- Reaction score
- 1.277
Ρε παιδιά έχω το εξής θέμα...Συχνά σε μία ταινία υπάρχουν πολύ δυνατοί ήχοι (μικρής διάρκειας) που βλέπω τα πίσω μου ηχεία να κοντεύουν να εκραγούν...Το χαμηλώνω πολύ σε εκείνα τα σημεία αλλά αν η ταινία είναι καινούρια και δεν ξέρω που έχει δυνατό ήχο φοβάμαι μην μου σακατέψει το ηχείο.Είναι φυσιολογικό σε μία ταινία να υπάρχουν τέτοιοι θόρυβοι (το κάνει και σε εσάς) ή ίσως έχει ρύθμιση ο ενισχυτής για τέτοιες περιπτώσεις.Τέτοιοι ήχοι είναι:
Στο Alien 1,στην εισαγωγή που δείχνει το Νοστρόμο να περνάει από πάνω,στο Event Horizon όταν μου δείχνει εξωτερικά πλάνα από τα διαστημόπλοια,Star Wars 7 στην εισαγωγή που δείχνει εξωτερικά πλάνα απο γιγάντια διαστημόπλοια ή όταν κάνουν με το χέρι μαγικά κτλ κτλ.Η μεμβράνη πάλλεται τόσο πολύ που δεν ξέρω αν είναι καλό,κάνει ένα βουιτό λες και θα εκραγή η ανάρτηση του ηχείου...
Στο Alien 1,στην εισαγωγή που δείχνει το Νοστρόμο να περνάει από πάνω,στο Event Horizon όταν μου δείχνει εξωτερικά πλάνα από τα διαστημόπλοια,Star Wars 7 στην εισαγωγή που δείχνει εξωτερικά πλάνα απο γιγάντια διαστημόπλοια ή όταν κάνουν με το χέρι μαγικά κτλ κτλ.Η μεμβράνη πάλλεται τόσο πολύ που δεν ξέρω αν είναι καλό,κάνει ένα βουιτό λες και θα εκραγή η ανάρτηση του ηχείου...