Που παίζουν αυτά τα κανάλια?

Reaction score
1.988
Παρακαλώ την βοήθεια σας.

Στο πιο κάτω link θα βρείτε το πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Κανοε-Καγιακ, στο οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας, μέλος της οποίας είναι αδερφικός φίλος. Ρίχτε του μια ματιά:

http://kanuwm.de/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=65

Το Eurosport στο οποίο αναφέρετε είναι προφανώς το Γερμανικό (και όχι αυτό που πιάνουμε εδώ ελεύθερο ή μέσω ΝΟΒΑ, το οποίο κ δεν έχει τους αγώνες στο πρόγραμμα του :mad_3: ). Παίζει στον ΑΣΤΡΑ ελεύθερα?
Το ZDF που πιάνω στον Hotbird είναι το ίδιο με αυτό στον ΑΣΤΡΑ οπότε ειμαι ΟΚ ή υπάρχει στον Αστρα ZDF με μόνο αθλητικές μεταδόσεις? Και τί γίνεται με τα αλλα, WDR-Fernsehen κ ARD που αναφέρονται στην ιστοσελίδα? Οι περιγραφές είναι στα Γερμανικά και δεν βγάζω νόημα.....

Σπίτι είμαι με Vissionet 7000 combo κ βλέπω μόνο Hotbird, αλλά κανονίζω άμεσα να βάλω κ μάτι για Αστρα, αν είναι να παρακολουθήσω τους αγώνες από Πεμπτη εώς Κυριακή, αρκεί να έχω φως....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....!!!!!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
4
Ολα τα κανάλια που αναφέρεις εκπέμπουν απο τον (τους) Astra ελεύθερα.

Αν και είχα την εντύπωση ότι το ARD και το WDR υπάρχουν και στον Hotbird... τέσπα, στον Astra θα τα βρείς σίγουρα ελεύθερα.

Το Eurosport το Γερμανικό θα το βρείς και αυτό ελεύθερο στον Astra. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορές στο πρόγραμμα των δύο Eurosport (ούτε καν στα χειμερινά σπόρ, που στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρουν) αλλά δεν είναι απίθανο να υπάρχουν (αντίθετα με το Αγγλικό Eurosport που δεν έχει καμμία σχέση με το δικό μας...)

Οπότε να βάλεις ένα LNB προς τον Astra είσαι ΟΚ. Ανάλογα και την κεραία που έχεις φυσικά...

Reaction score
4
Ολα τα κανάλια που αναφέρεις εκπέμπουν απο τον (τους) Astra ελεύθερα.

Αν και είχα την εντύπωση ότι το ARD και το WDR υπάρχουν και στον Hotbird... τέσπα, στον Astra θα τα βρείς σίγουρα ελεύθερα.

Το Eurosport το Γερμανικό θα το βρείς και αυτό ελεύθερο στον Astra. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορές στο πρόγραμμα των δύο Eurosport (ούτε καν στα χειμερινά σπόρ, που στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρουν) αλλά δεν είναι απίθανο να υπάρχουν (αντίθετα με το Αγγλικό Eurosport που δεν έχει καμμία σχέση με το δικό μας...)

Οπότε να βάλεις ένα LNB προς τον Astra είσαι ΟΚ. Ανάλογα και την κεραία που έχεις φυσικά...
Edit: επειδή το είδα τώρα, το WDR έχει πολλά κανάλια. Δεν θυμαμαι αν όλα αυτά εκπέμπονται μέσω δορυφόρου... πάντως σίγουρα υπάρχει σαν κανάλι στον Astra...

Reaction score
1.988
Απάντηση: Που παίζουν αυτά τα κανάλια?

Νίκο το πιάτο μου είναι ένα Gibertini alum. στο 1μ αν θυμαμαι καλα....Θα είμαι οκ για τους 2 δορυφόρους μαζί?

Reaction score
4
Αν μιλάς για παράκεντρο LNB στους ASTRA τότε μάλλον δεν θα κατεβάσεις και τίποτα στο 1μ.
Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις τον τεχνικό να στρίψει το πιάτο στις 19.2 (στους Astra δηλαδη) και να βάλεις παράκεντρα ένα LNB για τον Hotbird... Φαντάζομαι ότι το έχεις στον Hotbird λογω Nova?

Τα κανάλια παίζουν απο τον 1Η που είναι απο τους ευκολότερους στην λήψη τους στην χώρα μας, και το Gibertini είναι πιάτο αξιώσεων (αμα δεν παινέσεις το σπίτι σου...), παρόλα αυτά αν δεν το γυρίσεις δεν νομίζω να έχεις αποτέλεσμα... Απο την άλλη ο Hotbird δεν θα έχει πρόβλημα με το παράκεντρο...

Reaction score
1.988

Μιλάμε για κεντράρισμα στον ASTRA κ παράκεντρο για Hotbird. Ο τεχνικός είναι φίλος και είμαι σίγουρος ότι θα το παλέψει για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε έτσι έχω ελπίδες...!

Ευχαριστώ!

Reaction score
1.988

Το όλο σύστημα δουλεψε άψογα. Κατέβηκαν 820 κανάλια και το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Κανοε-Καγιακ έπαιξε κανονικά και καταγράφηκε κανονικότατα....

Ευχαριστώ!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members