Προβλημα με Ati catalyst

Reaction score
0
Έκανα πρόαφατα update στους catalyst της Ati και δεν έγινε επιτυχώς. Μου έβγαλε το μύνημα "cli implemantation not found".

Λειτούργικο Vista.Kαρτα Ati Radeon 2600.

Reaction score
0
H καρτα είναι pci-e. Απεγκατέστησα πρώτα τον 8,6 και έβαλα τον 8,10. στην εγκατάσταση μου έβγαλε μύνημα λάθους και οτι η εγκατάσταση απέτυχε.

Οταν κάνω εκίνηση μου βγάζει το ίδιο μύνημα (cli implamantation not found). Προσπάθησα να κανω απεγκατάστση αλλά απεγκαθιστούνται μόνο οι drivers, το catalyst control panel δεν φαινεται στην λίστα του catalyst unistal όμως στην επάνεκινηση φορτώνει (το catalyst control panel) και μου βγάζει το ιδιο μυνημα χωρίς να ανοίγει.

Reaction score
0
Έκανα άλλα λόγω απειρίας έδωσα την προτεινώμενη ημερομηνία η οποία ήταν μετα το πρόβλημα και δεν λύθηκε το πρόβλημα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.262
Απάντηση: Re: Προβλημα με Ati catalyst

Και γιατί δεν κάνεις στην τελευταία πριν εμφανιστεί το πρόβλημα;

Reaction score
0
Μετά το system restore δεν μου έδινε άλλες ημερομηνίες.

Μήπως υπάρχει κάπιος τρόπος να απεγκαταστήσω τα απομηνάρια του catalyst control center και να βάλω τον παλιό (8,6) που δούλευε;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.262
Απάντηση: Re: Προβλημα με Ati catalyst

Κατέβασε το Driver Cleaner Pro. Είναι δωρεάν και θα καθαρίσει όλα τα κατάλοιπα από οδηγούς της ΑΤΙ και άλλων εταιρειών. Χρησιμοποίησέ το σε safe-mode.

Συνιστώ να δοκιμάσεις και πάλι τους τελευταίους Catalyst. Πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση όμως, απενεργοποίησε το antivirus.

Reaction score
0
Θα το προσπαθήσω, αύριο.

Οταν έκανα την εγκατάσταση το είχα απενεργοποιημένο.

Ευχαριστώ MaxHeadroom.

Reaction score
0
H εγκαταστάση με τους τελευταίους Catalyst πέτυχε.

Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Βαλε τωρα και τους 8.11 !!Τους εβαλα εχθες και δουλευουν αψογα!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale