Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και άλλοι είχαν κάνει ανοίγματα και χονδρές δουλειές αλλά τελικά την "βρήκαν" από εκεί που δεν το περιμέναν!!!!από ότι ξέρω δηλαδή ....
Ίσα ίσα που το " Από ότι ξέρω δηλαδή" το έγραψα για να μην με πάρετε στραβά...τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει ένα κείμενο όπως του κάτσει εκείνη την ώρα που το διαβάζει.Τώρα πάλι το "θα κρίνεις από τον εαυτό σου" δεν καταλαβαίνω τι θες να μου πείς....αν εννοείς ότι αυτά που έγραψα τα έγραψα από δικές μου προσωπικές εμπειρίες ε τότε είσαι μέσα αν πάλι εννοείς κάτι άλλο εδώ είμαι μπορείς να ξανά γράψεις....Όσο για το ……"από ότι ξέρω δηλαδή...."(επειδή το πήρα στραβά) μάλλον θα κρίνεις από τον εαυτό σου
Είναι τυχερές που δεν βγαίνουν πολλές ευρωπαΪκές κυκλοφορίες με ελληνικούς υπότιτλους αλλά
και οι κουτοπονηριές που κάνουν δεν περνανε πλεον..
Η αρχή έγινε http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=70788 Πολωνία,Γερμανία, Σλοβακία,....έπεται Ιταλία ,Τσεχία... και θα συνεχίσουμε να το ψάχνουμε μέχρι να τα ανακαλύψουμε όλα:114::114: ...κάθε βlu ray με ελληνικά από όλο τον κόσμο που να μπορούμε να τα αγοράσουμε !!!