Προβολή HDMI σε οθόνη TFT

Reaction score
0
Καλημέρα,

SOS και απελπισία μαζί.Έχω το media player του connx το οποίο βγάζει σε HDMI. Θέλω να το προβάλω σε οθόνη υπλογιστή TFT με εισόδους VGA και DVI-D. Τι καλώδια hdmi σε vga έχω πάρει, τι converter από hdmi se vga που τελικά μου ρθε vga to hdmi , τι βύσματα hdmi σε dvi-d.. τίποτα,δε πέρνει χαμπάρι αυτό το μηχάνημα. έχω τσεκάρει αν δουλεύουν όλα και είναι εντάξει. Έχει κανείς ιδέα αν και πως μπορεί να παίξει αυτό το μαραφέτι γιατί κοντέυω να δώσω 150 ευρώ και θα είχα πάρει τηλεόραση στο τέλος.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.068
Όταν λες ότι όλα είναι εντάξει, τί εννοείς? Πώς το έχεις συνδέσει και πού για να δεις ότι δουλεύει?

Προφανώς κάτι παίζει με την ανάλυση που βγάζει το conn-x tv, και την οποία δεν υποστηρίζει η οθόνη σου. Σύνδεσέ το με την οθόνη που είδες ότι δούλευε και κατέβασε την ανάλυση, ώστε να είναι ίδια ή μικρότερη με την ανάλυση της οθόνης σου.

Reaction score
0
Απάντηση: Προβολή HDMI σε οθόνη TFT

Έχω συνδέσει το media player σε τηλεόραση και φυσικά παίζει. την οθόνη σε υπολογιστή και φυσικά παίζει και αυτή..μεταξύ τους όμως καμία συνεργασία.

Reaction score
4

Καλημέρα φίλε μου , γράψε μας το μοντέλο της οθόνης σου και θα σου πω γιατί δεν παίζει :)

Reaction score
0

Λοιπόν μάρκα ΗΑΝΝS-G τύπος AG172D και μοντέλο HSG1014

Reaction score
4

Hanns G 17" LCD - AG172DP - 5 ms λοιπόν άκου να δεις η σύνδεση με HDMI έχει διάφορες αναλύσεις 520P 720P 1080P με διορθώνεται αν ξεχνάω κάποια όταν λοιπόν έχεις μια συσκευή θα πρέπει να την ρυθμίσεις σε τι ανάλυση θα παίξει αν είσαι τυχερός και έχει επιλογή γιατί οι περισσότερες παίζουν σε 720P που θέλεις 1680χ1200 ανάλυση η 1080P που θέλεις 1920χ1200 τώρα αν είσαι τυχερός ξαναλέω και έχει επιλογή για 520P ο player μπορεί και να παίξει με χάλια εικόνα όμως.

Η οθόνη σου είναι πολύ παλιά και άπλα δεν μπορεί να σηκώσει το σήμα .

Reaction score
0

420 vlepw to pio mikro. katalava tzifos kanonika :) Efxaristw poly file moy pantws. politimi i voitheia sou. an kai den ta katafera toulaxiston tha stamatisw na prospathw!

Reaction score
4

Ναι δεν έχει νόημα γιατί και στην μεγίστη ανάλυση της το refresh rate θα είναι χάλια όποτε μην σπας τα νευρά σου τσάμπα :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo