- Reaction score
- 0
Dvd Προσφορές - Ημερήσιος και περιοδικός τύπος
Κατακόρυφα έχει πέσει το επίπεδο προσφορών...
Κατακόρυφα έχει πέσει το επίπεδο προσφορών...
Συμφορα ρε φιλε,εχασες την πεμπτουσία της ζωής αυτοπροσώπως,γιατι να συμβεί σε εσένα αυτό,ενώ εμεις αγοράσαμε απο 10 εφημερίδες για να έχουμε μια μετριότατη ταινία στο σπίτι μας,που θα ειναι διαθέσιμη αλλλες 100 φορές απο εδω και περα...παιδες... ευχαριστω για την απαντηση...
δεν ενημερωσα κανεναν στην ελλαδα να αγορασει την εφημεριδα... μιας και κανεις δεν μου ειπε ποτε δινεται το underword...οποτε και εχασα την ταινια...
να'στε καλα παντως εσεις που διαβασατε την ενημερωση απο τον καλο μας φιλο, την προλαβατε την ταινια, αλλα βαρεθηκατε να μου πειτε εμενα ποτε... και ισος και σε καποιον αλλον που θα ειχε την ιδια απορια!
παντα τετοια!
Δεν ξερω τι ηθελες να δεις , παντως αν ανοιγες τα ματια σου θα εβλεπες το παρακατωη φαση ξερετε ποια ειναι... και ειναι κατι που ηθελα να δω...
!
Και εμενα αυτο θα μου αρκουσε αλλα δυστηχως οπως φαινετε επρεπε να το κανουμε ειδική ανακοίνωσηΟι ταινίες του Σαββατοκύριακου 21/22-1-2006
Έθνος
Underworld (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) http://www.imdb.com/title/tt0320691
Κοίτα φίλε...κανείς δεν έχει υποχρέωση να σου λέει εσένα πότε βγαίνει το κάθε DVD της κάθε εφημερίδας. Εδώ είναι το topic, ας το παρακολουθούσες. Τι ήθελες δηλαδή, μήνυμα στο κινητό σου; Φίλους/συγγενείς δεν έχεις στην Ελλάδα να σου κοιτάνε τις εφημερίδες;αλλα βαρεθηκατε να μου πειτε εμενα ποτε...
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο .Ως εδώτο "εθνος του σαβατοκυριακου"... δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια εφημεριδα...
και πολυ καλα θα κανεις... γιατι οταν υπηρχε νοημα να ασχοληθεις απλα δε το εκανες... ενω για "καυγα" ετρεξες φιλε μου...Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο .Ως εδώ
Φϊλε μου, τελευταίο και από μένα. Μου φαίνεται ότι παρόλο που στο λένε, δεν το καταλαβαίνεις. Δεν είναι υποχρέωση κανενός να σου απαντήσει!!! Ξέρεις πόσες φορές υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα; Και εγώ και όλοι έχουμε αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί; Γιατί δεν τα είδε ο κόσμος, γιατί δεν πρόλαβε κανείς να γράψει, γιατί κανείς δεν ήξερε, ή απλά γιατί ΕΤΥΧΕ. Δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά σου πραγματικά...Γιατί το θεωρείς αποτυχία του forum ή του συντονιστή να σου απαντήσει; Τους πληρώνεις; Πραγματικά είσαι εκτός πνεύματος. Άσε που σε προηγούμενο post (Fri 20 Jan, 2006 18:07) είχε την πληροφορία που έψαχνες αλλά δεν ασχολήθηκες να διαβάσεις...γιατι οταν υπηρχε νοημα να ασχοληθεις απλα δε το εκανες... ενω για "καυγα" ετρεξες φιλε μου...
Βρε Δημήτρη ξέχασες το πιο σπουδαίο.
Από το DVD Home Theater το DVD What Dreams May Come