Προβλημα με βίντεο MP4 από βιντεοκάμερα SONY PMW-EX1R

Reaction score
3
Απάντηση: Προβλημα με βίντεο MP4 από βιντεοκάμερα SONY PMW-EX1R

Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Αλλά πιστεύω ότι αν δεν έχει τύχει σε κάποιον άλλο που έχει το ίδιο μοντέλο ή αν δεν βρίσκεις κάποια ανταπόκριση από την Sοny, θα πρέπει να απαιτήσεις από εκεί που την πήρες να βρεθεί το πρόβλημα και να δοθεί μια λύση.
Στο κάτω-κάτω της γραφής, αφού ασχολείσαι επαγγελματικά, οφείλουν να το κοιτάξουν το θέμα.
Όταν την πούλησαν, δεν πήραν και λίγα (κάπου 7.000$ νομίζω ότι κάνει).

Reaction score
0

Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Αλλά πιστεύω ότι αν δεν έχει τύχει σε κάποιον άλλο που έχει το ίδιο μοντέλο ή αν δεν βρίσκεις κάποια ανταπόκριση από την Sοny, θα πρέπει να απαιτήσεις από εκεί που την πήρες να βρεθεί το πρόβλημα και να δοθεί μια λύση.
Στο κάτω-κάτω της γραφής, αφού ασχολείσαι επαγγελματικά, οφείλουν να το κοιτάξουν το θέμα.
Όταν την πούλησαν, δεν πήραν και λίγα (κάπου 7.000$ νομίζω ότι κάνει).
Έχεις δίκιο αλλά να σου πω κάτι;
Θα μου πουν ότι αφού δεν έκανα αντιγραφή μέσω του clipbrowser, καλά να πάθω!ότι και η sony δλδ, αφού την πήρα από τον αντιπρόσωπο της sony professional στο Ηράκλειο. Φυσικά θα τους ρωτήσω, αλλα...

Reaction score
3

Νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν.
Αλήθεια, αφού αυτά τα συγκεκριμένα βίντεο που δεν παίζουν, δεν τα έκανες αντιγραφή μέσω του clipbrowser, δεν μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία μεταφοράς τους στον Η/Υ μέσω του clipbrowser, μπας και λυθεί το πρόβλημα;

Reaction score
0

Νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν.
Αλήθεια, αφού αυτά τα συγκεκριμένα βίντεο που δεν παίζουν, δεν τα έκανες αντιγραφή μέσω του clipbrowser, δεν μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία μεταφοράς τους στον Η/Υ μέσω του clipbrowser, μπας και λυθεί το πρόβλημα;
Το προσπάθησα να βάλω τα βίντεο ξανά στην κάρτα SxS και στην κάμερα μπας και τα παίξει, αλλά Δεν τα αναγνωρίζει ούτε αυτή πλέον! Και στον clip browser έκανα import τίποτα κι εκεί... Σαν να μην υπάρχει τίποτα, κενός φάκελος...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera