Προβλημα σε teac AI-2000

Reaction score
620
Καλησπέρα σε ολους. Θα ήθελα τα φωτα σας σε ενα πρόβλημα που παρουσιαστηκε. Έβαλα να ακούσω την μουσικουλα μου και το αριστερό ηχειο ακουγεται με distortion σαν να πιανεις σταθμο με παράσιτα. Τσεκαρα καλώδια πηγες τα παντα και παλι το κανει. Έβαλα τα ηχεία στο B ζεύγος του ενισχυτή και παλι τα ιδια...
Επίσης τον τελευταιο καιρό όταν τον άνοιγα στις 1 -2 πρωτες κινήσεις του ποτενσιόμετρου έκανε χρατς χρουτς κτλπ.
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!!

Reaction score
620
Να προσθέσω οτι κανει το ίδιο και με άλλα ηχεία. Οποτε όλα καταλήγουν στον ενισχυτή.

Reaction score
32.234
λιγο μπακαλιστικο: κτυπα 2-3 φορες με το δακτυλο σου το volume στο κεντρο του κουμπιου αν φτιαξει εισαι "τυχερος΄' :dance2:

Reaction score
29.721
Μαντεύω η ποτενσιόμετρο volume ή ρελέ εξόδου ηχείων. Και το ένα και το άλλο αν χρειάζονται απλό καθάρισμα , είναι εύκολη υπόθεση.
Αν θέλουν αντ/ση που δεν το πολυπιστεύω , θέλει service, από άνθρωπο που να ξέρει.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
620
Γιάννη καλημέρα. Σίγουρα θα το παω σε τεχνικό. Απλα θελω να ειμαι υποψιασμένος μην αρχίσουν να μου φορτώνουν διαφορα. Αυτος ειναι και ο σκοπός του νήματος.

ika

News
Reaction score
16.955
Αλλάξτε αμοιβαία τα καλώδια ηχείων στην έξοδο του ενισχυτή (το L στο R & το R στο L). Αν πάει στο άλλο ηχείο είναι από τον ενισχυτή, αν παραμείνει στο ίδιο είναι το ηχείο.
Το ίδιο και με τα IC της πηγής.

I

iason

Guest
Καλησπέρα σε ολους. Θα ήθελα τα φωτα σας σε ενα πρόβλημα που παρουσιαστηκε. Έβαλα να ακούσω την μουσικουλα μου και το αριστερό ηχειο ακουγεται με distortion σαν να πιανεις σταθμο με παράσιτα. Τσεκαρα καλώδια πηγες τα παντα και παλι το κανει. Έβαλα τα ηχεία στο B ζεύγος του ενισχυτή και παλι τα ιδια...
Επίσης τον τελευταιο καιρό όταν τον άνοιγα στις 1 -2 πρωτες κινήσεις του ποτενσιόμετρου έκανε χρατς χρουτς κτλπ.
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!!
Καλημέρα,Ανάλογο πρόβλημα είχα και εγώ κάποτε και οι άσχετοι κολούσαν και ξανακολούσαν τα τραντζίστορ χωρίς αποτέλεσμα και τελικά ήταν το ποντεσιόμετρο.Καλή τυχη.;)

Reaction score
620
Σήμερα άνοιξα τον ενισχυτή και εαν εξαιρέσουμε το γνωστό χρατσ χρουτσ στις πρωτες κινήσεις του volume παιζει μια χαρά....

Reaction score
195
ειναι και θεμα τυχης,
εχω τον ιδιο ενισχυτη 3 χρονια , και κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

Reaction score
29.721
Δεν είναι κάτι σοβαρό βρε παιδιά. Λίγη σκόνη στο ποτενσιόμετρο, συμβαίνουν αυτά.
Αν ήταν κοντά μου θα του έλεγα να μου το φέρει εδώ, αλλά εκεί που είναι στη Νίκαια , τι να του πω? κάνε ένα μίνι ταξίδι?

Reaction score
620
Μαγικά πραγματα..ομορφιά. Μιλώντας με 1-2 τεχνικούς μου είπαν ότι πιθανότατα πρόκειται για βλάβη στο ποτενσιόμετρο. βέβαια στον συγκεκριμένο ενισχυτη αυτό βρίσκεται ενσωματωμένο με μία πλακέτα σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν υπάρχει το ανταλλακτικό και δεν μπορούν να το φέρουν. Καλύτερα να το ψάξω στο ebay όπου κι εκεί οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς. Plz help..

Reaction score
620
Ρε Αντώνη αύριο μεθαύριο θα τον πάω. Ειναι δυνατόν να λένε δεν θα το φέρουμε..κοίτα καλυτερα στο ebay; Τι ειδους after sale είναι αυτό δηλαδή..

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Αν το μηχάνημα αγοράστηκε απο την εδώ αντιπροσωπεία, τότε όντως μιλάμε για μαγικά πράγματα. Αντιπροσωπείες της πλάκας.

Όταν κάποιος αγοράσει ενα μηχάνημα σαν και αυτό απο κάποιο ιντερνετικό κατάστημα εκτός Ελλάδας και πάθει βλάβη τότε η εδώ αντιπροσωπεία του λέει ας πρόσεχες να αγόραζες απο εμένα για να στο κάλυπτα με εγγύηση ή (αν έχει παρέλθει το χρονικό όριο της εγγύησης) με after sales service.

Αν το μηχάνημα αγοράστηκε απο την εδώ αντιπροσωπεία τι δικαιολογία υπάρχει? Ρητορικό το ερώτημα προφανώς.

ΥΓ: Επειδή η βλάβη δεν πρέπει να είναι τίποτα σπουδαίο, κάνε τον κόπο και πηγαινε και απο τον κύριο Πετρόπουλο. Ίσως με ένα απλό καθάρισμα στο ποτενσιόμετρο διορθωθεί το πρόβλημα.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μήπως θα ήταν καλο παράλληλα με τις εδω προσπάθειες να στείλετε και ένα Mail με τα δέοντα στην teac Ευρώπης; Έτσι για να έχετε μια περισσότερο ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα ύπαρξης η ´οχι ανταλλακτικού.
http://www.teac-audio.eu/en/contact-87549.html

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος