Προλάβετε απο την Πέμπτη 7/12 στα LIDL...!!!

Reaction score
0
Τόσες φορές έιχα διαβάσει κι εγώ γι'αυτόν τον δέκτη, πήγα σήμερα και χτύπησα έναν. Το ήξερα από την αρχή ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ πολύ μαζί του γιατί δεν με ενδιαφέρει η δορυφορική τηλεόραση, αλλά λέω 70 ευρώ είναι-τι ψυχή έχουν?
Μετά πήρα τηλέφωνο έναν γνωστό για εγκατάσταση κεραίας και μου πέσανε τα μούτρα: για ένα απλό 80άρι κάτοπτρο σταθερό με προσανατολισμό για astra-hotbird θέλει μαζί με την εργασία 200-250 ευρώ.
Αν μιλάμε για wave (πάλι με 2 lnb για αρχή) μιλάμε για 300+ μαζί με εγκατάσταση. Για κινητό δεν το συζητώ καν....
Μου φάνηκαν πολλά τα +300€ (δέκτης+κεραία+εγκατάσταση) για βασικό πακέτο για κάτι που δε νομίζω να με κρατήσει στην tv για πάνω από 2-3 μέρες. Στο πατρικό μου είχαμε δορυφορική καμια 15αριά χρόνια τώρα και ποτέ δεν με κέντρισε...

Με όλα αυτά, αν τον θέλει κανείς και έχει τελειώσει από τα lidl τον δίνω στην τιμή που τον πήρα (70ευρώ), αλλιώς το απόγευμα τον πάω πίσω και παίρνω πίσω τα λεφτά μου.

Reaction score
5
Θέλω να ελπίζω ότι είναι μια καλή αρχή για να μπει κάποιος στο παιχνίδι. Με 130-140 ευρώ έχεις δέκτη με 2CI+πιάτο 80cm+βάση στήριξης τοίχου+LNB+καλώδιο.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Το κόστος ενός πιάτου και κεραίας , ειδικά εαν παρεις την πλήρη προσφορά του LIDL είναι πολύ μικρό, στα 100 ευρώ.
Δεν ξέρω τι περιμένεις να δείς, αλλά 5.000 - 6.000 προγράμματα που εκπέμπονται απο τους δορυφόρους , νομίζω ότι κάτι εχουν να πουν...

Astra και Hotbird έχουν τουλάχιστον 2,500 κανάλια.
Η δορυφορική λήψη για εμένα αλλά και πολλούς άλλους δεν είναι μόνο ενα θέμα 2-3 ημερών αλλά ενα hobby...

Σε τελική φάση το κόστος των 200-300 ευρώ μπροστά στο μεγαλείο της παγκόσμιας λήψης και των πολιτισμών (όλα στο "πιάτο" σου) δεν νομίζω ότι υφίσταται.

Οι υπόλοιποι που τον έχουν παρει και δεν έχουν πιατο, μπορούν να πάρουν την προσφορά του LIDL στα 50 ευρώ ή να αγοράσουν πιάτο 1μ και να δοκιμάσουν και μόνοι τους. Δεν είναι δα και δύσκολο και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και ο δέκτης ο ίδιος, με το signal stregnth που έχει.
Να βοηθήσουμε και εμείς μεσα απο το AVsite όπως μπορέσουμε...

Πάντως τον συγκεκριμένο δέκτη ...θα τον ξεζουμίσoυμε... το Σ/Κ.. stay tuned...

Reaction score
786
Πηρα το τηλεκοντρολ αλλα μου βγηκε πατατα!

Αν περασω κωδικους ψιλοδουλευει. Αν ομως κανω προγραμματισμο (learning mode) απο αλλο τηλεκοντρολ -που ηταν και ο κυριος λογος που το πηρα- ενω δεχεται το σημα και το αποθηκευει, δεν δινει καθολου σημα τηλεχειρισμου σε καμμια συσκευη απ'οσες δοκιμασα.

Reaction score
2
:D
Kαλημερα
τον τσιμπησα και εγω.
ως νεος στο χωρο , εχω 2 ερωτησεις. Η πολυκατοικια που μενω εχει πιατο που πιανει hotbird.
Tι χρειαζομαι τωρα?
1. ενα καλωδιο lnb απο τον δεκτη στην δορυφορικη κεραια?
2.μπορειται να μου πειτε πως γινεται η αναζητηση καναλιων (του hotbird). χρειαζεται να εχω τιποτα συγκεκριμενο η γινεται αυτοματα?
ευχαριστω

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Τελικά το avsite έκανε σεφτέ στο Lidl :)
Απ' ότι καταλάβατε, κι εγώ τον πήρα, περισσότερο επειδή μου είχε μείνει απωθημένο από όλες τις υπόλοιπες φορές που δεν τον είχα προλάβει...
Σκεφτόμουν κι εγώ να DIYάσω το ΣΚ, αλλά δυστυχώς το Σάββατο δεν είναι διαθέσιμο :(
Βάλε και στην εξίσωση ότι εδώ στας Αθήνας είμαι ανευ εργαλείων, σκέφτομαι πλέον να βάλω εγκαταστάτη.

Δεν έχω υπόψη μου καταστήματα στο λεκανοπέδιο, οπότε κάθε πρόταση αξιόπιστης εγκατάστασης/καλής τιμής είναι ευπρόσδεκτη. (και με pm). Μια πρώτη τιμή που πήρα ~150 € μου φαίνεται ακριβούτσικη πάντως για πιάτo/LNB/καλώδιο/βύσματα και εγκατάσταση...

Reaction score
5
Πάντως σε κάτι forums που διάβασα επιφανειακά, κάποιοι 'γνώστες' λένε ότι γενικά δεν αξίζει γιατί δεν υπάρχει software που να 'ανοίγει' κανάλια. Και ωραία τα free αλλά τα καλά είναι κλειδωμένα. Βέβαια οι πληροφορίες είναι από το 2005 (τα posts), αν κάποιος έχει νεώτερες, ας τις μοιραστεί.

Reaction score
0
SupaCoopa said:
Για οποιον βρεθει στα LIDL υπαρχει και ενα προγραμματιζομενο "8 σε 1" τηλεχειριστηριο με 10 ευρω.
Αφήστε το καλλίτερα, δεν προγραμματίζει τίποτε εκτός από τις βασικές λειτουργίες. Ειδικά για το δορυφορικό σύστημα η κατάσταση είναι δραματική, αφού φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα και στη διαχείριση των καναλιών. Το αγόρασα τη προηγούμενη φορά που το είχε προσφορά (είναι ακριβώς το ίδιο) και το έχω ουσιαστικά σε αχρησία!!!

Reaction score
1
Το πήρα κι εγώ,αλλά δεν το ΄χω ανοίξει ακόμα,άρα με αυτά που γράφετε θα το πάω πίσω.
Δεν τους χαρίζω 10 ευρώ!

Reaction score
118
Επειδή δεν πρόλαβα, όποιος το έχει και δεν το θέλει, του το αγοράζω.
Μην το πάτε όλοι πίσω διοτι δεν μπορώ να το βρώ μιας και δεν το έχουν πιά στο κατάστημα.

Reaction score
180
Μεγαλη μουφα το τηλεχειριστήριο. (με 10€ τι περιμενα δλδ?) Το πηρα και εγω και το επεστρεψα αυθημερον.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis