Προβολέας σε μικρό χώρο.

Reaction score
15.548
Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο pro και όχι ο av, υπάρχει περισσότερη διαφάνεια, φυσικότητα στον ήχο, αλλά λόγω χώρου και σε σε συνδυασμό μιας "ύψωσης" στη περιοχή των 60- 70 hz των klispch σε κάποια κομμάτια (κυρίως ηλεκτρονικής)... κουράζει το σύστημα.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο marantz για χρήση pro τότε έχω καλή διαφάνεια, ελάχιστα χειρότερη από του pro, αλλά διόρθωση του παραπάνω προβλήματος.

Έτσι προτιμώ τον συνδυασμό, τελικός Advance σε συνδυασμό με marantz - pure direct ή και music dts neo.
καλε ποιος σου ειπε οτι σε pure direct γλυτωνεις το προβλημα ;
...σε pure direct παιζεις οπως παιζεις με τον pro Advance

και γιατι εβαλες την οθονη δεξα ; για να μην στην ματιαξουν ; :D

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.523
Λοιπόν:

α. Έχει γούστο με τον ήχο να έχω αυθυποβολή :), όλα μπορεί να συμβούν! Αν δηλώσω τα ηχεία σαν small, σε pure direct τι γίνεται? Αν παραμένουν small, τότε μάλλον διορθώνουν το πρόβλημα, αν όχι τότε υπάρχει ή πλέον υπήρχε πράγματι αυθυποβολή.

β. Με το θέμα της οθόνης, αν παρατηρήσετε πιο προσεκτικά υπάρχει κολόνα (κεντρική του κτιρίου) και εκεί στηρίζονται - αναγκαστικά τα πάντα! Έτσι προς το παρόν, βολεύομαι τοιουτοτρόπως! Τι να πεί και ο Μανώλης που αναγκαστικά προσπάθησε να τα βολέψει με τον καλύτερο τρόπο!

Αυτά!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.523
Ok άσχετος με το θέμα.:(.

Να λοιπόν για πιο λόγο την βρίσκω με αυτό το φόρουμ. Εκπαιδεύομαι..

Reaction score
15.548
καλε παπαγαλια ακους ; :roflmao:

να βαζεις direct τον av αν θες να ακους με EQ

...δεν επρεπε να βαλεις την οθονη ετσι...χανεις σε αισθηση
κανε κατι να παει κεντρο !

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.523
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τον…. Ήρωα benq με κάτι πιο σύγχρονο.
Απο το 2016 μεχρι σήμερα παίζει ανελλιπώς 5 ημέρες την εβδομάδα προβάλοντας μια ταινία ανά ημέρα, αδιαμαρτύρητα. Ουσιαστικά η εικόνα του είναι ακόμη και σημερα άριστη.

Διαθέτω για τον σκοπό αυτό περίπου 1500. Εννοείται πάμε για καινούργιο, όχι μεταχειρισμένο μηχάνημα.

Να βρίσκεται σε βάση οροφής απόσταση κοντά στα 3μ απο την οθόνη προβολης η οποία έχει μέγεθος περίπου 100 ίντσες

Ας είναι 4κ έστω και μαιμου, και με όσο το δυνατόν καλύτερο μαύρο.

Reaction score
11.788
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τον…. Ήρωα benq με κάτι πιο σύγχρονο.
Απο το 2016 μεχρι σήμερα παίζει ανελλιπώς 5 ημέρες την εβδομάδα προβάλοντας μια ταινία ανά ημέρα, αδιαμαρτύρητα. Ουσιαστικά η εικόνα του είναι ακόμη και σημερα άριστη.

Διαθέτω για τον σκοπό αυτό περίπου 1500. Εννοείται πάμε για καινούργιο, όχι μεταχειρισμένο μηχάνημα.

Να βρίσκεται σε βάση οροφής απόσταση κοντά στα 3μ απο την οθόνη προβολης η οποία έχει μέγεθος περίπου 100 ίντσες

Ας είναι 4κ έστω και μαιμου, και με όσο το δυνατόν καλύτερο μαύρο.
Ποιόν έχεις είπαμε; Τον Benq w 1110 που αναφέρεις σε προηγούμενη σελίδα;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.523
Ναι αυτόν έχω.
Το μηχάνημα έχει το πλεονέκτημα να έχει πολλά προσόντα και λίγα μειονεκτήματα.
Τόσο που σκέπτομαι να εμπιστευτώ πάλι την ίδια εταιρεία.

Στα μειονεκτήματα θα σημειώσω, τον θόρυβο, και σε μικρότερο βαθμό, το μαύρο.
Αυτό που ζητώ με λίγα λογια, είναι το νέο μηχάνημα να είναι πιο αθόρυβο, και αν γίνεται να προσφέρει λίγο καλύτερο μαύρο .

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.523
Για μένα είναι μονόδρομος
Αφ ενός μεν ότι δεν το επιτρέπει ο χώρος, αφ εταίρου, μου αρέσει αυτός ο τρόπος προβολής. Μου φέρνει πιο κοντά στην κινηματογραφική εμπειρία ( Εταιροφωτη).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp