Προβλήματα Ακοής_Εμβοές

Reaction score
22.933
Aaxxaaxaxaxaxxa κλαιωωω 😜😜😜😜 .
Κατι αλλο που παρατήρησα ειναι οτι αν κανω καποιους μορφασμούς αλλαζει ο τόνος της σταθερης εμβοης που εχω…
Δεν έχεις τίποτε , μια χαρά είσαι. Σε το λέω εγώ. Και να έχεις αυτά τα προβληματάκια πάλι μια χαρά ξεχωρίζεις τα πάντα στην μουσική. :D 😍

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.570
Aaxxaaxaxaxaxxa κλαιωωω 😜😜😜😜 .
Κατι αλλο που παρατήρησα ειναι οτι αν κανω καποιους μορφασμούς αλλαζει ο τόνος της σταθερης εμβοης που εχω…
Αναμενόμενο. Μεταβολή πιέσεων στα ιγμόρια άντρα και εντεύθεν Σαν να πιέζεις την γκάιντα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.398
Όλα τα όργανα επηρεάζονται μεταξύ τους! Πχ αν και αποφεύγω τις μπατονέτες, όποτε τις χρησιμοποιώ με πιάνει βήχας!!! :), λίγο περίεργο έ?

Επίσης όταν έχομε διαφορά ύψους, (ανάβαση), βουλώνουν τα αφτιά (φυσικό), έχω προσέξει και εφαρμόζω το κόλπο: Χασμουρητό.... Σε δευτερόλεπτα το πρόβλημα εξαφανίζεται....

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.570
λίγο περίεργο έ?
Κάθε άλλο!

Όσο για τις μπατονέτες τις έχω κόψει εδώ και 25 χρόνια. Έτσι μείωσα τις επισκέψεις στον ΩΡΛ κατά 80%. Τις λίγες φορές που πάω, τον πειράζω: "Είδες τί έκανες? Με έπεισες να τις κόψω και με έχασες από πελάτη.) :laugh:

Reaction score
2.955
Έπεσα πάνω σε αυτό , μπορεί να λέει και βλακείες , :dance:

Μπα, δείχνει πολύ πειστικό πραγματικά!!! 🤣🤣😂
Δείτε το πριν το κατεβάσουν.
ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!!!!
Όλα τα όργανα επηρεάζονται μεταξύ τους! Πχ αν και αποφεύγω τις μπατονέτες, όποτε τις χρησιμοποιώ με πιάνει βήχας!!! :), λίγο περίεργο έ?
Ερεθίζετε τον ωτικό κλάδο (νεύρο του Arnold) του πνευμονογαστρικού νεύρου , πιέζοντας με τη μπατονέτα. Μην ανησυχείτε, είναι συχνό και δε παθαίνετε τίποτα.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας :biggrin:.

Reaction score
159
Χαιρετώ την ομάδα. Για να είναι ενημερωμένο το νήμα σας ανεβάζω το τελευταίο ακουόγραμμα που έκανα σε άλλον γιατρό, ως σύσταση από γιατρό που εμπιστεύομαι τυφλά. Το ακουόγραμμα και εδώ είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, χωρίς την τόσο βαθιά πτώση στους 6khz. Από generator στον υπολογιστή καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να έχω τόση πτώση στους 6khz αλλά στους 5khz και όχι πάλι τόσο μεγάλη. Μετά από παρότρυνσή του έκανα και μια μαγνητική λιθοειδών που βγήκε χωρίς εμφανή παθολογία. Άρα είμαι πρακτικά και πάλι στο μηδέν, ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα έχουν αποκλειστεί κάποιες πιθανές αιτιολογίες όπως υγρό, πρόβλημα τυμπάνου, κάποιος όγκος ίσως κτλ. Η απώλεια ακοής μου είπε ο τελευταίος ότι είναι πρακτικά ασήμαντη καθώς είμαι εντός ορίων φυσιολογικής ακοής, αλλά ότι ακόμα και αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει εμβοές και υπερακουσία. Μου είπε ότι υπάρχουν και αναλυτικότερα ακουογράμματα για τις ψηλές συχνότητες που ίσως δείξουν κάτι παραπάνω, αλλά νομίζω ότι θα σταματήσω εδώ, γιατί ακόμη και να έχω πιο "αναλυτικό" διάγραμμα αυτό δεν θα με βοηθήσει σε κάποια λύση καθώς δεν υπάρχει, πέραν της συνήθειας...θα δοκιμάσω κάποιες βιταμίνες και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα :) Εννοείται ότι κάθε εισφορά σε γνώση ή γνώμη είναι ζητούμενη :) .

thumbnail_IMG_6137.jpg

Reaction score
22.933
Χαιρετώ την ομάδα. Για να είναι ενημερωμένο το νήμα σας ανεβάζω το τελευταίο ακουόγραμμα που έκανα σε άλλον γιατρό, ως σύσταση από γιατρό που εμπιστεύομαι τυφλά. Το ακουόγραμμα και εδώ είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, χωρίς την τόσο βαθιά πτώση στους 6khz. Από generator στον υπολογιστή καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να έχω τόση πτώση στους 6khz αλλά στους 5khz και όχι πάλι τόσο μεγάλη. Μετά από παρότρυνσή του έκανα και μια μαγνητική λιθοειδών που βγήκε χωρίς εμφανή παθολογία. Άρα είμαι πρακτικά και πάλι στο μηδέν, ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα έχουν αποκλειστεί κάποιες πιθανές αιτιολογίες όπως υγρό, πρόβλημα τυμπάνου, κάποιος όγκος ίσως κτλ. Η απώλεια ακοής μου είπε ο τελευταίος ότι είναι πρακτικά ασήμαντη καθώς είμαι εντός ορίων φυσιολογικής ακοής, αλλά ότι ακόμα και αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει εμβοές και υπερακουσία. Μου είπε ότι υπάρχουν και αναλυτικότερα ακουογράμματα για τις ψηλές συχνότητες που ίσως δείξουν κάτι παραπάνω, αλλά νομίζω ότι θα σταματήσω εδώ, γιατί ακόμη και να έχω πιο "αναλυτικό" διάγραμμα αυτό δεν θα με βοηθήσει σε κάποια λύση καθώς δεν υπάρχει, πέραν της συνήθειας...θα δοκιμάσω κάποιες βιταμίνες και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα :) Εννοείται ότι κάθε εισφορά σε γνώση ή γνώμη είναι ζητούμενη :) .

View attachment 308410
¨Ας έχουν και λίγο διαφορά τα δύο αυτιά. Ακούς καλύτερα spaciousness στα κομμάτια. (no joke).

:D

Reaction score
582
Εγώ γελάω όταν βάζω σε ένα όμορφο tone generator τη συχνότητα της δικής μου εμβοής στα 1245Hz με ακουστικά μόνο στο αυτί που την ακούει. Ενώ ακούς όμορφα και ωραία την εμβοή της δικής σου εγκεφαλικής παραγωγής, ξαφνικά την καπακώνεις με ακριβώς τον ίδιο τόνο και βραχυκυκλώνει το αυτί και ο εγκέφαλος. Ξαφνικά ακούς τον ημιτονοειδή τόνο από τον generator με ακυρώσεις και αλλοιώσεις, λες και βρίσκεται σε διαφορετική φάση από την εμβοή και αλληλεπιδρά μαζί της🤪

Πάντως με οποιοδήποτε generator μπορεί κάποιος κάλλιστα να τεστάρει τα αυτιά του με ακουστικά σε όλο το συχνοτικό φάσμα με μεγάλη λεπτομέρεια, ειδικά όταν κάνει απευθείας σύγκριση του τόνου που ακούγεται από το ένα αυτί στο άλλο. Σε κανέναν ΩΡΛ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.

Τα ακοογράμματα των ΩΡΛ είναι με εξομάλυνση οκτάβας 1/1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l