Προσθήκη ελληνικών υποτίτλων σε Dvd

Reaction score
23
Υπάρχουν κάποιες ταινίες που δυστυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει με ελληνικούς υπότιτλους και θα τις ήθελα στην συλλογη μου.
From Dusk Till Dawn , The Legend , The Last Temptation Of Christ κ.α.

Ξέρω ότι υπάρχουν εργαλεία για "προσθήκη" υποτιτλων είτε για την "μετάφραση" κάποιων ήδη υπαρχόντων.

Ξέρει κανεις να υπάρχει κάποιος να τα κάνει αυτά επ' αμοιβή , καθώς εγώ "ντεν ξέρει" ?

Reaction score
23

Reaction score
6
Για τις δυο ταινιες που αναφέρεις υπαρχουν υποτιτλοι εκτος απο το The Legend (αν και δεν καταλαβα ποια ακριβως ταινια εννοείς)
Οι υποτιτλοι αυτοι βρίσκονται σε μορφή srt.
Με το subtitle Workshop μπορεις να τους συγχρονίσεις με το vob mpeg2 της ταινιας που εχεις. (Το πιθανοτερο ειναι να θελουν συγχρονισμό εκτος και αν εισαι τυχερος)
Μετα με το Dvd lab pro τα κανεις authoring και εισαι ετοιμος.
Αν ειναι ειναι για μετάφραση τοτε τα πραγματα ειναι πολύπλοκα καθως πρεπει αφου κανεις ολες τις μεταφρασμένες στηλες να τις συγχρονίσεις μια μια.
Ασε δεν λεει.
θελει αρκετη υπομονη

Reaction score
23
Για τις δυο ταινιες που αναφέρεις υπαρχουν υποτιτλοι εκτος απο το The Legend (αν και δεν καταλαβα ποια ακριβως ταινια εννοείς)
Οι υποτιτλοι αυτοι βρίσκονται σε μορφή srt.
Με το subtitle Workshop μπορεις να τους συγχρονίσεις με το vob mpeg2 της ταινιας που εχεις. (Το πιθανοτερο ειναι να θελουν συγχρονισμό εκτος και αν εισαι τυχερος)
Μετα με το Dvd lab pro τα κανεις authoring και εισαι ετοιμος.
Αν ειναι ειναι για μετάφραση τοτε τα πραγματα ειναι πολύπλοκα καθως πρεπει αφου κανεις ολες τις μεταφρασμένες στηλες να τις συγχρονίσεις μια μια.
Ασε δεν λεει.
θελει αρκετη υπομονη

Αυτό το Legend λέω. Τομ Κρουζ , Μια Σαρα , σκηνοθεσία Ριντλευ Σκοτ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik