Πριν ο Διάβολος καταλάβει ότι πέθανες -Before the Devil Knows You`re Dead (2007)

Reaction score
59
Πριν ο Διάβολος καταλάβει ότι πέθανες -Before the Devil Knows You`re Dead (2007)

Ακόμα και το πιο απλό σχέδιο μπορεί να πάει στραβά, όταν η τύχη δε σε θέλει…

Δύο αδέρφια, που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα, ο ένας για τη διατροφή της γυναίκας του και κάποια χρέη και ο άλλος για να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του ανάπηρου γιου του, αλλά και να αγοράσει στη γυναίκα του το σπίτι που ονειρεύεται τα τελευταία χρόνια, αποφασίζουν να οργανώσουν την τέλεια - κατά αυτούς - ληστεία.

Μία ληστεία, που σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, θα γίνει χωρίς όπλα, χωρίς βία, χωρίς θύματα.

Στόχος, το κοσμηματοπωλείο του πατέρα τους.

Το στραβοπάτημα του ενός όμως, είναι αρχή για μία σειρά από αναποδιές, με τραγικά αποτελέσματα για όλα τα μέλη της οικογένειας και με αποκορύφωμα ένα θάνατο!

Eλληνικη πρεμιερα 20/3/2008

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το είδα χτες.

Δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί - Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν και Άλμπερτ Φίνεϋ - χαραμίζουν τις (για μία ακόμη φορά) μοναδικές ερμηνείες τους σε μία πολλά υποσχόμενη ταινία που τελικά αποκαλύπτεται ως αμερικάνικο δράμα (κλαψ, κλαψ).

Συγγνώμη από όσους έχουν την αντίθετη γνώμη, αλλά προσωπικά βαρέθηκα τα τόσο κραυγαλέα σενάρια... :609:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Απάντηση: Πριν ο Διάβολος καταλάβει ότι πέθανες -Before the Devil Knows You`re Dead (

Ναι... και σε μενα δεν αρεσε...
Επιτέλους συμφωνήσαμε!!!
Ας είναι καλά το fast forward που μου μείωσε το χρόνο έκθεσης στην ταλαιπωρία.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Πριν ο Διάβολος καταλάβει ότι πέθανες -Before the Devil Knows You`re De

Επιτέλους συμφωνήσαμε!!!
Ας είναι καλά το fast forward που μου μείωσε το χρόνο έκθεσης στην ταλαιπωρία.
Θα συμφωνήσω μαζί σας. Ούτε εμένα μου άρεσε.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πάντως παρατηρώ ότι μάλλον λόγω καλοκαιριού κανείς δεν έχει όρεξη για ταινίες... τόσο πολλά λακωνικά μηνύματα για μια ταινία σπάνια εμφανίζονται :114:

VG

Reaction score
0
Φετος το καλοκαιρι ειχε ταινιες απο μετριες εως κακιστες,πολυ σκουπιδαριο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ