Προς τους νεους κατοχους VW-40

Reaction score
0
παιδια και εγω τον εχω καμια 15 μερες και δεν ειδα προβληματα,μαλον ο ελεχος που γινετε μετα την κατασκευη του ειναι καλος και σε αυτο πιστευο οτι πεζει ρολο οτι ειναι made in japan.

Reaction score
0
Εδω και μια εβδομαδα περιπου,ειμαι κι εγω ενας απο τους ευτυχεις κατοχους του συγκεκριμενου προβολεα.Τοποθετηθηκε απεναντι απο την Stewart Firehawk,και η εικονα ειναι αψογη.Κανενα προβλημα σε συγκλιση,αν και με το vertical shift σχεδον στο τερμα!Βλεπετε η βαση στο ταβανι,ηταν ρυθμισμενη συμφωνα με τις αναγκες του προηγουμενου προβολεα μου,του Optoma hd 81.Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τον Βαγγελη,που 'ετρεξε",και μου κρεμασε τον προβολεα,Σαββατιατικα και οντας πνιγμενος κυριολεκτικα στη δουλεια!Εντυπωσεις αναλυτικοτερες απο την εικονα του δεν γραφω,μια και ειναι γνωστες πια,αλλα θα ηθελα απλα να τονισω,οτι αν και αρυθμιστος χρωματικα,ειναι σχεδον αψογος,με πολυ καλο μαυρο,φυσικοτατα χρωματα και παρα πολυ καλη κινηση. Ανεξαρτητα απο την τιμη του,και εχοντας δει σχεδον ολους τους προβολεις,που κυκλοφορουν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,τον θεωρω ως best buy,μετα τον 200αρη,που για μενα ειναι η κορυφη μακραν.

Reaction score
752
Πιστευετε οτι ο VW40 εχει αρκετη φωτεινοτητα ωστε να γεμιζει καδρο 110' απο τα 6 μετρα ?

Reaction score
0
Λοιπόν με 1580+φπα κουτί καινούργιο να το πάρω ?
Τι λέτε αξίζει σε αυτά τα λεφτά?

Reaction score
1
Απάντηση: Προς τους νεους κατοχους VW-40

Τι ερωτηση ειναι αυτη? Και φυσικα αξιζει! Ο προβολεας αξιζει πολλα παραπανω...
Απο που αυτη η τιμη?

Reaction score
0
Η τιμη που σας είπα είναι η χονδρική της QUEST 1580+ΦΠΑ
Η λιανική της είναι 2099 τελική από you.gr

ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ SONY VW40
Σύγκριση
ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ SONY VW40
136642
Βιντεοπροβολέας SONY VW40. περισσότερα...
PDF Αναλυτικά για το προϊόν
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή: στο you.gr: 2099,00 €

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members