Προς όλους τους Συντονιστές τα μέλη και τους επισκέπτες μας

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου ξεπεράσαμε ένα ρεκόρ που κρατούσε από τις 10 Αυγούστου. Σήμερα λοιπόν όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη σελίδα είχαμε ταυτόχρονα συνδεδεμένους στο avsite 28 διαφορετικούς χρήστες. πιστεύω ότι σύντομα και αυτό θα είναι παρελθόν.

Ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ όμως είναι οι 3453 δημοσιεύσεις στο avsite μέσα σε ένα μόλις μήνα! Ένα νούμερο πολύ μεγάλο το οποίο γνωρίζω ότι επιτεύχθηκε με πολύ κόπο και πολύ μεράκι.

Θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στην ουσία αυτών των δημοσιεύσεων κάτι το οποίο θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από ένα ψυχρό νούμερο. Το 99% αυτών αφορά αποκλειστικά και μόνο πληροφορίες, συζητήσεις και απόψεις για το χόμπυ μας. Σε ένα μόνο μήνα έχουμε κάνει πράξη αυτό που όλοι θέλουμε να είναι το avsite. Μια κοινότητα που θα συζητά και θα ανταλλάσει γνώσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Συντονιστές όλων των κατηγοριών για την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο κέφι και μεράκι και τους επόμενους μήνες.

Όλοι όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε πάνω από όλους τα μέλη αλλά και τους πάρα πολλούς επισκέπτες μας και για την αγάπη που δείχνουν στο avsite και κυρίως για την ποιότητα των δημοσιεύσεών τους. Αυτή η ποιότητα είναι που απογειώνει πραγματικά το avsite.

Γι' αυτό και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε το avsite σε αυτή την υψηλή ποιότητα. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε καθώς βλέπω ότι αυτό είναι το ζητούμενο από όλα τα μέλη μας.

Τέλος θα ήθελα να απευθυνθώ και στους δεκάδες επισκέπτες που έχουμε καθημερινά και να τους ζητήσω να συμμετάσχουν ενεργά στο avsite. Να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τις εμπειρίες και τις απόψεις τους. Η αγάπη μας για τον χώρο του av χρειάζεται κάθε νέα άποψη, κάθε νέα γνώση ώστε να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο το αγαπημένο μας χόμπυ!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Ποιοι ειμαστε?

314 μελη μονο αλλα

γραφουμε 86,04 μηνυματα την ημερα
ξεκιναμε 16,10 θεματα την ημερα
αυξανομαστε κατα 8,32 μελη την ημερα
μας διαβαζουν 1724 ατομα την ημερα(μ.ο.)
επαγγελματιες
δημοσιογραφοι
ιδιωτες
στην Ελλαδα
αλλα και Αμερικη
Κυπρο
Γερμανια
Αγγλια
Βελγιο
δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε
προσφερουμε γνωση,εργασια και φιλοξενια
περιμενουμε την φιλια σας
ειμαστε το AVsite :wink:
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Καλά .....

Ας μην ήταν όλο το επιτελείο του A.C.A. από πίσω και σούλεγα εγώ!!!



Σας διαβάζουν όμως εσάς στην Μυτιλήνη ???



Τςςςςςςς .... :wink:
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Συγχαρητήρια σε όλους μας.

Με τις ταπεινές υπηρεσίες που μου προσφέρει το pathfinder στο μέτρημα τον θεάσεων ανά φωτογραφία σε σύγκριση με κάπου αλλού είναι σαν να είμαστε 1500 μέλη! :wink:
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Περί UNIQUE VISITORS ο λόγος ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
... μας διαβαζουν 1724 ατομα την ημερα (μ.ο.) ...
Αυτό Αντρέα μην το αξιολογείς τοις μετρητοίς (και δεν αφορά μόνο το AVsite αλλά και το AVForum και το A.C.A. Forrum ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ... :wink: ) γιατί δεν αφορά unique visitors αλλά hits, δηλαδή μετράει κάθε φορά που κάποιος (μπορεί να είναι ο ίδιος) μπαίνει σε κάθε topic.

Δες χαρακτηριστικά, ΠΟΣΟΙ ψήφισαν στο ποδοσφαιρικό gallop που άνοιξες λίγο πριν (όπου εκεί δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κάποιος πολλές φορές...)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ

ΧΣ
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Δες χαρακτηριστικά, ΠΟΣΟΙ ψήφισαν στο ποδοσφαιρικό gallop που άνοιξες λίγο πριν (όπου εκεί δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κάποιος πολλές φορές...)
Δεν ειναι και αυτο σημειο μετρησης σιγουρο...
Μπορει καποιος (οπως εγω που ειμαι ασχετος με το θεμα) να μην ψηφισει, να μην εχει αποψη, να βαριεται, να το δει σαν ψηφος=εκλογες...
Γιατι το εχουν διαβασει 250 (ή εχει 250 hits) αλλα ψηφισαν 19 ατομα...οποτε ειναι λιγο φλου η κατασταση...

Απλα προσπαθουμε ολοι :)

Anyway...Καλο αυτο με το επιτελείο του A.C.A. :) :) :)
Πως τα φερνεις βολτα με τοσους εκει μεσα.... :wink:
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Xρηστο, αυτο που εγραψα αφορα επισκεπτες.

Π.χ. Εχθες ειχαμε 92.467 hits και 1899 visits

Ta στατιστικα προερχονται απο τον μετρητη του avsite και οχι απο καποιο αλλον στυλ Alexa οπου μπορεις να κανεις διαφορα...
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Γιατι το εχουν διαβασει 250 (ή εχει 250 hits)
Δεν το έχουν διαβάσει 250 ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ επισκέπτες. Εχει 250 επισκέψεις. Και εγώ δεν έχω πολύ σχέση με τα ποδοσφαιρικά αλλά ψήφισα. Και το ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ 10 ΦΟΡΕΣ ...

Καλό είναι να αξιολογούμε ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.
  • Και επαναλαμβάνω: ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ... 8)
    Και επαναλαμβάνω: ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ... :shock: [/list:u]
    ... και προβλέπω... :twisted:



    ... ΕΡΗΜΩΣΗ... :wink:




    ΟΧΙ ΕΔΩ :D
    (αν αξιολογούμε σωστά και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ...)
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Αντρέα, δεν το είδα πριν το post σου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Π.χ. Εχθες ειχαμε 92.467 hits και 1899 visits. Ta στατιστικα προερχονται απο τον μετρητη του avsite και οχι απο καποιο αλλον στυλ Alexa οπου μπορεις να κανεις διαφορα...
Αυτά τα 92.467 hits αφορούν κάθε εικονάκι, κάθε avatar, κάθε smilie που βρίσκεται στον server του AVsite και καθημερινά κατεβαίνει στα PC του καθενός μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
(αν ο κος Δημητρόπουλος βάλει σε ένα post 350 smilies ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HITS - παράδειγμα παίρνω και να μην παρεξηγηθεί ο καλός μου φίλος...) :wink:

Το 1899 αφορά TOTAL VISITORS (ή HITS με την έννοια που του έδωσα στην προηγούμενη εισαγωγή μου) και όχι UNIQUE VISITORS.
 



Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Χρήστο αν δεν κάνω λάθος το 1899 είναι visitors όχι unique δηλ. για πρώτη φορά ήρθαν στην ιστοσελίδα μας, αλλά 1899 διαφορετικά ip's που επισκεύθηκαν κάποια από τις σελίδες μας.

Τα hits από την άλλη αυξάνονται κάθε φορά που κάποιος χρήστης επισκέπτεται μια διαφορετική σελίδα (ένα διαφορετικό θέμα) μέσα στο avsite.

Αν διαιρέσεις το 92.467 δια του 1899 παίρνεις ένα πολύ σημαντικό νούμερο το οποίο είναι σχεδόν 49! Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο οι επισκέπτες μας είναι 49 διαφορετικές σελίδες.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; ότι πραγματικά αυτό το site έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα... Αυτό για μένα είναι το κυριότερο στοιχείο που παίρνεις από όλα αυτά τα στατιστικά! :D
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Οχι Χρήστο,

Πρέπει να διαιρέσεις το Page Views / Unique visitors (αν το Unique αναφερεται σε μονάδα χρόνου μιάς ημέρας... ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!).

Επαναλαμβάνω. Τα HITS (έτσι όπως τα δίνουν οι servers - και το δίνουν για να υπολογίζουν το bandwidth ...) δεν εχουν καμμία σημασία.

Το 49 διαφορετικές σελίδες επομένως είναι τελείως λάθος. Να ξέρεις ότι στατιστικά, κάθε επισκέπτης στη περιήγησή του σε κάθε site και αν το βρεί ενδιαφέρον, κάνει ΤΟ ΠΟΛΥ 10 PAGEVIEWS (pageviews/visitor, αν το ψάξει στα στατιστικά του server o Αντρέας μπορεί αυτό το νούμερο να το βρεί) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ - ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ SITE!!!)

Να υπενθυμίσω στον Αντρέα και κάτι άλλο:

Θυμάται το γεγονός ότι είχαν αυξηθεί τα HITS στο AV Forum από τότε που έβαλαν avatars στην πλατφόρμα του??? ΓΙΑΤΙ???
________________________________________________

Απόσπασμα από στατιστικά server aca.gr μηνός Μαρτίου 2004 που είναι τα πιό αντιπροσωπευτικά (εννοώ ουσιαστικά) νούμερα...

Avg. Pages / Day =3291
Avg. Visits / Day = 675
Avg. PageViews/ Visitor = 4.87
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Χρηστο, ενιοτε οι αριθμοι μπορουν να χρησιμοποιηθουν ποικιλοτροπως.
Το σημαντικο ειναι να εχεις αμεσα συγκρισιμα μεγεθη.
Τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει ηδη. :wink:
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.641
Μηνύματα
2.870.477
Members
37.925
Νεότερο μέλος
Demetriiosk71
Top