Που ειναι ο Diabolical οεο?

Reaction score
684
Εχουν χαθει τα ιχνη του Μιχαλη Κανακακη τον τελευταιο καιρο. Φημες λενε οτι βρισκεται σε φαση αποτοξινωσης απο το σαρακι του High End .... (με ταση να πουλησει ολο του το συστημα)

Μιχαλη γυρνα πισω .....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Απάντηση: Που ειναι ο Diabolical οεο?

Ρε σεις, μπας και παντρευτηκε?
Οχι πως ειναι κακο αλλα εσεις/εμεις οι παντρεμενοι ξερετε...
Μετα τον γαμο τα χομπυ του αντρα γινονται...κακουργηματα
για τις συζυγους:144:

Reaction score
6
Ειναι νεος και ωραιος και μαλλον θα πρεπει να απολαμβανει τις ωραιες... παραλιες:113:

Τοπο στα νιατα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Στο τελευταίο Μούνιχ χάι εντ σόου στενάξαν τα λουκάνικα και παραχόντρυνε και η έτσι τον έστειλε εσώκλειστο σε γνωστό οίκο αδυνατίσματος της Ελβετίας. (Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι, το διάβασα στον Spiegel τις προάλλες. Μου διαφεύγει το link)...

Reaction score
59
Διακοπές είναι θα πρέπει να γυρίσει όπου νάναι. Όσον αφορά το hi-end και όσους ανησύχησαν δεν τα παρατάει τον περιμένω για ακροάσεις εντός Σεπτεμβρίου. Λ.Σ.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Που ειναι ο Diabolical οεο?

Στο τελευταίο Μούνιχ χάι εντ σόου στενάξαν τα λουκάνικα και παραχόντρυνε και η έτσι τον έστειλε εσώκλειστο σε γνωστό οίκο αδυνατίσματος της Ελβετίας. (Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι, το διάβασα στον Spiegel τις προάλλες. Μου διαφεύγει το link)...
Παντως τα Ελληνικα λουκανικα απο ..χωριο, ψημενα απο σοβαρο Ελληνα ψηστη ,ειναι πολυ πολυ πιο νοστιμα απο τα Γερμανικα. Δεν εχω φαει ποτε κατι πιο νοστιμο απο τα δικα μας στη Γερμανια. Βεβαια απο μπυρες σκιζουν και απο αυτοκινητα:116:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Τί να σου πω... Δεν έχω κανένα παράπονο από τη γερμανική κουζίνα, αρκεί να είναι χειμώνας. Ούτε βέβαια από την ιταλική ή την ελληνική, ούτε από τη μεξικάνικη ή την κινέζικη. Η γαλλική είναι κάπως, αλλά νταξ, ο καλός ο μύλος...

Reaction score
6
ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.:113:

Πιστευω πως αν οργανωθει μεγαλη συγκεντρωση για υψηλου επιπεδου τσιμπουσι των μελων του av site (σε μεγαλη ταβερνα για να μας χωρεσει), με την επιβλεψη των ειδικων μας σε αυτα τα θεματα, θα γινει μεγαλο γλεντι και θα πεσει πολυ πειραγμα και γελιο.

Μηπως πρεπει να το βαλουμε εμπρος και να το στρωνουμε σιγα σιγα..:126:
ωστε οταν χειμωνιασει να γινει το μεγαλο μπαμ?

Ετσι για να ζησουμε καλυτερα και περισσοτερο με πολυ χιουμορ και καλη διαθεση.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΨΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜEGA AV SITE ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ.:136:

Ξερω οτι θα μεινει αξεχαστο.:112:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άμα είναι για τσιμπούσι θα έρθουν και οι προβολάκηδες. Νίκο στην έκθεση πάντως θα γίνει του κουτρούλη ο γάμος. :135:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ο "φίλος" μου πάντως, του οπαδούς του audio που θα ερθουν από τη Θεσσλονίκη απο ότι ξέρω τους έχει καλέσει σπίτι του για ακρόαση και μάλιστα θέλει λέει να τον βαθμολογήσετε...
(μάλλον μ@λ@κας είναι αλλά τέλος πάντων... ακόμα και τον Παναγιωτίδη έχει καλέσει... :142:)

Reaction score
6
Άμα είναι για τσιμπούσι θα έρθουν και οι προβολάκηδες. Νίκο στην έκθεση πάντως θα γίνει του κουτρούλη ο γάμος. :135:

...
Πρεπει να κρατησουμε τοτε τραπεζι απο τωρα γιατι μας βλεπω να καθομαστε καποιο εξω σε κανενα παγκακι και να καπνιζουμε, ενω οι προνοητικοι και οι εχοντες κλεισει τραπεζι να κανουνε κρεπαλες μεσα πανω απο τα βαρεως τυπου μπριζολικα!:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Που ειναι ο Diabolical οεο?

Ο "φίλος" μου πάντως, του οπαδούς του audio που θα ερθουν από τη Θεσσλονίκη απο ότι ξέρω τους έχει καλέσει σπίτι του για ακρόαση και μάλιστα θέλει λέει να τον βαθμολογήσετε...
(μάλλον μ@λ@κας είναι αλλά τέλος πάντων... ακόμα και τον Παναγιωτίδη έχει καλέσει... :142:)
Εχει ετοιμασει ο φιλος σου καλο φαι?

Τα παιδια αυτα πρεπει να ξερουν απο καλο φαι :136:και οχι μονο.:107:

Reaction score
777
αφήστε τον μωρέ να κάνει την τσάρκα του...Είχε σαλέψει τους τελευταίους μήνες.Έβλεπε θάλασσα και όρμαγε μέσα,,,,

Reaction score
6
Kατι ..καλο θα εβλεπε:111: και θα ηθελε να το δει απο κοντα:131:

Ετσι κανει ενας χαιεντας. Θελει να εχει ιδία αποψη και δοκιμαζει:126:οτι καλο υπαρχει, πεταει η .:126:..κολυμπαει!

Reaction score
6
Μας εχω ξεματιασει.....:107:

Εχω τα ειδικα υλικα.:142:

Μην ανησυχειτε , καποιος παντα φροντιζει:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος