Προβλημα με το πανελ ρυθμισεων της Samsung μου

Reaction score
0
Καλησπερα,παιδια οπως εχω πει εχω παρει πριν μερικες μερες την 40D5003,εχω προβλημα απο οσο θυμαμαι με το εμπρος πανελ με τα κουμπια(αλλαγη καναλιου,ενταση,μενου κτλ)οσο και να εψαξα δεν βρηκα κουμπακια,υπεθεσα οτι ειναι αφης(αυτο καταλαβαινω απο το μανουαλ)αλλα δεν λειτουργει..εψαξα στο μενου αλλα δεν βρηκα τιποτα,προσπαθω να περασω το τελευταιο λειτουργικο ξανα αλλα λεει οτι δεν βρεθηκε update... παιζει να πειραξα κατι στο κρυφο μενου και να κλειδωσε;;εκανα factory reset αλλα τιποτα...Το αλλο προβλημα ειναι οτι βαζω τον σκληρο και δεν τον βλεπει,μαλλον χαμηλη τροφοδοσια στο σκληρο...εχω κατεβασει ενα αρχειο 9.8 gb σε 1080p mkv να δοκιμασω,αλλα ο υπολογιστης μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο για να το μεταφερει στο φλασακι(δυο φλασακια δοκιμασα)το οποιο εχει χωρο πανω απο 11gb ελευθερο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Reaction score
0
Νομιζω πως διαβαζουνε και ntfs αλλα δεν ειμαι σιγουρος...υπαρχει καποιο προγραμμα να το κανει δυο κομματια τιποτα;;;θελω να δω πως συμπεριφερετε σε 1080p αλλα δεν εχω πηγη πλην ενος δορυφορικου δεκτη αλλα δεν υπαρχουνε ελευθερα 1080p

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Προβλημα με το πανελ ρυθμισεων της Samsung μου

Κάνε το flash ntfs αντι για fat32

Reaction score
0
Πηρα εναν φιλο εφερε το φλασακι του,το εκανα ntfs και δουλεψε...ειδαμε το transformers.πολυ ωραια εικονα και ηχος για TV..
Τωρα το μονο που πρεπει να βρω ειναι να δωσω παραληλα με το usb ηχο στην hdmi για να εχω ηχο απο τον denon μου ..ωστε να συμετασχει στο πανηγυρι το home cinema... λιγο που το εψαξα δεν μπορεσα να το βρω.φυσιολογικα θα παω στα μενου και θα δωσω ενταση απο εξωτερικα ηχεια...απο την εισοδο του ενισχητη στην εισοδο της tv;;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.982
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas