Προσφορά LCD 40" ViewSonic HDMI

Reaction score
0
Καλό μήνα σε όλους.. Πρίν λίγο πέρασα απο το plaisio.gr, οπου δίνει προσφορά την τηλεόραση LCD 40'' ViewSonic + Δέκτη DVB-T, στην τιμή των 1800 €. Με ενδιαφέρει διότι θέλω μια μεγαλύτερη οθόνη, για TV και PC monitor. Υπάρχει κάποια πληροφορία για το εν λόγω πακέτο;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.. χαίρομαι που το παγκόσμιο κύπελο ως γεγονός θα ρίξει τις τιμές στην αγορά των LCD.. διότι πλησιάζει.. :D

mrw

Reaction score
0
Κανονικά το μουντιάλ θα έπρεπε να ανεβάσει τις τιμές των τηλεοράσεων - έτσι γινόταν τις παλιές καλές εποχές...οι Κινέζοι όμως απότι φαίνεται δεν καταλαβαίνουν τίποτα πλέον...

Νομίζω ότι οι μειώσεις τιμών θα είναι πολύ μεγαλύτερες απο Σεπτέμβριο και καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οπότε και θα έχουν
εμφανιστεί πολλά (φτηνά) 1080p μοντέλα στην αγορά

Πρίν μερικούς μήνες έλεγαν οτι οι 37αρες είναι κυρίως για Ευρωπαιους (γιατί δήθεν δεν θέλουν μεγαλύτερες οθόνες στα σπίτια τους) ενώ οι 40αρες για Αμερικάνους κλπ - αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να πάνε σε μαζική παραγωγή 42/47 inch panels, και απότι βλέπω τα 47αρια πρέπει να είναι 1080p ακόμα και αν η ανάλυση αυτή είναι "undocumented" (!!!!!!!) σε κάποια από τα πρώτα τέτοια μοντέλα που έχουν εμφανιστεί στις ΗΠΑ

Πολλοί "παραδοσιακοί" κοιμώνται όρθιοι, ακόμα να δούμε τα "2006 μοντέλα" τους στα μαγαζιά...ενώ πχ η Σαμσούνγκ έχει ανακοινώσει τρείς (!!!) νέες σειρές τηλεοράσεων για το 2006

Reaction score
0
Kosmi said:
Καλό μήνα σε όλους.. Πρίν λίγο πέρασα απο το plaisio.gr, οπου δίνει προσφορά την τηλεόραση LCD 40'' ViewSonic + Δέκτη DVB-T, στην τιμή των 1800 €. Με ενδιαφέρει διότι θέλω μια μεγαλύτερη οθόνη, για TV και PC monitor. Υπάρχει κάποια πληροφορία για το εν λόγω πακέτο;
Ευχαριστώ
Πέρασα πριν από ένα μήνα περίπου από το πλαίσιο Πάτρας για να δω και εγώ τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις (32-37-40). Μου είχαν κάνει εντύπωση λόγω της τιμής τους όταν τις πρωτοείδα στην σελίδα του πλαισίου. Στο μαγαζι είχαν μόνο την 32'' και την 40''.

Δυστηχώς απογοητεύτηκα γιατί και οι δύο εμφάνιζαν ένα μπλε χρώμα που κατέστρεφε την εικόνα όλο και περισσότερο όσο απομακρυνόμουν από το κέντρο θέασης. Σε γωνία 45 μοιρών από το (κάθετο) κέντρο θέασης δεν μπορούσες να καταλάβεις τι έδειχνε η τηλεόραση. Φυσικά ήταν άμεσα συγκρίσιμο το αποτέλεσμα με άλλες τηλεοράσεις που είχε προς επίδειξη το πλαίσιο, στις οποίες το φαινόμαινο αυτό δεν εμφανιζόταν.

Δεν ξέρω αν περιέγραψα σωστά το πρόβλημα και αν καταλάβατε τι εννοώ αλλά αν περάσετε από το πλαίσιο δείτε τις και θα με θυμηθείτε.

Φιλικά,
Αντρέας

mrw

Reaction score
0
Που να έβλεπες την AMOI στο Mediamarkt...αντί για μαύρο έδειχνε γκρί

Αν κρίνεις τηλεοράσεις απο την εικόνα που βλέπεις στα μαγαζιά, σώθηκες...

Tις Viewsonic τις φέρνει τώρα η BSI, το Πλαίσιο μπορεί να μη συνεχίσει την εισαγωγή τους

Για πολύ γέλιο - τηλεοράσεις στο Πλαίσιο στο Σταυρό να παίζουν 720p video clip από HTPC, και η εικόνα να είναι σαν συμπιεσμένο DivX με ποιότητα 20%...πως το κατάφεραν αυτό δε ξέρω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88