Προσφορα για τα μελη του AVSite

Reaction score
0
Εγω παλι εχω αποφασισει να παρω αυτο τον προβολεα και τωρα βλεπω αυτην την προσφορα:139: :205:... ελα ομως που εχω ps3 τι να το κανω και δευτερο...πλακα κανω:138: δεν εχω τοσα μετρητα με δοσης θα τον παρω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγω παλι εχω αποφασισει να παρω αυτο τον προβολεα και τωρα βλεπω αυτην την προσφορα:139: :205:... ελα ομως που εχω ps3 τι να το κανω και δευτερο...πλακα κανω:138: δεν εχω τοσα μετρητα με δοσης θα τον παρω.
Κοιτα, για να σε κανω να νοιωσεις καλυτερα.
Γνωστο και μη εξαιρετεο μελος εχει ηδη τον προβολεα και το PS3.
Αποφασισε ομως να επωφεληθει της προσφορας και να παρει και...
ρεζερβες.:142:
Το ονομα του δεν το λεω, αν θελει ας το πει μονος του...

Reaction score
14
Κοιτα, για να σε κανω να νοιωσεις καλυτερα.
Γνωστο και μη εξαιρετεο μελος εχει ηδη τον προβολεα και το PS3.
Αποφασισε ομως να επωφεληθει της προσφορας και να παρει και...
ρεζερβες.:142:
Το ονομα του δεν το λεω, αν θελει ας το πει μονος του...
Ποιός είναι ρε παιδιά ?:142:

Reaction score
43
Κύριοι οι όρκοι που δίνετε να γίνονται σπαστα. Δηλαδή τον πρώτο χρόνο σε μπρίζα και τον δεύτερο σε XLR AES/EBU + μπαταρία και μετά HDMI + RCA ή κάπως έτσι... Συμφέρει!!!

Reaction score
14
Δεν σε πιστευω ωρε εσυ.......:111:

:142: :142: :142:
εμμμ...χμμμμ...ναι...δεν είναι ακριβώς ρεζέρβα ούτε και για μένα..
Επειδή όμως είναι πάαααρα πολύ καλή προσφορά τσίμπησε στο άκουσμά της ο αδελφός μου...
Και μάλλον θα προτιμηθεί από το να αλλάξει λάμπα ( 400ε) στον Ζ4 που αρχίζει και παραδίνει το πνεύμα του....

Άσε που ενώ ήταν ευχαριστημένος με το φως του κεριού στις ταινίες είδε στον 2000 το gt5 και ίδρωσε....:142:

Αντικειμενικά είναι σούπερ η προσφορά γιατί βγαίνει 1650 ευρώ ο προβολέας....
Αν γλιτώνεις και το φπα όπως εγώ είναι ευκαιρία....

Pseira για εκεί σε βλέπω...έχεις 2 μήνες καιρό...τρέχα..:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Pseira για εκεί σε βλέπω...έχεις 2 μήνες καιρό...τρέχα..:142:
O Pseiras τα ξαδευει για...δωρακια και δεν του μενει φραγκο.
Και τους Ολυμπιακους του 2020 με...720ρ θα τους δει:142:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οχι ρε παιδιά, όχι ρε παιδιά, δεν είναι σωστό, επιτέλους αφήστε μας να βάλουμε και κάτι στην άκρη για τα γεράματα που πλησιάζουν γοργά γοργά... :122:

Μπα, θα αντισταθώ.

Reaction score
0
γιατι ομως το ps3 μετα απο 3 4 εβδομαδες και οχι μαζι με τον προβολεα ? αν ειναι να παρω 1080π προβολεα θελω να εκμεταλευτω αμεσως τις hd δυνατοτητες του οχι μετα απο 1 μηνα ε?

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούριος στο forum και μόλις τη Παρασκευή αγόρασα τη προσφορά αυτή του Sanyo με το PS3. Το PS3 έρχεται κατευθείαν από την αντιπροσωπεία απ'έξω, γι αυτό και καθυστερεί. Έχω στείλει fax και email στην εταιρία όπως πρέπει και περιμένω τώρα να μου απαντήσουν. Θα σας ενημερώσω με ό,τι νέα έχω...

P.S. : Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να έχει συζητηθεί κάπου το θέμα του DVD upscaling σε HD αναλύσεις. Παίζω DVD από το PC με theatertek και ffdshow και έχω καταφέρει αρκετά να βελτιώσω το σήμα αλλά ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένος. Μπορείται να με παραπέμψετε σε τίποτα πληροφορίες επί του θέματος? Thanx

Reaction score
0
Με ενδιαφέρει και εμένα σοβαρά.

Σκεφτόμουνα τον Benq (και ένα htpc) με αυτή την προσφορά όμως πάω για τον sanyo...

Reaction score
0
Kύριοι,

η συμμετοχή σε αυτό το post ειναι απίστευτη. Για οποιαδήποτε απορεία έχετε είμαι διατεθειμένος να σας βοηθήσω. Όσο για το την παράδοση του PS3 δυστυχώς Sanyo Rulezz!!!:rei:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef