Πουλάω Citroen C5 !

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Το ξέρω αλλά έψαχνα κάτι μέχρι 1800cc. Βλέπεις το τεκμήριο διαβίωσης καταργήθηκε αλλά έμεινε το πόθεν έσχες...

Reaction score
52
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Το ξέρω αλλά έψαχνα κάτι μέχρι 1800cc. Βλέπεις το τεκμήριο διαβίωσης καταργήθηκε αλλά έμεινε το πόθεν έσχες...
Το πόθεν έσχες δηλαδή Σπύρο, αφορά την αξία αγοράς αυτοκίνητου καινούργιου αν και πρόκειται για μεταχειρισμένο??
Δηλαδή εγώ ας πούμε πως το πουλάω γύρω στα 22000, ενώ κάνει 39000 καινούργιο!!!!
Για κάποιον που θάπαιρνε το C5 1800 καινούργιο με 22000, το ίδιο δεν είναι 'οσον αφορά το "πόθεν έσχες" ή παίζει ρόλο η τιμή αγοράς σαν καινούργιο???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Παίζει ρόλο η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου. Οπότε αν θες να κάνεις και καμμιά άλλη μεγάλη αγορά (π.χ. σπίτι) το ξεχνας...

Reaction score
52
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Παίζει ρόλο η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου. Οπότε αν θες να κάνεις και καμμιά άλλη μεγάλη αγορά (π.χ. σπίτι) το ξεχνας...
ΟΚ κατάλαβα!! :D

V

VIDEOMIX

Guest
Sambalis said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Εγώ δεν κατάλαβα καθόλου. Πιά εργοστασιακή τιμή, απο την στιγμή που πρόκειται για μεταχειρισμένο;
Δηλαδή σε άλλα 10 χρόνια που θα το βρίσκεις με 6-8 χιλιάρικα, αυτοί θα το λογίζουν για 39; :shock:

Reaction score
14
Εχω την εντύπωση, ότι στα μεταχειρισμένα αυτό δεν ισχύει. Ειδικά από ιδώτη σε ιδιώτη, που και οι δύο δεν θα καταθέσουν τιμολόγια αλλά ποσό που θα συμφωνήσουν για να τους συμφέρει και φορολογικά.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
giotamike said:
Εχω την εντύπωση, ότι στα μεταχειρισμένα αυτό δεν ισχύει. Ειδικά από ιδώτη σε ιδιώτη, που και οι δύο δεν θα καταθέσουν τιμολόγια αλλά ποσό που θα συμφωνήσουν για να τους συμφέρει και φορολογικά.
Για το πόθεν έσχες η εφορία έχει πίνακες και δεν δέχετε παραστατικά μεταξύ ιδιωτών , για τον απλό λόγο ότι μπορεί να τα "βρούνε" και να κόψουν εικονικά παραστατικά μικρής αξίας...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
VIDEOMIX said:
Sambalis said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Εγώ δεν κατάλαβα καθόλου. Πιά εργοστασιακή τιμή, απο την στιγμή που πρόκειται για μεταχειρισμένο;
Δηλαδή σε άλλα 10 χρόνια που θα το βρίσκεις με 6-8 χιλιάρικα, αυτοί θα το λογίζουν για 39; :shock:
έχει προβλεφθει και κάποιος συντελεστής παλαιότητας, αλλά αρκετά μικρός...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON