Προσφορα για τα μελη του AVSite

Reaction score
54
Βεβαια προσωπικα νιωθω λιγο (εως παρα πολυ) μαμακας που παράγγειλα τον z2000 σε ελαφρώς μεγαλυτερη τιμη, περιμενα με ολη τη καλη πιστη και διαθεση για 1+ μηνα μεχρι να ερθουν κομματια, τελικα ο προβολεας ηρθε πριν δυο ημερες και τωρα βλεπω τη συγκεκριμενη προσφορα.
Και απαντώντας στον εαυτο μου: Ευχαριστω πολυ τον ευγενεστατο αντιπροσωπο της eyemedia οπως επισης και το καταστημα της projecting art αφου τελικα επωφελήθηκα και εγω της προσφορας.

Ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο στελνει η sanyo email? Γιατι αν και εχω στειλει το φαξ για τη προσφορα εδω και μια εβδομαδα δεν εχω καποιο νεο της Sanyo.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πρώτα από όλα για τα καλά σας λόγια.

Τώρα όσο για το mail, όχι δεν στέλνουν από την Sanyo. Aπλά στο στέλνουν απευθείας.

Κάτι ακόμη που ίσως να έχουν δημιουργήσει κάποιοι επιτείδιοι, η προσφορά του Sanyo PLV-Z2000 όπως και του PS3 ισχύει εώς το τέλος Μαϊου και η τιμή του είναι 2100€. Σε περίπτωση που το βρείτε φθηνότερα δεν είναι από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία.

Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. :101:

HV

Reaction score
0
Βασικα ποτε δεν καταλαβα γιατι ενοχλειται η εν λογο αντιπροσωπεια ( Ειτε αυτη ειναι η Siemens ειτε η Sony ειτε η Sanyo ) εαν καποια αλυσιδα καταστηματων αποφασισει να πουλησει φθηνοτερα ενα προιον της ακομα και αν ειναι προσφορα.
Τα ιδια λεφτα δεν εισπρατει η αντιπροσωπεια ?
Καποτε μου ειπε ενας αντιπροσωπος πως αυτο βλαπτει την εικονα της εταιρειας....
Εγω παλι το θεωρω ουδετερο.

Reaction score
0
Το Sanyo Z2000 τον παρέλαβα την Πέμπτη 10-4-2008 (απαιχτο προβόλι για τα λεφτά του !!!)...

Την ίδια μέρα έστειλα το fax στη Γερμανία ........... Μέχρι σήμερα καμμιά απάντηση (ένα e-mail ρε γμτ ότι το fax πήγε Ο.Κ. ).....περιμένω το PS3.......μαζεύω δισκάκια BD......

Νομίζω ότι κάπως θα έπρεπε να παίρναμε μια ειδοποίηση ότι όλα Ο.Κ. ......και το PS3 ασς έρθει όποτε θέλει -:).......και ο καιρός περνάει.....

(Υ.Γ. ..........Βαγγέλλη....αν έχεις τίποτα καλές ρυθμίσεις για τον Sanyo , στείλε τες με ΡΜ...thanks )

Reaction score
0
Βασικα ποτε δεν καταλαβα γιατι ενοχλειται η εν λογο αντιπροσωπεια ( Ειτε αυτη ειναι η Siemens ειτε η Sony ειτε η Sanyo ) εαν καποια αλυσιδα καταστηματων αποφασισει να πουλησει φθηνοτερα ενα προιον της ακομα και αν ειναι προσφορα.
Τα ιδια λεφτα δεν εισπρατει η αντιπροσωπεια ?
Καποτε μου ειπε ενας αντιπροσωπος πως αυτο βλαπτει την εικονα της εταιρειας....
Εγω παλι το θεωρω ουδετερο.

H αλήθεια είναι ότι δεν προβληματιζόμαστε από την τιμή του μηχανήματος αλλά από την τιμή της προσφοράς που βγαίνει το συγκεκριμένο προϊόν. Κάθε εταιρεία προσφέρει ανά διαστήματα προσφορές ανάλογα με την εποχή και την κίνηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον οι προμηθευτές έχουν συμφωνήσει την συγκεκριμένη προσφορά πώλησης έτσι θα πρέπει να το διατηρούν. Πάλι βέβαια είναι δικαιωματους να το αλλάξουν δημιουργώντας όμως αναστάτωση στην αγορά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο τίμημα.

Άποψή μου πάντα.

Reaction score
0
Θα ήθελα εάν είναι δυνατόν και εύκολο στους αναγνώστες του συγκεκριμένου forum να μου στείλουν ένα pm μόλις παραλάβουν το PS3.

Xίλια ευχαριστώ

Reaction score
164
Έχω στείλει και εγώ το fax εδώ και μέρες. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, τουλάχιστον να ξέρουμε ότι όλα είναι οκ. Έχει πάρει κανένας email ότι όλα είναι οκ και μένει η αποστολή;

Reaction score
54
Εγω μολις εκλεισα μηνα και αρχιζω να ανησυχω (εαν εχουν λαβει το φαξ κυριως, ας κανουν και 10 χρονια να στειλουν το ps3).

Ξερεις κανεις πως μπορουμε να σιγουρεψουμε πως εχουν λαβει το φαξ μας?

Reaction score
164
Ο Eyemedia πάντως μπαίνει συχνά... Μήπως θα μπορούσε να μας διαφωτίσει; :133:

Reaction score
1
Εγώ έχω επικοινωνία μέσω email με την υπέυθυνη της Sanyo για τη συγκεκριμένη προσφορά. Κατά τα μέσα του προηγούμενου μήνα που την είχα ρωτήσει, μου είπε ότι περιμένουν μια παρτίδα ps3 μέσα στις 2 επόμενες εβδομάδες κι ότι θα μου στείλουν αμέσως. Της έστειλα email πάλι σήμερα να τη ρωτήσω για νέα. Μου έγραψε επίσης ότι η αποστολή δε θα γίνει μέσω ταχυδρομίου. Θα σας ενημερώσω για ό,τι νέο.

Reaction score
54
Ευχαριστουμε neronas. Εχουμε καποιο email στο οποιο μπορουμε να επικοινωνησουμε και εμεις??

Reaction score
0
Σήμερα κλείνει 1 μήνας από τότε που εστειλα το fax και ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ SANYO ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ !!!!! (συγγνωμη που φωνάζω ....αλλά....δεν φταίω εγω)

Απαράδεκτη η στάση σας μεχρι σήμερα στο θέμα αυτό ......

Τόσο πολύ κόπο θα σας εκανε να στείλετε ενα e-mail με ένα Ο.Κ. ????????

....Και ρωτάω : Αν στις 1 Ιουνίου λήξει η προσφορά και εκ των υστέρων μάθω ότι κατι πήγε στραβά και ΔΕΝ εχει πάει το fax (ή οτι ήταν δυσανάγνωστο ) , σε ποιόν θα ζητήσω ευθύνες ????....Από την Sanyo η από την Eyemedia ?

Παρακαλώ ....θα μπορούσα να έχω μια υπεύθυνη απάντηση ????

Reaction score
54
Ναι και εμενα αυτο με ανησυχει. Δουλευω σε εταιρια που λαμβανουμε τονους απο δυσαναγνωστα φαξ. Φανταστειτε λοιπον η sanyo να εχει λαβει μουτζουρες εμεις να περιμενου το ps3, το promo να ληξει και τελικα ps3 yok...
προσωπικα δεν με ενοχλει καν να περιμενω και 2 μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω πως ειμαι οκ και οτι θα μου το στειλουν καποια στιγμή.

Reaction score
1
Παιδιά, εμένα σήμερα μου ήρθε το ps3. Οπότε υποθέτω ότι σύντομα θα το πάρετε όλοι...

Reaction score
1
Όχι, μου το παρέδωσαν στο σπίτι, προφανώς όχι μέσω του επίσημου ταχυδρομίου. Πάρτε κάνα hdmi καλώδιο για να το συνδέσετε με το projector, eγώ πήρα και ένα optical για το ηχοσύστημα. Περιττό να πώ ότι η απόδοση του σε εικόνα και ήχο είναι πάρα πολύ καλή. Το upscaling κινείται σε πολύ καλά επίπεδα άν και από το Pc με συνδυασμού φίλτρων πετυχαίνω καλύτερη εικόνα.

Reaction score
0
Παιδιά, εμένα σήμερα μου ήρθε το ps3. Οπότε υποθέτω ότι σύντομα θα το πάρετε όλοι...

E..αφού έγινε αρχή θα πει πως δουλεύει το σύστημα .....

Νέρωνα ....θυμάσαι περίπου πότε ειχες στείλει το fax ?....ετσι για να δούμε πόσο καιρό περίπου κάνει να παραδοθεί το PS3.

Reaction score
1
Το πήρα σχεδόν με την έναρξη της προσφοράς τα τέλη Μαρτίου. Δε νομίζω όμως ότι είναι τόσο stadar η περίοδος αναμονής αφού όπως μου απάντησαν στην αρχή μέχρι να παραλάβουν τη πρώτη παρτίδα θα καθυστερούσαν αρκετά. Τώρα λογικά τα πράγματα πρέπει αν είναι καλύτερα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef