Προβολέας BenQ W6000 + Βάση Οροφής + Οθόνη Τηλεχειριζόμενη

Μηνύματα
4.543
Reaction score
3.085
Καλησπέρα και πάλι

Επανέρχομαι να συμπληρώσω αυτό που έγραψα στην πρώτη μου διερευνητική αγγελία, στην οποία εξηγώ αναλυτικά γιατί έχω βάλει προς πώληση ολόκληρο το οπτικο-ακουστικό σύστημα του γιου μου, το οποίο του είχε δοθεί σαν δώρο στον γάμο του.

Στην παρούσα, επίσης διερευνητική αγγελία, πωλούνται σαν σετ τα παρακάτω:

Πρώτο είδος
Βιντεοπροβολέας DLP BenQ W6000, Full HD, αγορασμένος στα 1799 + 50 μεταφορικά = 1859 ευρώ τον Μάρτιο του 2010 από Γερμανία, εντελώς αμεταχείριστος και σφραγισμένος στο κουτί του. Λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους στα παρακάτω reviews:
What Hi-Fi? Review
AVForums.com Review

Εικόνες κι εδώ αλιευμένες από το διαδίκτυο, αφού ο προβολέας παραμένει σφραγισμένος στο κουτί του.







Τιμή: 850 ευρώ.

Δεύτερο είδος
Βάση Οροφής πτυσσόμενη και χαλύβδινη, λευκού χρώματος, εντελώς ίδια με κάποιαν ονόματι QualGear, αλλά χωρίς το λογότυπο στην επιφάνειά της, όπως αυτή της εικόνας που ακολουθεί. Αγοράστηκε στα 50 ευρώ από μέλος του φόρουμ την ίδια εποχή που αγοράστηκε και ο προβολέας και φυσικά έμεινε κι αυτή στην αρχική της συσκευασία, έτσι όπως την παρέλαβα τότε. Η αγγελία που την αγόρασα είναι αυτή.

Εικόνες:
Projector_Celing_Mount_Icon_1.jpg




Η τιμή της 30 ευρώ.

Τρίτο είδος
Οθόνη τηλεχειριζόμενη Lumene Embassy II (2) - 240C, Matte White, 16:9 - 234cm x 132cm. Σφραγισμένη και εντελώς αμεταχείριστη, από τότε που αγοράστηκε, την ίδια περίοδο με τον προβολέα. Όπως παρατηρείτε, στην ελληνική αγορά πουλιέται μεταξύ 510 και 550 ευρώ.

Δίνεται στην τιμή των 350 ευρώ.

Προτιμώ αρχικά να φύγουν όλα μαζί σαν σετ.

Ισχύουν και εδώ αυτά που έγραψα και στις προηγούμενες αγγελίες μου, σε σχέση με την έννοια "διερευνητική".

Ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
994
Reaction score
80
Καλησπέρα και πάλι
Τρίτο είδος
Οθόνη τηλεχειριζόμενη Lumene Embassy II (2) - 240C, Matte White, 16:9 - 234cm x 132cm. Σφραγισμένη και εντελώς αμεταχείριστη, από τότε που αγοράστηκε, την ίδια περίοδο με τον προβολέα. Όπως παρατηρείτε, στην ελληνική αγορά πουλιέται μεταξύ 510 και 550 ευρώ.

Δίνεται στην τιμή των 350 ευρώ.
Τεντωτηρες έχει;
 

Μηνύματα
4.543
Reaction score
3.085
Τεντωτηρες έχει;
Φίλε μου, δεν το γνωρίζω. Ο λόγος που έβαλα το link είναι να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει τις πληροφορίες που χρειάζεται, εάν και εφόσον αυτές είναι διαθέσιμες φυσικά.

Η οθόνη είναι - όπως έγραψα - κλειστή στο κουτί της, εντελώς καινούργια και ουδέποτε χρησιμοποιημένη. Ακόμα (επειδή με ρώτησαν κάποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι), από τότε που αγοράστηκε, αποθηκεύτηκε σε οριζόντια θέση, ακουμπισμένη στο ξύλινο πάτωμα του πάνω ορόφου του σπιτιού του γιου μου και έμεινε εκεί, ακίνητη και "αμίλητη" μέχρι σήμερα που έβαλα την αγγελία.

Και μια διόρθωση, σχετική με τον προβολέα και τον τρόπο που τον ανέφερα στην πρώτη αρχική μου αγγελία.

Εκεί είχα γράψει:
Γ. Έναν προβολέα BenQ W6000, Full HD, χρώματος λευκού.
Προφανώς, το "χρώματος λευκού" γράφτηκε εκ παραδρομής.
Επειδή ο προβολέας είναι σφραγισμένος στο κουτί του, δεν έχω δυνατότητα να ξέρω το χρώμα του. Στο κουτί επάνω δεν αναφέρεται κάτι. Επίσης, στο τιμολόγιο αγοράς (κι αυτό διαθέσιμο στον υποψήφιο αγοραστή) δεν αναφέρεται το χρώμα. Εικάζω ότι πρόκειται για μαύρο χρώμα, όπως αυτός που εικονίζεται στο αρχικό post, αλλά με την επιφύλαξη του να μην γνωρίζω με σιγουριά.
Αν κάποιος ξέρει αν ο συγκεκριμένος προβολέας είχε βγει και σε άλλα χρώματα (πλην του μαύρου) ας το γράψει εδώ. Αν όμως το μαύρο ήταν η μοναδική έκδοση (στο διαδίκτυο δεν βρήκα άλλο χρώμα), τότε είναι μαύρο το χρώμα.
 

Μηνύματα
1.083
Reaction score
2.207
Προς πληροφόρηση σας η οθόνη δεν έχει εντατήρες. Πάντως επειδή έχω δει στημένη τέτοια οθόνη δεν είχε καθόλου ζάρες.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
81.993
Reaction score
107.204
Οι ζάρες φίλε μου γίνονται συνήθως μετά. ;)
 

Μηνύματα
1.083
Reaction score
2.207
Οι ζάρες φίλε μου γίνονται συνήθως μετά. ;)
Το ξέρω γιατί είμαι παθών. Αυτή που είδα σε φίλο ήταν στημένη κανα-δύο χρόνια και ήταν μια χαρά
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Μηνύματα
3.025.810
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab
Top