Προγραμμα για να ριπαρουμε τα cd μας?

Reaction score
0
Ποιο θεωρειται το καλυτερο προγραμμα για αυτο το σκοπο για μετατροπη στα γνωστα φορματ δηλ wav , flac , mp3? Ας πουμε εγω χρησιμοποιω το windows media player! Υπαρχει καποιο ποιο καλο? που να περνα κ τα στοιχεια , πληροφοριες του τραγουδιου αυτοματα? Το media monkey π.χ. δεν τα περναει απο μονο του κ ενω μ αρεσει παρα πολυ κ το χρησιμοποιω για ν ακουω μουσικη για το ριπαρισμα χρησιμποιω windows!

Reaction score
1.213

Reaction score
0
To EAC εχει ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε? η το χρησιμοποιουμε αμεσα ως εχει ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προγραμμα για να ριπαρουμε τα cd μας?

Δες εδώ : http://www.teqnilogik.com/tutorials/eac.shtml Θέλει λίγη δουλειά για να ρυθμιστεί...
Σ ευχαριστω πολυ πιο αναλυτικα δεν γινεται! Ολα ειναι βημα βημα ! Σου βγαινει ο τακος βεβαια :116:

Reaction score
0
H Tαχυτητα ριπαρισματος εχει σημασια να ειναι χαμηλη? η δεν εχει σημασια οποτε βολικοτερο να ειναι υψηλη?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326
Απάντηση: Re: Προγραμμα για να ριπαρουμε τα cd μας?

H Tαχυτητα ριπαρισματος εχει σημασια να ειναι χαμηλη?
Αδιάφορο. Σημασία έχει, η εφαρμογή που κάνει το ripping να μπορεί να ελέγχει και να διορθώωνει επαρκώς τα σφάλματα ανάγνωσης, εν ανάγκη και με μείωση της ταχύτητας.

Reaction score
3.739
Απάντηση: Προγραμμα για να ριπαρουμε τα cd μας?

To EAC, όσο υπάρχουν ακόμα τα CDs

Reaction score
0
Απάντηση: Προγραμμα για να ριπαρουμε τα cd μας?

Το EAC είναι για rip ότι πρέπει. Το media Monkey είναι πολύ καλό σαν player. Αλλά σε περιπτώσεις που θέλω να μετατρέψω flac υψηλής ανάλησης σε WAV για το ipod μου τότε πρέπει να το κάνω με winamp. Όλα σε 1 να υπήρχε....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.580
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani