- Reaction score
- 10
Πες τα ρε Κ.Φ.... Γράφτε κι άλλα παιδιά, να ανεβαίνω ψυχολογικά που ΔΕΝ έχω Κέρβερο ακόμα...
Την πρώην την άφησα πακέτο στην μάνα της να βλέπουν παρέα τιβι.Πανω που εχω στρωσει κεφαλι και στο πλατο(βινυλιογυριστριον) παιζει Dizzy Gillespie -Mandeca εμφανιζεται το ετερον μου ημισυ να δει TV.Δυο εκδοχες: Παει κουζινα σαν δουλικο παλαιας κοπης η βλεπει στο σαλονι σαν κυρια του σπιτιου.Καθοτι τυγχανω τζεντλεμανος της παραχωρω το σαλονι και μενω με την κ.....αψα στο χερι.Κια μπαινει το ερωτημα.Που ακουτε ορε;Ποσοι τυχεροι εχετε χωρο ακροασης;Ποσοι χωρισατε δια τους ως ανω λογους;Ποσοι ειχατε την τυχη να παντρευτειτε κουφη γυναικα;Και αομματη κανει.Δεν βλεπει τηλεοραση.Να κατευασεις τον γενικο δεν λεει.Να παρακαλας για θεομηνια;Ακους Βλασση;Εμενα οι κορες σε ενα χρονο θα φυγουν απο το σπιτι να σπουδασουν.Εσενα σε ποσα χρονια θα φυγει ο μεγαλος;
Τελικα ειναι προβλημα.Και αμα μενεις και σε πολυκατοικια εχετε γεια βρυσουλες και εντασεις και μεσημεριανη ακροαση και μεταμεσονυχτια.
Μηπως τα ακουστικα ειναι λυση;Δεν λεει,μπαααααα!Πως να νοιωσεις την μπασια στα σωθικα με ακουστικα.Υψηλες εντασεις ειναι η χαρα του ΩΡΛ.Τι'πες .........Γιωργο μου;
Για πειτε καμμια ιδεα
και εγω με ακουστικα ως επι το πλειστον αλλα και εκει υφισταμεθα μομφες ως μη εχοντες διαθεσιν προς επικοινωνια.:133::134:Tο ιδιο προβλημα εχω και εγω Μανο,οπως πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Το προβλημα λυθηκε με τα ακουστικα,δεν υπηρχε αλλη λυση φιλε μου!!!
Οταν δεν υπαρχει στο σπιτι χωρος δεν γινετε αλλιως,αυτη την στιγμη ακουω με τα ακουστικα!
Σωστός!!! Γι αυτό και περιμένω πώς και πώς να γυρίσουν όλα τα κανάλια σε mpeg4 για να ΜΗΝ αγοράσω δέκτες! :142:Την πρώην την άφησα πακέτο στην μάνα της να βλέπουν παρέα τιβι.
Με την νυν συνειδητά είμαστε χωρίς τιβι στο σπίτι (από πέρσυ Ιούνιο)
Όλη μέρα μουσική.
Όμορφα πράγματα:107:
Χωρίς τιβι πραγματικά ΖΕΙΣ.
Όποιος το κάνει μόνο τότε θα με καταλάβει.
Πετάχτε το παλιοσκουπίδι τώρα.
Αυτά:107:
μαζι σου :135:14"άρα CRT 20ετίας στην κρεβατοκάμαρα! Δεν χρειάζεται παραπάνω...
φιλε μου τοτε που ενυμφευτημεν δεν υπηρχαν αυτα καθ'οτι παλαιας κοπης ειμεθα.:114:Γι αυτο το ζευγαρι πρεπει να ταιριαζει στα γουστα. Φανταζεσται ενα αλλο προβλημα? Να της αρεσουν τα σκυλαδικα και να θελει να τα ακουει χαιενταδικα? Γι αυτο καλα τα ειπε ο ΚΚ, προγαμιαιο συμβολαιο, περιλαμβανει ντεσιμπελ και ειδος μουσικης.
ημαρτον Κυριε :104:!!!!!Βάλτε ρε κανέναν Καρά στις ηχειάρες σας να ακούσετε το δράμα της φωνής του!!!!:143::143:
Bεβαιως - απο ετων αρκετων:135:. αλλα...14"άρα CRT 20ετίας στην κρεβατοκάμαρα! Δεν χρειάζεται παραπάνω...
Μπουάχαχα!!και εγω με ακουστικα ως επι το πλειστον αλλα και εκει υφισταμεθα μομφες ως μη εχοντες διαθεσιν προς επικοινωνια.:133::134:
Ναι αλλά 1.0 στην τουαλέτα έχεις; Δεν έχεις! Εγώ έχω!:137:Εχω 5.1 στο λιβινγκ ρουμ, 5.1 στο μπεντρουμ και 2.1 στο spare δωματιο.
Παλαιος λεει, απο το 98 τι να πουν και μερικοι...παλαιοντολογικοιΚαθότι παλαιός σας μεταφέρω την εμπειρία μου για να μην ματαιοπονείτε άδικα.
Γάμος από το 1998.
Εγω εχω ...2.0! Το 1 το τρανζιστορακι στην ΕΡΑσπορ (μονον εκει ακουω) και το 2...εγω!Μπουάχαχα!!
Ναι αλλά 1.0 στην τουαλέτα έχεις; Δεν έχεις! Εγώ έχω!
:204::204::204:Μπουάχαχα!!
Ναι αλλά 1.0 στην τουαλέτα έχεις; Δεν έχεις! Εγώ έχω!:137:
Aαααχχχχ....να ειχα την χαρη σου!!!!Καθότι παλαιός σας μεταφέρω την εμπειρία μου για να μην ματαιοπονείτε άδικα.
Γάμος από το 1998. Ξεχωριστός χώρος ακρόασης μουσικής και σινεμά 30μ2 από το 2002. Υπάρχουν και 2 παιδιά.
Αυτά τα 8 χρόνια μέχρι σήμερα το ήμισυ (?) έχει κατέβει 1 φορά να δει μία ταινία. (σωστά διαβάσατε 1 φορά για ταινία και ΠΟΤΕ για μουσική).
Όπως είναι φυσικό διαφωνούμε …στα πάντα. Στο σαλόνι υπάρχει μεγάλη τηλεόραση και (μικρό) σύστημα hi-fi που παίζει ότι θέλει (και όταν) η σύζυγος. Στο χώρο ακρόασης στο υπόγειο είναι το δικό μου αρχηγείο- Καθαρές Δουλειές.
Όποιος έχει το χόμπι αυτό πρέπει να έχει δικό του χώρο. Ας είναι και 10μ2 αρκεί να είναι δικός του.