Προς αναζήτηση CD/SACD Player

Reaction score
1.069
Τελευταία έκατσα να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα στα cds που έχω προς ανεύρεση χώρου,κ έτσι είχα την ευκαιρία να βάλω πάλι να ακούσω κάποια cds στο "πτωχό" , Oppo 105.Σκεφτηκα λοιπόν,ευκαιρία είναι να αναβαθμίσω την ψηφιακή πηγή μου. Έχω στην ίδια θεωρώ κατηγορία τιμής με το Oppo και ένα παροπλισμένο Denon DVD A1XVa.
Θα ήθελα λοιπόν να προέβαινα στην αγορά ενός CD/SACD player,μεσαίας κ επάνω κατηγορίας.

Εννοείτε δεν θέλω να δώσω 5ψηφιο νούμερο...Τα συνοδά μηχανήματα είναι B&W 802D, ,Krell FPB700cx και Audio Research Ref.5 SE.

Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας για ένα ολοκληρωμένο CD/SACD player σε μεταχειρισμένο εννοείτε.

Από μια μίνι έρευνα,για να δώσω μια τάξη μεγέθους,έχω βρει ένα Mark Levinson 390s,(ξέρω δεν είναι sacd), ένα McIntosh mcd550, σκεφτόμουν ίσως ένα Krell 505.

Κάθε πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη.Αν είναι κάποιο πολύ καλό,χωρίς να παίζει SACD, κ αυτό δεν το αποκλείουμε.... Ευχαριστώ για τον χρόνο

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.457
Καλησπερα. Εγω βρήκα απο φιλο εδώ στο forum το Marantz CD60. Πολυ στιβαρή κατασκευή και ποιοτική αναπαραγωγή. Αν το βρεις στα 500 ευρω που το βρήκα αξίζει. Δεν ειναι SACD.

Reaction score
7
Τελευταία έκατσα να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα στα cds που έχω προς ανεύρεση χώρου,κ έτσι είχα την ευκαιρία να βάλω πάλι να ακούσω κάποια cds στο "πτωχό" , Oppo 105.Σκεφτηκα λοιπόν,ευκαιρία είναι να αναβαθμίσω την ψηφιακή πηγή μου. Έχω στην ίδια θεωρώ κατηγορία τιμής με το Oppo και ένα παροπλισμένο Denon DVD A1XVa.
Θα ήθελα λοιπόν να προέβαινα στην αγορά ενός CD/SACD player,μεσαίας κ επάνω κατηγορίας.

Εννοείτε δεν θέλω να δώσω 5ψηφιο νούμερο...Τα συνοδά μηχανήματα είναι B&W 802D, ,Krell FPB700cx και Audio Research Ref.5 SE.

Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας για ένα ολοκληρωμένο CD/SACD player σε μεταχειρισμένο εννοείτε.

Από μια μίνι έρευνα,για να δώσω μια τάξη μεγέθους,έχω βρει ένα Mark Levinson 390s,(ξέρω δεν είναι sacd), ένα McIntosh mcd550, σκεφτόμουν ίσως ένα Krell 505.

Κάθε πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη.Αν είναι κάποιο πολύ καλό,χωρίς να παίζει SACD, κ αυτό δεν το αποκλείουμε.... Ευχαριστώ για τον χρόνο
Καλημέρα ,
Αν έχεις κάποιο καλό Dac και θέλεις να πάρεις τα μέγιστα από τη δισκοθήκη σου όπως εγώ ( είμαι κάτοχος πολλών Sacd / dvd audio / blue ray audio κλπ ) η καλύτερη επιλογή είναι το blue ray 800 της Sony με λιανική στα 350€ . Είναι φοβερά αξιόπιστο και παίζει τα πάντα ( flac κλπ )
Αυτό βέβαια εάν και εφόσον έχεις ένα αξιόλογο έως πάρα πολύ καλό Dac
Καλημέρα και πάλι

Reaction score
1.069
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τον χρόνο σου.Να πω την αλήθεια,από DAC έχω το Weiss DAC 202, το οποίο σκεφτόμουν να ματσαρω με το Denon DVD A1XVA κ να δω το αποτέλεσμα....

Reaction score
7
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τον χρόνο σου.Να πω την αλήθεια,από DAC έχω το Weiss DAC 202, το οποίο σκεφτόμουν να ματσαρω με το Denon DVD A1XVA κ να δω το αποτέλεσμα....
Αξιόλογο το Dac αν και παλιό ( μη με παρεξηγείς και γώ ένα trivista 21 έχω ) . Βασικά σε αυτές τις κατηγορίες και αν δεν είσαι κάπως υποχόνδριος ότι συσκευή και να πάρεις ( σαν οδηγό ) το Dac ακούς . Εννοώ ότι όποια συσκευή και αν πάρεις και τη συνδέσεις ψηφιακά όλη τη δουλειά τη κάνει το Dac . Εκτός
Υπάρχει και ένα εκτός . Σε μια συσκευή όπως σου πρότεινα με μια συσκευή hi end τύπου η διαφορά είναι στο clock ( jitter ) . Εσένα το Dac σου έχει τέτοια είσοδο ( εννοώ να χρησιμοποιεί το clock της συσκευής ) φυσικά με το ανάλογο κόστος το οποίο στη τελική δεν είναι και τόσο ακουστό , παρά μόνο γραφήματα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις .
εγώ έχω πάνω στο trivista ένα Sony Sacd , έχω ένα προ της musical Fidelity με ενσωματωμένο Dac και Cd αλλά να σου πω ότι ακούω είναι από το blue ray της Sony που έχω … έφτιαξα πρόσφατα και ένα στικ με συλλογές σε υπερυψηλή ανάλυση και είμαι more than happy

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.264
Members
38.437
Νεότερο μέλος
Terzzz