Προβολέας και σωστό Πανί

Reaction score
3
Καλημέρα σε ολους

είμαι νέος στο χώρο και ψάχνομαι να βρώ τον πρώτο μου projector.

την χρήση που θέλω να του κάνω ειναι να βλέπω ταινίες και λίγο ps3 pro evolution ;)

εχώ home cinema Samsung HT BD1255

η απόσταση που θα βλέπω ειναι 3μ

έχω καταλήξει για πρώτο μου μηχάνημα έναν benq w1070 μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση στα 300+€

ο τοίχος που θα βλέπω ειναι σκουρόχρωμος. οποτε λογικά πάω για πανί!

μπορείτε να με κατατοπίσετε για την αγορά του πανιού?

ευχαριστώ για το χρόνο σας!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.789
Σταθερό, γκρίζο με gain 0.8-1. Αν η απόσταση προβολής είναι 3 μέτρα θέλεις 100''- 106'' διαγώνιο σε 16/9 οθόνη.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.359
Αν προβαλεις σε τοιχο για οικονομικη-προσωρινη λυση μπορεις και να τον βαψεις :thumbsup:

Reaction score
3
Αν προβαλεις σε τοιχο για οικονομικη-προσωρινη λυση μπορεις και να τον βαψεις :thumbsup:
πολυ θα το ηθελα αλλα δεν γινεται γιατι εχει καποια μικρα ραφακια πανω ο τοιχος και καθε φορα που παω να τα βγαλω κανουν τζιζ!!! εχει βαλει συναγερμο η γυναικα!! :D

Reaction score
3
Σταθερό, γκρίζο με gain 0.8-1. Αν η απόσταση προβολής είναι 3 μέτρα θέλεις 100''- 106'' διαγώνιο σε 16/9 οθόνη.
γιατι σταθερο και οχι ηλεκτρικο? εχει κάποια διαφορα στην ανάλυση? βρήκα αυτο με 100"

http://www.platinumhomecinema.co.uk...matt-grey-16-9-electric-projector-screen.html

και αυτο με 120"

http://www.platinumhomecinema.co.uk...matt-grey-16-9-electric-projector-screen.html

σε ενα χρόνο σκεφτομαι να μετακομισω οποτε θα πάω σε μεγαλυτερο σπιτι οποτε μεγαλυτερη αποσταση .

οποτε ελαγα να πάρω μια και καλη το 120"

:)
[DOUBLEPOST=1479380577][/DOUBLEPOST]
Σκίσε τη γάτα, πάτα πόδι. :p:D
Πες το παραμύθι της οικονομίας.
τα εχω πει ολα.. ασε της εχω κανει το σαλονι Play room .. παω με τα νερα της πλεον για να βρίσκω ενα πιατο φαγητο το μεσημερι,.. παιζει υπουλα! χαχαχα

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Μιά χαρά δείχνει η 120', με μόνο κίνδυνο τις ζάρες που μπορεί να εμφανίσουν όλα τα πανιά χωρίς εντατήρες, ιδίως αν ανεβοκατεβαίνουν ασταμάτητα. :)

Ακόμα και να συμβεί όμως, σε κάποιο βαθμό επανέρχονται με πατέντες.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Όχι, θυμάμαι όμως μέλη που παίζοντας με τη θέση του πανιού στην κάτω μπάρα τις μάζεψαν. Γίνεται επίσης δουλειά με βάρη στις άκρες.

Reaction score
2.209
Με βάρη το δοκίμασα. Όσο είναι στις άκρες τεντώνει η οθόνη και είναι σχετικά καλά. Μόλις τα βγάλεις όμως γίνεται χειρότερα.
Διάβασα εδώ ότι έχουν δοκιμάσει και με πιστόλι θερμού αέρα αλλά φοβάμαι να το δοκιμάσω γιατί υπάρχει κίνδυνος να την καταστρέψεις.
Σταθερή ή με εντατήρες είναι η λύση. Αλλιώς πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ή να είναι λίγες ίντσες η οθόνη για να μην παρουσιάζει ζάρες.
Τρεις οθόνες 104" έχω αλλάξει, τοποθετημένες με αλφάδι, όλες μου παρουσίασαν ζάρες. Δυστυχώς για να πάρω με εντατήρες, λόγω μεγέθους κάσας, πρέπει να πέσω στις 92":(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989