Προσοχή στα Ελληνικά Blu ray !

Reaction score
802
Απάντηση: Προσοχή στα Ελληνικά Blu ray !

με λιγα λογια, εχουν κοψει τα ηδη κομμενα 16/9 hdtv καδρα για να μετατρεψουν σε 2.35/1?

Edit: sorry καταλαβα λαθος.

Reaction score
0

Πραγματικά ενδιαφέρον θέμα και δεν εξαντλείται εύκολα…. και νομίζω ότι ο JL ήταν υπέρ αναλυτικός και μας κάλυψε επαρκώς από τεχνικής πλευράς:112::112:.Για μένα το θέμα παραμένει ,γιατί απλά…. πως είναι δυνατόν μία ταινία που διανέμεται παγκοσμίως με ορισμένο κάδρο, εδώ στην Ελλάδα να διαφοροποιείται,να πετσοκόβεται .. και οτιδήποτε άλλο.Ποιοί είναι οι έξυπνοι εδώ..και γιατί το κάνουν…???. και γιατί όχι αλλού..Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία…
Μιλάμε πάντα για τα blu ray ,τα δισκάκια που αγοράζουμε και ξοδεύουμε εκατοντάδες euro για αυτά και ... επιτέλους θέλουμε και απαιτούμε οι συναλλαγές μας να γίνονται με υπεύθυνα άτομα.

Δείγμα από ελληνικό DVD "The Contract"1.78:1 και από DVDRip 2.35:1
Η ποιότητα δεν είναι καλή αλλά είναι ενδεικτικό του τι μας σερβίρουνε

Dam

Reaction score
2
Ουτε 1 ευρω για τέτοιου είδους Blu-Ray.
Αφήστε τους να τα φανε στη μάπα και να σταματήσουν τις κουτοπονηριές.

Ακου εκει 30 ευρω Blu-Ray σε 1080i/50... Δεν κάνω ypscaling ta dvd που έχω καλυτερα..

Κάθε ταινία σε Blu-Ray που αγοράζετε να απαιτείτε να είναι
1)(Και σημαντικότερο) Μόνο και μονο στα 24 fps!!
2) To κάδρο όπως η αυθεντική ταινία (Δεν είναι όλα τα master σε 2,40.
3)Ήχος στα πρότυπα υψηλης πιστοτητας που ορίζουν οι προδιαγραφές του Blu-Ray.

Σε κάθε περίπτωση προτιμηστε να πάρετε το DVD η δείτε το σε HDTV. Μην τους κάνετε τσάμπα μάγκες..

Reaction score
0

......και ανανεωμένη η "σούμα" γιατί μας ενδιαφέρει όλους !!!

Reaction score
802

αρχισαν να κανουν και αλλοι ταρζανιες δηλαδη?
Ελεος!

Reaction score
3
Εχω να πω ότι:

1)Οι εταιρίες διανομής κινηματογραφικού υλικού εδώ στην Ελλάδα διανέμουν το υλικό τους με την εξής σειρά.:
α)Κινηματογράφους
β)πλατφόρμες δορυφορικής
γ)dvd Video Clubs
δ)Τηλεόραση
ε)και τέλος λιανική πώληση στον καταναλωτή.Στην ουσία μας έχουν χε*****υς αν θα αγοράσουμε ή όχι τα dvd τους ή τα BR τους ή ότι άλλο βγάλουν.Τα έσοδα τους τα χοντρά προέρχονται από όλες τις άλλες πωλήσεις πριν από εμάς τους τελευταίους καταναλωτές

2)Μία ή και περισσότερες από τις κυριότερες εταιρίες διανομής έχουν ζημία κάθε μήνα τρελά χιλιάρικα λόγο ανοιγμάτων, κρίσης και πειρατείας λέτε να τους απασχολήσει και πολύ το κάδρο, αν με ένα Master έχουν τα δικαιώματα για τρεις δουλείες...εσείς δηλαδή τη θα κάνατε στην θέση τους ?

από ότι ξέρω δηλαδή ....

Reaction score
0

agorasa to NHSI KAI TO SWEENY TODD eytyxws einai apo th mama etaireia sta 1080p 24fps k ola komple.h enhmerwsh sto site ths audio einai lathos.oti einai aneksartith paragwgh fainetai tha to bgazoun oi ellines sta 1080i.Oti proerxetai apo ta sobara stoudio ftiaxnetai eksw k einai swsto!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Προσοχή στα Ελληνικά Blu ray !

από ότι ξέρω δηλαδή ....
Και άλλοι είχαν κάνει ανοίγματα και χονδρές δουλειές αλλά τελικά την "βρήκαν" από εκεί που δεν το περιμέναν!!!!
Eν πάσει περιπτώσει νομίζω το θέμα πρωτίστως είναι να υπάρχει ενημέρωση και από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει ότι θέλει!!!

Όσο για το ……"από ότι ξέρω δηλαδή...."(επειδή το πήρα στραβά) μάλλον θα κρίνεις από τον εαυτό σου

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Προσοχή στα Ελληνικά Blu ray !

Όσο για το ……"από ότι ξέρω δηλαδή...."(επειδή το πήρα στραβά) μάλλον θα κρίνεις από τον εαυτό σου
Ίσα ίσα που το " Από ότι ξέρω δηλαδή" το έγραψα για να μην με πάρετε στραβά...τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει ένα κείμενο όπως του κάτσει εκείνη την ώρα που το διαβάζει.Τώρα πάλι το "θα κρίνεις από τον εαυτό σου" δεν καταλαβαίνω τι θες να μου πείς....αν εννοείς ότι αυτά που έγραψα τα έγραψα από δικές μου προσωπικές εμπειρίες ε τότε είσαι μέσα αν πάλι εννοείς κάτι άλλο εδώ είμαι μπορείς να ξανά γράψεις....

Dam

Reaction score
2
Το θέμα είναι ότι με αυτές τις μεθόδους η κάθε εταιρία
1)Αφενός ακυρώνει τα πλεονεκτήματα του μέσου και το πουλάει σε υψηλή τιμή (δηλαδή με 24fps με τα κομμένα θα το πουλαγε 40 ευρώ?).
2)Σε πιάνει κορόιδο αποκρύπτωντας τα στοιχεία που προφανώς θα επιδράσουν αρνητικά στις πωλήσεις.

Είναι τυχερές που δεν βγαίνουν πολλές ευρωπαΪκές κυκλοφορίες με ελληνικούς υπότιτλους αλλά
και οι κουτοπονηριές που κάνουν δεν περνανε πλεον..

Reaction score
0

Είναι τυχερές που δεν βγαίνουν πολλές ευρωπαΪκές κυκλοφορίες με ελληνικούς υπότιτλους αλλά
και οι κουτοπονηριές που κάνουν δεν περνανε πλεον..

Η αρχή έγινε http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=70788 Πολωνία,Γερμανία, Σλοβακία,....έπεται Ιταλία ,Τσεχία... και θα συνεχίσουμε να το ψάχνουμε μέχρι να τα ανακαλύψουμε όλα:114::114: ...κάθε βlu ray με ελληνικά από όλο τον κόσμο που να μπορούμε να τα αγοράσουμε !!!

Reaction score
0

Η αρχή έγινε http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=70788 Πολωνία,Γερμανία, Σλοβακία,....έπεται Ιταλία ,Τσεχία... και θα συνεχίσουμε να το ψάχνουμε μέχρι να τα ανακαλύψουμε όλα:114::114: ...κάθε βlu ray με ελληνικά από όλο τον κόσμο που να μπορούμε να τα αγοράσουμε !!!

...να αναφέρω και το ισπανικό site http://www.dvdgo.com/Home.aspx που βρήκε ο JD Cine-Gear....και μια που το έφερε ο λόγος και πολλοί θα βρούμε διάφορα sites,να πω ότι μας ενδιαφέρει να αναγράφουν όλους τους υπότιτλους(συνήθως τα περισσότερα αναφέρουν το δικό τους και τους εγγλέζικους) να είναι αξιόπιστα(τα συγκρίνουμε με άλλα ως προς το θέμα των υποτίτλων)να ανανεώνονται συνεχώς,να μπορούμε να αγοράσουμε και αν γίνεται να έχουν και καλές τιμές.Μας ενδιαφέρει επίσης να καλύψουμε το κενό τίτλων BD που δεν μπορούμε να πάρουμε εδώ(κυρίως τα πετσοκομμένα της AV της ODEON ,...κ.λ.π)

Reaction score
0

Μιά βόλτα στο video club.... και είδα το "Crossing over" ,το "Red Cliff" DVD από την Odeon και το "What just happened" DVD από την AV

όλα "πετσοκομμένα" από 2.35:1(Original aspect ratio) σε 1.78:1
Να τα έχουμε υπ΄όψιν για τα επερχόμενα blu ray

Reaction score
0

Η Odeon.... "ξαναχτύπησε"
σειρά είχε το "Red cliff" και το περιποιήθηκε καταλλήλως όπως άλλωστε αναμενόταν

.....Το είχα κάνει ατυχώς pre-order και σήμερα αναγκάστηκα να το επιστρέψω :101:

Reaction score
0

Επειδή στο amazon.co.uk και amazon.de αναγράφηκε (ατυχώς)ότι το aspect ratio είναι 1.78:1 παραθέτω τα παρακάτω

http://www.blu-ray.com/movies/Red-Cliff-Blu-ray/6534/

http://www.blu-ray.com/movies/Red-Cliff-Blu-ray/6761/

http://www.blu-ray.com/movies/Red-Cliff-Blu-ray/1935/

και απο το IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0425637/

και το e-mail που τους έστειλα και την απάντηση που πήρα

According to several web sites(blu-ray.com, Imbd.com) Red Cliff BD’s aspect ratio is reported as 2.35:1.You have published that the movie’s aspect ratio is 1.78:1.Could you please correct it or clarify what is really going on with this BD disk?It is indeed a major issue for us living in Greece,since here, a great number of BD disks don’t preserve the original aspect ratio of the movie.

Thank you
Sincerely, Ioannis Tassis
==============================

Dear Customer

Thank you for contacting Amazon.co.uk and for taking the time to bring this to our attention.

We build our website information from many sources, and we really appreciate knowing about any errors or issues that have been overlooked. I have forwarded your message to the relevant department so that this item's details can be amended correctly.

If you’d like to give similar feedback in the future you’ll find the Online Catalogue Update Form under the heading "product details" on an item’s main page. You'll see two links labelled "update product info" and ‘give feedback on images’.

Thank you again for visiting Amazon.co.uk.
Warmest regards

Gopi T.
Amazon.co.uk
We're Building Earth's Most Customer-Centric Company
==============================

Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα,...εγώ πάντως έκανα και το σχετικό update στο "product details" που λένε:123::123:

Reaction score
0

Το amazon.co.uk έλαβε υπ'όψιν τις παρατηρήσεις μας για το "Red Cliff " και το διόρθωσε:112::112:

http://www.amazon.co.uk/Red-Cliff-Blu-ray-Chang-Chen/dp/B002GDM2S2/ref=pd_bxgy_d_h__img_a

Thank you for using the Catalog Update Form to send suggestions for Red Cliff [Blu-ray] [2008] (ASIN B002GDM2QE)

Your update has been accepted and processed. It will appear online within the next two to three business days.
Attribute: Aspect Ratio
Current value: 16:9
Your suggestion: 2.35:1

Data accuracy is highly important to us. We appreciate the time you have taken to submit your updates to us.

Best regards,

Catalogue Department
www.amazon.co.uk

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος