Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

Reaction score
10
Πες τα ρε Κ.Φ.... Γράφτε κι άλλα παιδιά, να ανεβαίνω ψυχολογικά που ΔΕΝ έχω Κέρβερο ακόμα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.

Εχω δειξει εκ των προτερων οτι η μουσικη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.
Ημουν dj οταν με γνωρισε.

Λογω πολλων ετων ενασχολησης με το θεμα, εχω μαζεψει πολλα μηχανηματα ηχου.
Εχω 5.1 στο λιβινγκ ρουμ, 5.1 στο μπεντρουμ και 2.1 στο spare δωματιο.

Θες κυρια μου να δεις ταινια , ενω εγω θελω ν ακουσω βυνιλια?
Αντε μεσα!
Τσαμπα το χουμε το μινι home cinema?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

C'est la vie...Άλλοι το αντιλαμβάνονται ως λίβινγκ ρουμ ενώ άλλοι ως λίβινγκ...μπουντρούμ:142:

Reaction score
1.832

Στο σαλόνι δε παίζει τελεώρα.
Μόνο στέρεα.
Και επειδή η κυρά δεν ακούει μουσικές, νέμα πρόμπλεμα.

Ο γείτονας (ξάδερφος) είναι χομσινεμαδάκιας οπότε δεν έχουμε και πρόβλημα στην "αλληλοκατανόηση".

Πάντως ακούω από πολλούς φίλους και γνωστούς τέτοια προβλήματα...

Reaction score
7.074

Πανω που εχω στρωσει κεφαλι και στο πλατο(βινυλιογυριστριον) παιζει Dizzy Gillespie -Mandeca εμφανιζεται το ετερον μου ημισυ να δει TV.Δυο εκδοχες: Παει κουζινα σαν δουλικο παλαιας κοπης η βλεπει στο σαλονι σαν κυρια του σπιτιου.Καθοτι τυγχανω τζεντλεμανος της παραχωρω το σαλονι και μενω με την κ.....αψα στο χερι.Κια μπαινει το ερωτημα.Που ακουτε ορε;Ποσοι τυχεροι εχετε χωρο ακροασης;Ποσοι χωρισατε δια τους ως ανω λογους;Ποσοι ειχατε την τυχη να παντρευτειτε κουφη γυναικα;Και αομματη κανει.Δεν βλεπει τηλεοραση.Να κατευασεις τον γενικο δεν λεει.Να παρακαλας για θεομηνια;Ακους Βλασση;Εμενα οι κορες σε ενα χρονο θα φυγουν απο το σπιτι να σπουδασουν.Εσενα σε ποσα χρονια θα φυγει ο μεγαλος;
Τελικα ειναι προβλημα.Και αμα μενεις και σε πολυκατοικια εχετε γεια βρυσουλες και εντασεις και μεσημεριανη ακροαση και μεταμεσονυχτια.
Μηπως τα ακουστικα ειναι λυση;Δεν λεει,μπαααααα!Πως να νοιωσεις την μπασια στα σωθικα με ακουστικα.Υψηλες εντασεις ειναι η χαρα του ΩΡΛ.Τι'πες .........Γιωργο μου;
Για πειτε καμμια ιδεα
Την πρώην την άφησα πακέτο στην μάνα της να βλέπουν παρέα τιβι.
Με την νυν συνειδητά είμαστε χωρίς τιβι στο σπίτι (από πέρσυ Ιούνιο)
Όλη μέρα μουσική.
Όμορφα πράγματα:107:
Χωρίς τιβι πραγματικά ΖΕΙΣ.
Όποιος το κάνει μόνο τότε θα με καταλάβει.
Πετάχτε το παλιοσκουπίδι τώρα.
Αυτά:107:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

Tο ιδιο προβλημα εχω και εγω Μανο,οπως πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Το προβλημα λυθηκε με τα ακουστικα,δεν υπηρχε αλλη λυση φιλε μου!!!
Οταν δεν υπαρχει στο σπιτι χωρος δεν γινετε αλλιως,αυτη την στιγμη ακουω με τα ακουστικα!
και εγω με ακουστικα ως επι το πλειστον αλλα και εκει υφισταμεθα μομφες ως μη εχοντες διαθεσιν προς επικοινωνια.:133::134:

Reaction score
1.187

Την πρώην την άφησα πακέτο στην μάνα της να βλέπουν παρέα τιβι.
Με την νυν συνειδητά είμαστε χωρίς τιβι στο σπίτι (από πέρσυ Ιούνιο)
Όλη μέρα μουσική.
Όμορφα πράγματα:107:
Χωρίς τιβι πραγματικά ΖΕΙΣ.
Όποιος το κάνει μόνο τότε θα με καταλάβει.
Πετάχτε το παλιοσκουπίδι τώρα.
Αυτά:107:
Σωστός!!! Γι αυτό και περιμένω πώς και πώς να γυρίσουν όλα τα κανάλια σε mpeg4 για να ΜΗΝ αγοράσω δέκτες! :142:

Reaction score
28

Γι αυτο το ζευγαρι πρεπει να ταιριαζει στα γουστα. Φανταζεσται ενα αλλο προβλημα? Να της αρεσουν τα σκυλαδικα και να θελει να τα ακουει χαιενταδικα? Γι αυτο καλα τα ειπε ο ΚΚ, προγαμιαιο συμβολαιο, περιλαμβανει ντεσιμπελ και ειδος μουσικης.
φιλε μου τοτε που ενυμφευτημεν δεν υπηρχαν αυτα καθ'οτι παλαιας κοπης ειμεθα.:114:

Reaction score
29.740

Θα συμφωνήσω και εγω καθότι παλαιάς κοπής.
Οχι στον καρά .

Reaction score
0

Εγώ έπρεπε να χωρίσω τελικά για να δω το φως μου...και τον ήχο μου....Τώρα μόνος σε δωμάτιο με όλα τα οπτικοακουστικά κομφόρ...Ανενόχλητα και αβίαστα, ταπηνά και χαλαρά...:105::105:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

14"άρα CRT 20ετίας στην κρεβατοκάμαρα! Δεν χρειάζεται παραπάνω...
Bεβαιως - απο ετων αρκετων:135:. αλλα...
ΑΛΛΑ σε λιγο παντρευεται και ο μικρος οποτε αδειαζει ο χωρος και το πρωην "παιδικο" θα γινει...playroom, μα ειναι μικρο για αλλα...events! Οποτε ο καθεις στο χωρο του -αν κι εγω καταλαμβανω τον περισσοτερο (σαλονι με ηχο+εικονα, "παιδικο" με τα υπολογιστικα), ως γνησιος...δημοκρατης:135:

καρά= πλθυντικος του..."καρου";

Reaction score
2.485

Καθότι παλαιός σας μεταφέρω την εμπειρία μου για να μην ματαιοπονείτε άδικα.

Γάμος από το 1998. Ξεχωριστός χώρος ακρόασης μουσικής και σινεμά 30μ2 από το 2002. Υπάρχουν και 2 παιδιά.
Αυτά τα 8 χρόνια μέχρι σήμερα το ήμισυ (?) έχει κατέβει 1 φορά να δει μία ταινία. (σωστά διαβάσατε 1 φορά για ταινία και ΠΟΤΕ για μουσική).

Όπως είναι φυσικό διαφωνούμε …στα πάντα. Στο σαλόνι υπάρχει μεγάλη τηλεόραση και (μικρό) σύστημα hi-fi που παίζει ότι θέλει (και όταν) η σύζυγος. Στο χώρο ακρόασης στο υπόγειο είναι το δικό μου αρχηγείο- Καθαρές Δουλειές.

Όποιος έχει το χόμπι αυτό πρέπει να έχει δικό του χώρο. Ας είναι και 10μ2 αρκεί να είναι δικός του.

Reaction score
11.799

και εγω με ακουστικα ως επι το πλειστον αλλα και εκει υφισταμεθα μομφες ως μη εχοντες διαθεσιν προς επικοινωνια.:133::134:
Μπουάχαχα!!

Εχω 5.1 στο λιβινγκ ρουμ, 5.1 στο μπεντρουμ και 2.1 στο spare δωματιο.
Ναι αλλά 1.0 στην τουαλέτα έχεις; Δεν έχεις! Εγώ έχω!:137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γάμος από το 1998.
Παλαιος λεει, απο το 98 τι να πουν και μερικοι...παλαιοντολογικοι

Μπουάχαχα!!
Ναι αλλά 1.0 στην τουαλέτα έχεις; Δεν έχεις! Εγώ έχω!
Εγω εχω ...2.0! Το 1 το τρανζιστορακι στην ΕΡΑσπορ (μονον εκει ακουω) και το 2...εγω!

Reaction score
5.893

Γάμος από το 1998. Ξεχωριστός χώρος ακρόασης μουσικής και σινεμά 30μ2 από το 2002. Υπάρχουν και 2 παιδιά.
Αυτά τα 8 χρόνια μέχρι σήμερα το ήμισυ (?) έχει κατέβει 1 φορά να δει μία ταινία. (σωστά διαβάσατε 1 φορά για ταινία και ΠΟΤΕ για μουσική).

Όπως είναι φυσικό διαφωνούμε …στα πάντα. Στο σαλόνι υπάρχει μεγάλη τηλεόραση και (μικρό) σύστημα hi-fi που παίζει ότι θέλει (και όταν) η σύζυγος. Στο χώρο ακρόασης στο υπόγειο είναι το δικό μου αρχηγείο- Καθαρές Δουλειές.

Όποιος έχει το χόμπι αυτό πρέπει να έχει δικό του χώρο. Ας είναι και 10μ2 αρκεί να είναι δικός του.
Aαααχχχχ....να ειχα την χαρη σου!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μονο λιγοι (και εκλεκτοι;) εχουν την δυνατοτητα studio.Στους περισσοτερους υπαρχουν κοινοι χωροι και χρειαζεται τεχνη και καπατσοσυνη για να συμβιωσεις χωρις:202: διαφωνιες.
Οσοι εχουν σκισει την γατα προσοχη στα εντοσθια.Ειναι γεματα σκατα.:441:
Σοβαρα ,θα χωριζατε την (τον)συντροφο σας για μουσικες διαφωνιες;
Δηλαδη στα πιτσι-πιτσι πριν τον (τρισκαταρατο) γαμο εσεις ακουγατε ενατη και αυτη(αυτος)Τζουλια η Αντζελα;O ενας απο το Harvard και ο αλλος απο την Κομμωτικη του Αμαραντου σα να λεμε.Κατι δεν κολλαει ρε πατριωτες.
Κια υπαρχει και ο γειτονας.Αυτον τι τον κανουμε;:432: Και αμα θελει να ακουει και αυτος δυνατα?Κατι σε Χριστοδουλοπουλο.Κια το γαμωτο θα ειναι να τον εχετε συμβουλεψει εσεις πιο λαμπατο να παρει.ΝΕΜΕΣΙΣ.
ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΥΑΖΟΜΑΣΤΕ για καλα ηχεια ,καλωδια, ενισχυτικα και μυρια οσα ενω τελικα δεν ακουμε.Τουλαχιστον ουτε οσο θελουμε ουτε οταν θελουμε.Αλλα ειμαστε ετοιμοι να πεταξουμε το ζωναρι μας αμα και καλα καποιος αλλος μας την μπει για τα super κοκοψονια μας.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
kαι καλες ακροασεις.
ΥΓ1 Αμα το 1998 ειναι παλιος το 1987 τοτε ποτε συνταξιοδοτειται;
ΥΓ2 Να νυμφευθεις φιλε Κ Φ( η γυναικα υπανδρευεται).Η συμβιωση αμα πετυχει η συνταγη ειναι σαν pure class AAAAAAAAA+buffalo(if you know what I mean)!:408:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON