Προβολεας και πανι για μικρο δωματιο

Reaction score
25
Θα ηθελα καποιες αποψεις για προβολεα σε μικρο δωματιο
Η καρεκλα θεασης ειναι στα 2,80 - 2,90 μετρα απο τον τοιχο που θα μπει το πανι και ο προβολεας πανω αποτο κεφαλι μου. Η αποσταση τοιχο με τοιχο ειναι 3,14 μετρα και ο τοιχος που θα μπει το πανι ειναι 2 μετρα πλατος. Τον προβλεα μπορω να τον βαλω η με μπρατσο απο το ταβανι απαποδα η σε ραφι .Βαση ενος σιτε οι inches ιδεατα ειναι 74΄΄. Καμμια προταση? Επισης για προβολεα υπαρχει καποιος που να παιζει ασυρματα υλικο? Να αναφερω οτι δεν ψαχνω καποια πολυ ακριβη λυση μιας και εχω αλλο συστημα στο σαλονι 55αρα με 5.1 που με καλυπτει.

ευχαριστω

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.790
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πας σε προβολέα. Καλύτερα θα ήταν να αλλάξεις τηλεόραση και να πας σε 65άρα.

Reaction score
25
δεν χωραει μεγαλυτερη .. βασικα εχω ενα προβολεα τον benq pe5120 οποτε για καμμια ταινια χαλαρα που θελω κατι γινεται.. το πανι μου δεν χωραει στον απεναντι τοιχο οποτε ειμαι για πανι.. απο πηγη βολευει το pc που ειναι διπλα η να παω σε καποιο media player πχ. WD TV Wifi ?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.790
δεν χωραει μεγαλυτερη .. βασικα εχω ενα προβολεα τον benq pe5120 οποτε για καμμια ταινια χαλαρα που θελω κατι γινεται.. το πανι μου δεν χωραει στον απεναντι τοιχο οποτε ειμαι για πανι.. απο πηγη βολευει το pc που ειναι διπλα η να παω σε καποιο media player πχ. WD TV Wifi ?
Αν το έχεις βολευτεί το pc ναι. Δύσκολα θα βρεθεί αρχείο που να μην το παίζει ένα htpc.
Για προβολέα ποιο είναι το budget σου;

Reaction score
25
Τελικα θα χρησιμοποιησω εναν benq pe5120 που καθεται τζαμπα. για media player σκεφτομαι σε κατι οικονομικο αυτο
WD Media Player TV Live WiFi (used 60 ευρω) (συνδεση Hdmi- DVI στον benq )

και πανι ενα αυτα..

Sopar NEMA 3202HT 190X107 Χειροκίνητη 16:9

Projecta ProCinemaFSWOC015 H.C 190x107 Χειροκίνητη 16:9

EUROSCREEN C2017-W 190x107 Χειροκίνητη 16:9

καμμια αποψη για πανι?

και μια ηχομπαρα μαλλον την canton dm 50 συνδεση μεσω της οπτικης (10μ)

για οικονομικη λυση πως ακουγεται ολο το παραπανω?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.140
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989