Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Οι συντονιστές πρέπει για λόγους "τάξεως" να δίνουν την θέση τους στα μέλη!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Δεν στέλνετε και σε εμάς τίποτα που εκδηλώσαμε νωρίτερα το ενδιαφέρον;
Με σειρά ειναι καλύτερα πιστεύω παρά σε αχταρμά.
Videomix ο δικός σου φάκελλος ταχυδρομηθηκε απο εμένα εδώ και 10 μέρες περίπου!Δεν στέλνετε και σε εμάς τίποτα που εκδηλώσαμε νωρίτερα το ενδιαφέρον;
Nαι στειλτο μου για σουβερ ειναι καλοΑγαπητέ μου καταλαβαίνω τον πόνο σου και θα προσπαθήσω να σου παράξω την ιατρική μου βοήθεια.Mr Doctor-x ενα DVD αν ειναι καλο η οχι δεν εξαρταται απο τι παιζει
αλλα πωs το παιζει και σε παρακαλω ..DENON 1910 οταν το αγορασα
δεν ειχε αντιπαλο στη κατηγορια του το αγαπω και μη μου το μαλωνειs !
Τι λες να σου έστελνα το Yamada μου μπας και βρεις το φως σου? :mrgreen:![]()
(καλά άμα θες ανταλλάσσουμε κιόλας)
Αγαπητέ φίλε Cospan! Ποτέ δεν είναια αργά!Μάλλον είναι λίγο αργά να ζητήσω και εγώ ένα έτσι;![]()
Δυστυχώς είμαι καινούργιος στο forum.
10 μέρρες;!!!!!! Και 3, 13;Videomix ο δικός σου φάκελλος ταχυδρομηθηκε απο εμένα εδώ και 10 μέρες περίπου!Δεν στέλνετε και σε εμάς τίποτα που εκδηλώσαμε νωρίτερα το ενδιαφέρον;
Περιέχει μάλιστα και ολες τις υπόλοιπες συλλογές που εχουμε φτιάξει....
Αν δεν ερθει σε λιγες μερες , θα το ξαναστειλω.
Στείλε μου PM....Παιδιά καλησπέρα, δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθούσα το φόρουμ και έτσι μάλλον έχασα την αποστολή
Αν συνεχίζεται ακόμα, τότε να στείλω κι εγώ τα στοιχεία μου με PM (υπάρχω στην αρχική λίστα)
Αν όχι δεν πειράζει, και σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!![]()