- Reaction score
- 52
Λες να ενδιαφέρεται κανείς??? :shock:
3000 cc V6Σπύρος Μπλάτσιος said:Πόσα κυβικά, πόσα χλμ?
να ξέρεις πως δεν έχει τεκμήριο βέβαια!Σπύρος Μπλάτσιος said:δυστυχώς πολλά κυβικά για μένα...
Το πόθεν έσχες δηλαδή Σπύρο, αφορά την αξία αγοράς αυτοκίνητου καινούργιου αν και πρόκειται για μεταχειρισμένο??Σπύρος Μπλάτσιος said:Το ξέρω αλλά έψαχνα κάτι μέχρι 1800cc. Βλέπεις το τεκμήριο διαβίωσης καταργήθηκε αλλά έμεινε το πόθεν έσχες...
ΟΚ κατάλαβα!!Σπύρος Μπλάτσιος said:Παίζει ρόλο η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου. Οπότε αν θες να κάνεις και καμμιά άλλη μεγάλη αγορά (π.χ. σπίτι) το ξεχνας...
Εγώ δεν κατάλαβα καθόλου. Πιά εργοστασιακή τιμή, απο την στιγμή που πρόκειται για μεταχειρισμένο;Sambalis said:ΟΚ κατάλαβα!!Σπύρος Μπλάτσιος said:Παίζει ρόλο η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου. Οπότε αν θες να κάνεις και καμμιά άλλη μεγάλη αγορά (π.χ. σπίτι) το ξεχνας...![]()
Για το πόθεν έσχες η εφορία έχει πίνακες και δεν δέχετε παραστατικά μεταξύ ιδιωτών , για τον απλό λόγο ότι μπορεί να τα "βρούνε" και να κόψουν εικονικά παραστατικά μικρής αξίας...giotamike said:Εχω την εντύπωση, ότι στα μεταχειρισμένα αυτό δεν ισχύει. Ειδικά από ιδώτη σε ιδιώτη, που και οι δύο δεν θα καταθέσουν τιμολόγια αλλά ποσό που θα συμφωνήσουν για να τους συμφέρει και φορολογικά.
έχει προβλεφθει και κάποιος συντελεστής παλαιότητας, αλλά αρκετά μικρός...VIDEOMIX said:Εγώ δεν κατάλαβα καθόλου. Πιά εργοστασιακή τιμή, απο την στιγμή που πρόκειται για μεταχειρισμένο;Sambalis said:ΟΚ κατάλαβα!!Σπύρος Μπλάτσιος said:Παίζει ρόλο η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου. Οπότε αν θες να κάνεις και καμμιά άλλη μεγάλη αγορά (π.χ. σπίτι) το ξεχνας...![]()
Δηλαδή σε άλλα 10 χρόνια που θα το βρίσκεις με 6-8 χιλιάρικα, αυτοί θα το λογίζουν για 39; :shock: