Προβολέας σε μικρό χώρο.

Reaction score
210
Περί alllexis, άστα σωθήκαμε - δεν θέλω να ακούω κουβέντα, θα περιμένουμε πολύ διότι μόνο σε περίπτωση αλλαγής υπάρχει περίπτωση να δούμε λίγο φως. Δυστυχώς δεν είναι μόνος του, ρίξτε μια ματιά στον συρφετό (και το επιστημονικό επίπεδό του) που τον συμπληρώνει!
Προφανως ενοεις το τριο Στουτζες στα οικονομικα,και το Μορφονιο με το κουστουμακι και τη γραββατα ασορτι με μαντηλακι στο σακκακι στα ασφαλιστικα .Αλλα και ποιον να πρωτοθυμηθεις.Ασε και τον Αιγινητη Υπερυπουργο....Αληθεια,κατι διαβασα στην αρχη του νηματος,για κατοικια στην Αιγινα ? Αγαπημενος μου τοπος ,παω τακτικα. Παντως επι του προκειμενου, μιας και ανακοινωθηκαν οι καινουργιοι EPSON,κανε υπομονη,σε λιγο καιρο θα βγουν προς πωληση πολλοι μεταχειρισμενοι 9200 που ειναι καταπληκτικα μηχανηματα για τα λεφτα τους,και νομιζω οτι ταιριαζουν απολυτα με τις αναγκες σου...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.433
Ευχαριστώ πολύ, (για τις πληροφορίες σχετικά με τον 9200, τον οποίο θα τον έχω πλέον στα υπ όψη).

Όσο για τους άλλους, μόνο αλλεργία μου προκαλούν και δείχνουν πραγματικά πόσο χαμηλά, μπορεί να φτάσει μια χώρα σε πολιτικό επίπεδο - σε όλους τους τομείς... κοινωνικούς, πολιτικούς, οικονομικούς, γνώσεων, επιπέδου κλπ κλπ!

Είμαστε πλέον τριτοκοσμική Χώρα!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.433
Εγώ θα έδινα τα χρήματα για A/C. ;)
Υπάρχουν σε όλους τους χώρους... ευτυχώς, αλλά και αυτά είτε ζορίζονται - είτε πρέπει να λειτουργούν όλα μαζί, οπότε καραδοκεί ο allllexis....:)
[DOUBLEPOST=1468482832][/DOUBLEPOST]
....ή να βλεπεις το καλοκαιρι ,ταινιες με χιονια, παγους :D τα συνδιαζεις ολα ...
Καλόοοο ! :drinks:

Reaction score
210
Ευχαριστώ πολύ, (για τις πληροφορίες σχετικά με τον 9200, τον οποίο θα τον έχω πλέον στα υπ όψη).

Όσο για τους άλλους, μόνο αλλεργία μου προκαλούν και δείχνουν πραγματικά πόσο χαμηλά, μπορεί να φτάσει μια χώρα σε πολιτικό επίπεδο - σε όλους τους τομείς... κοινωνικούς, πολιτικούς, οικονομικούς, γνώσεων, επιπέδου κλπ κλπ!

Είμαστε πλέον τριτοκοσμική Χώρα!
Διαφωνω στο τελευταιο.....Ειμαστε ενας κοσμος μονοι μας ,αποκοσμη χωρα ,οπου συμβαινει ενα μοναδικο,να κυβερνωμεθα -επισημως- απο <<θεσμους>>.Το'χεις ακουσει για καμμια τριτοκοσμικη χωρα αυτο?? Μιλαμε βεβαια για Χωρα και οχι για Αποικια.

Reaction score
2.482
Δυστυχώς αγαπητέ Κώστα είναι αρκετά πάνω από το baget που δύναμαι να επενδύσω για τον σκοπό αυτό. Είναι ψυχολογικό πιο πολύ και όχι οικονομικό. Αν ήταν πριν από δύο χρόνια όταν δηλαδή ήμουν ενεργός πολίτης, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς (για να καταλάβετε όταν αγόρασα την pana, σπίτι είπα 500 ευρώ (και με απόδειξη) και κόστισε 2500). Τώρα πλέον συνταξιούχος, τι να κρύψεις και τι να πεις. Ανέφερα για την καινούργια μου τρέλα κάποιο ποσό και δυστυχώς δεν ξεφεύγω πολύ από αυτό, διότι δεν αντέχω την σχετική γκρίνια από τους υπολοίπους. >:(
Να πεις στη γυναίκα σου πως ασπάστηκες το κίνημα του Γιολοϊσμου (YOLO), oπότε θα πρέπει να σε σεβαστει.
Εγω προσωπικα, δεν ξανααναβάλλω/περιμένω για πραγματα που θέλω να κάνω, ΕΦΟΣΟΝ βέβαια με παίρνει οικονομικά και δεν τινάξω την οικογενεια μου στον αέρα.

Σημερα είμαστε, αυριο δεν είμαστε.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.433
Προφανως ενοεις το τριο Στουτζες στα οικονομικα,και το Μορφονιο με το κουστουμακι και τη γραββατα ασορτι με μαντηλακι στο σακκακι στα ασφαλιστικα .Αλλα και ποιον να πρωτοθυμηθεις.Ασε και τον Αιγινητη Υπερυπουργο....Αληθεια,κατι διαβασα στην αρχη του νηματος,για κατοικια στην Αιγινα ? Αγαπημενος μου τοπος ,παω τακτικα. Παντως επι του προκειμενου, μιας και ανακοινωθηκαν οι καινουργιοι EPSON,κανε υπομονη,σε λιγο καιρο θα βγουν προς πωληση πολλοι μεταχειρισμενοι 9200 που ειναι καταπληκτικα μηχανηματα για τα λεφτα τους,και νομιζω οτι ταιριαζουν απολυτα με τις αναγκες σου...
Εντοπίστε ένα πρόσωπο που ξεφεύγει από τον κανόνα! Όσο και να ψάχνετε, δεν θα βρείτε!
Η κυβέρνηση αυτή θα μείνει στην Ιστορία για τα καταπληκτικά στελέχη που την συγκροτούν !

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.581
Εγώ πάλι λέω να πάρεις για αρχή έναν φθηνό προβολέα και να απολαύσεις τις παραπάνω ίντσες. Μηχανάκια τύπου jvc και epson είναι αρκετά κεφάλαια μπροστά και θέλουν και ανάλογες συνθήκες για να δείξουν αυτό για τα οποίο τα θαυμάζουμε.

Reaction score
3.341
Ο loggeo μίλησε πολύ σωστά καλύτερα απο έναν φθηνότερο να πάρεις την αίσθηση να χαρείς γιατί όσο και να το κάνουμε η μεγάλη εικόνα είναι μεγάλη και θα την καταευχαριστηθείς και με ένα μηχανάκι χαμηλότερης κατηγορίας τιμής .
προσωπικά έτσι ξεκίνησα και μετά απο 12 χρόνια έχοντας βάψει τοίχους και φτιάχνοντας λίγο τον χώρο πηρα τον 9200 .

Σήμερα παραλαμβάνω :party:

Reaction score
1.988
Έχοντας ήδη εδώ και σχεδόν 3 χρόνια αυτό που ονομάζουμε "φτηνό" προβολέα...(Optoma hd25e ίδια κατηγορία με τον Benq1070) έχω να πώ το εξής:

Αγόρασα οικονομικό προβολέα επείδη αγόραζα πρώτη φορά προβολέα...δεν το έχω μετανιώσει...ίσα ίσα που έχουμε περάσει πολλές ώρες σαν οικογένεια, με φίλους αλλά και μόνος μου βλέποντας ταινίες και αθλητικά γεγονότα....(τα ελατώματα του οικονομικού προβολέα τα βλέπω μόνο εγώ. Οι υπόλοιποι μένουν με το στόμα ανοιχτό....)
Είχα πεί λοιπόν ότι αν μου αρέσει το χόμπι σε 2-3 χρόνια θα τον σπρωξω και θα πάρω κάτι καλύτερο μεταχειρισμένο....Εμ έλα που οι καιροί από δύσκολοι που ήταν τότε έχουν γίνει δυσκολότατοι;
Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα επέλεγα να δώσω άλλα 500 (σύνολο 1500) και να έπερνα έναν μεταχειρισμένο που θα έπαιζε σε άλλο επίπεδο...γιατί τώρα απλά δεν με παίρνει και δεν θέλω να ζορίσω κανέναν στην οικεγένεια για να κάνω το κέφι μου....

Οπότε αν τον φίλο τον παίρνει να κάνει υπομονή και να μαζέωει κάτι παραπάνω καλώς...αλλιώς ας πάρει τώρα ότι μπορεί....και στις 2 πειρπτώσεις θα ευχαριστηθεί πιστεύω.....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.433
Οκ όλοι θέλουν να βοηθήσουν και ευχαριστώ γιαυτό!

Τώρα, λόγω του ότι δεν βιάζομαι, θα περιμένω λίγο μπας και φανώ τυχερός.

Όσον αφορά την ζέστη.... συμπτωματικά θα γίνει αυτό που αναφέρει ο..."ατμιστής" μας. Τον Σεπτέμβριο ξεκινά οικοδομή η ανιψιά μου, οπότε ύστερα από πολλά πολλά χρόνια (1986) που τελείωσα την οικοδομή, επί τέλους αλλάζω σκηνικό!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef