''Που ειναι το service?''

''Που ειναι το service?''

• Παντα ρωταω πριν την αγορα για το service, ενημερωτικα

Votes: 0 0,0%
  • Δεν ρωταω. Αν χρειαστει, τοτε θα ψαξω να μαθω.

• Τι να ρωτησω? Δε θα χαλασει αυτο που πληρωσα.

• Περιμενω τον πωλητη να μου πει "Καλωριζικο. Α! Και αν χαλασει...."

• Service? Τι ειναι αυτο? Αν χαλασει θα παω στο μαγαζι (αντιπροσωπεια) και θα κανω φασαρια

• Το καταστημα ειναι υποχρεωμενο :!: , πριν την αγορα να μου κανει σεμιναριο για την τοποθεσια των s

• Total voters
    16
Reaction score
7
Πατε σε ενα μαγαζι για ''ψωνια''.
Απο projector με 17 DMD και σουπερ ποιοτητα μεχρι ηλεκτρικο σκουπακι για την κουζινα.... ΔΕΝ εχει σημασια το προιον.
Σημασια εχει οτι καποια στιγμη θα χαλασει ή μπορει να χαλασει (βλ. Τιτανικος).

Οποτε θα χρειαστει service (εντος - εκτος εγγυησης, παλι δεν παιζει ρολο).

Που ειναι ομως το service? ....... (Σε αυτο το σημειο ψηφιζετε)

Reaction score
678
Κι εγώ πάντα ρωτώ. Ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου μια ενημέρωση πριν την αγορά καλό είναι να γίνεται.

Reaction score
51
Αυτό που ρωτάω στην φάση της αγοράς είναι αν η αντιπροσωπεία είναι αξιόπιστη στο θέμα εγγυήσεων.
Και αν είναι συνεργάσιμοι στην περίπτωση που κάτι κάτσει στραβά εντός εγγυήσεως!

Το service δεν το ρωτάω συνήθως γιατί:
1) αποκλείεται να το θυμάμαι αν και όταν μου χρειαστεί. Έτσι κι αλλιώς πρώτα θα ενημερώσω το κατάστημα πώλησης για το τι συμβαίνει (για να ξέρουν κι αυτοί τι πουλάνε) και βέβαια τότε θα ρωτήσω που πηγαίνω μετά.......

2) δεν θέλω να χαλάσω την διάθεσή μου (ιδιαίτερα την στιγμή που ψωνίζω κάτι που γουστάρω και έχω ψάξει τόσο καιρό) σκεπτόμενος ότι θα χαλάσει.......Είναι και γρουσουζιά άλλωστε! :roll: :wink:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κι εγώ ρωτάω, κυρίως ενημερωτικά.

Κάποιες φορές που βρέθηκα να είμαι μεταξύ δύο προϊόντων, π.χ. Philips και Sony, το service αποτέλεσε κριτήριο επιλογής για μένα.

Reaction score
51
Ναι αλλα αν ο αλλος θελει να πουλησει υπαρχει περιπτωση να σου πει οτι το σερβις ειναι χαλια?
Γιώργο, δεν ψωνίζω από όπου τύχει........
Έχω επιλέξει κάποια καταστήματα που έχουν καλά δείγματα αξιοπιστίας (ή είναι φίλοι).
Ακόμα κι αν πληρώσω λίγο παραπάνω, ψωνίζω από εκεί και έτσι έχω την δυνατότητα να μάθω λεπτομέριες για αυτά που συζητάμε (και να πάρω βεβαίως την απάντηση που πρέπει!!)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.451
Members
38.700
Νεότερο μέλος