστηχώς καταφέρει να πλάσουν συνείδηση στον Ελληνα ηττοπάθειας και ψοφοδεισμού και ο Ελληνας να τα βλέπη όλα άσπρα, φυσιολογικά.
Οσο για τις συνωμοσίες και τα ρέστα, ειναι το εύκολο επιχείρημα "ειρωνοχλευασμού" των παγκοσμιοποιητών. Δεν λέω οτι και εσύ ανίκεις σε αυτούς, όμως δανείζεσαι το ποταπό "επιχείρημά" τους, εαν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
τι να δω?

είμαστε ένα κράτος με ιστορία κάτω από 200 χρόνια (ουσιαστικά την σημερινή μορφή την έχουμε από το 1946) και σήμερα μετά από 2 παγκόσμιους πολέμους θεωρούμαστε ισότιμοι με τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες. Μέσα σε 200 χρόνια έγιναν οι δομές ενός σύγχρονου κράτους. Βρες μου άλλες χώρες με τον πληθυσμό και την έκταση της Ελλάδας που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο...

Δες τις υπόλοιπες χώρες της "γειτονιάς μας" και σε τι χάλια βρίσκονται.

Δες άλλες πρώην υπερδυνάμεις και αποικιοκράτες (Ισπανία, Πορτογαλία κλπ κλπ) με τις οποίες είμαστε στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο.

Δεν είμαστε σε κανένα παράδεισο αλλά μπορούμε να σταθούμε απέναντι στους άλλους και το κυριότερο διατηρήσαμε τον δικό μας τρόπο ζωής, δεν χάσαμε την ταυτότητα μας.

Απλά ακόμη πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει το ποιοι είμαστε και που πάμε. Οι κοινωνίες δεν είναι στατικές. Ο κόσμος δεν σταματά να γυρίζει. Κι εμείς θα πρέπει να εξλιχτούμε. Η παγκοσμιοποιηση δεν είναι ο φόβος μας. Τον κακό μας εαυτό πρέπει να φοβόμαστε. Και το έχει αποδείξει ο Έλληνας ότι μακρυά από την πατρίδα του, σε ξένο περιβάλλον αλλά και μακρυά από τον "εναγκαλισμό" του "κράτους προστάτη" μπορεί και θριαμβεύει. Οι στρατιές των μεταναστών που ευημερούν στους ξένους τόπους αυτό δείχνουν.

Εκεί δεν ζει ο μετανάστης σε παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον???

Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν τεχνητούς και ασαφείς εχθρούς... Μυαλό και προσπάθεια θέλει...

Εκτός και αν φυσικά δεν θέλουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας, και δεν μας αρέσει η προσπάθει. Τότε μπορούμε να ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο τις απαραξείας και του να κατηγορούμε τους άλλους για ότι μας συμβαίνει...

V

VIDEOMIX

Guest
Διαφορετικό το πνεύμα μου, αλλα εννοώ. Σωστά τα λέει ο Σπύρος εκτός απο επι μέρους φράσεις,δεν συνεχίζω. Ας πάρει την σκυτάλη άλλος, διοτι εμένα τα παράπονά μου ειναι εθνικά και ιστορικά και οχι καλοπέρασης και ατομικής ευημερίας. εκεί μπορεί να ανεβούμε και στην πρώτη θέση παγκοσμίως,δεν με νοιάζει. Τι να το κάνω εαν η Ελλάς ειναι προσκυνημένη και δέσμια;
Νά'στε καλά και χρόνια πολλα για την μεγάλη εορτή της Παναγίας. :)

Reaction score
7
Δεν ξερω αλλα πραγματι εχω την εντυπωση οτι με το θεμα της Τουρκιας κραταμε ομπρελα....

Για να μην αναφερω το ονομα των Σκοπιων....

Δηλαδη τι ειμαστε εμεις? Δε μπορουμε να πουμε καπου ΟΧΙ (χωρις προυποθεσεις)

Οι Τουρκοι κανουν παραβιασεις και οι Ελλημες κουμπαριες....

Αλλα το θεμα μας ειναι οι ατομικες που εριξαν καποιοι.....
Παντως τα Γιαπωνια εχουνα ανακαμψει και εχουν κατακτησει την αγορα (γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...)

Χρονια πολλα για σημερα και ας ελπισουμε η Παναγια να μην αφησει να συμβει κατι τετοιο
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Γκαντ μπλες Αμερικα εντ γκαντ σέιβ δε κουήν... και ολα εδω πληρωνονται...

Reaction score
53
Χρόνια πολλά σήμερα και ποτέ ξανά μαζική δολοφονία λαών, με οποιοδήποτε τρόπο και για οιοδήποτε λόγο, ήταν το θέμα και η δική μου "προσευχή" αν το θέλετε!
Είμαι διακοπές και μέσα από μία άθλια PTSN προσπαθώ να επικοινωνήσω και παρατηρώ την θέρμη που όλους μας διακατέχει, και τελικά χαρακτήρίζει το Ελληνικό στοιχείο.
Δεν έχουν άδικο κάποιοι πού μίλησαν για το Ελληνικό ιδεώδες, για τους Ελληνες της διασποράς και το Ελληνικο θαύμα!
Δεν έχουν άδικο επίσης κάποιοι για την κατάντια του Ελληνικού θαύματος σήμερα μέσα από το ξεπούλημα, τον ωχαδελφισμό και την οσφυοκάμπτουσα πολιτική των εκάστοτε κυβερνητικών και μή!

Το θέμα είναι να διατηρήσουμε τον Ανθρωπισμό μας, προσπαθώντας μέσα από τις ιστορικές παγίδες, ανακρίβειες και αποπροσανατολισμούς των media και των πατρόνων τους, να ανακαλύψουμε-μελετήσουμε και μεταφέρουμε την ιστορική αλήθεια μεταξύ μας και στις γενιές που θάρθουν!

Ποτέ Ξανά 15Αυγούστου!!!για την Ελλάδα.
Μόνο χαρά για αυτό το Πάσχα του καλοκαιριού!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito