Προσοχη: Υπερβολικα Ασχετο Τhread!

Reaction score
1
Για οποιεσδηποτε επιβλαβεις παρενεργειες προειδοποιησα!!

Οποιος ξερει ή εχει κατι παρομαιο ας βοηθησει τον συναθρωπο που ψαχνει να βρει ματαια τι αλλο εκτος απο μια μηχανη για POP CORN!!

Οχι ομως οποια και οποια! Εχω ηδη μια που τα φτιαχνει με αερα και επειδη εχω ηδη δοκιμασει κατσαρολα με λαδι αλλα και φουρνο μικροκυματων θελω να παρω κατι καλυτερο. Μια που να τα φτιαχνει αν ειναι δυνατον οπως στα VILLAGE!!! Γινεται???

Παραπανω απο 100ευρω δεν διαθετω για την νεα προσθηκη του οικιακου κινηματογραφου!

Reaction score
1.213
Για οποιεσδηποτε επιβλαβεις παρενεργειες προειδοποιησα!!

Οποιος ξερει ή εχει κατι παρομαιο ας βοηθησει τον συναθρωπο που ψαχνει να βρει ματαια τι αλλο εκτος απο μια μηχανη για POP CORN!!

Οχι ομως οποια και οποια! Εχω ηδη μια που τα φτιαχνει με αερα και επειδη εχω ηδη δοκιμασει κατσαρολα με λαδι αλλα και φουρνο μικροκυματων θελω να παρω κατι καλυτερο. Μια που να τα φτιαχνει αν ειναι δυνατον οπως στα VILLAGE!!! Γινεται???

Παραπανω απο 100ευρω δεν διαθετω για την νεα προσθηκη του οικιακου κινηματογραφου!

Θες μια μηχανη που φτιαχνει καφε ??? :204::204:

Γιατι εχω τον καταλληλο ανθρωπο !!! :138:

Reaction score
6
Απάντηση: Προσοχη: Υπερβολικα Ασχετο Τhread!

Τελευταία αυτή η κατηγορία τείνει να γίνει από τις αγαπημένες μου

Reaction score
4.320

.
.
.
..

κάνε μια βόλτα κέντρο, έχει πολλά μαγαζιά με εξοπλισμό καταστημάτων (& μεταχειρισμένα!)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.433
Απάντηση: Προσοχη: Υπερβολικα Ασχετο Τhread!

Στο Telemarketing.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ

Η νοσταλγική μηχανή για ποπ-κορν θα φέρει χαρά στην καθημερινότητά σας με τον πιο πρωτότυπο και υγιεινό τρόπο!

Τιμή: 59,00 €

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Members
38.459
Νεότερο μέλος