Προσφορα για τα μελη του AVSite

Reaction score
7
Κλείνω έναν μήνα αναμονής, χωρίς φωνή ή ακρόαση...
Κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Βασίλη μίλησες καθόλου μαζί τους; Πάντως είναι πολύ άσχημη κατάσταση αυτή...να έχεις πληρώσει, να περιμένεις και από την άλλη να μην υπάρχει ενημέρωση...:445:

Reaction score
164
Πήρα την αντιπροσωπεία και μια ευγενέστατη κοπέλα μου είπε ότι δεν εμπλέκονται καθόλου στη διαδικασία, ό,τι κάνει το κάνει η Sanyo. Υποθέτει ότι λόγω μεγάλων αριθμών το έχουν καθυστερήσει. Σε προηγούμενη επικοινωνία τις αντιπροσωπείας με τη Sanyo τους είπαν ότι θα επικοινωνήσουν προσωπικά με κάθε έναν που έστειλε φαξ για να του επιβεβαιώσουν ότι η διαδικασία ξεκίνησε, αλλά προφανώς δεν το έκαναν.
Πήρε το όνομά μου και τη Δευτέρα θα ζητήσει τα ονόματα από τη Sanyo και αν δεν είμαι μέσα θα με ειδοποιήσει.

Reaction score
164
Ξαναεπικοινώνησα με την αντιπροσωπεία πριν από λίγο.
Η Sanyo δεν μπορεί να τους δώσει τις λίστες με τα ονόματα όσων είναι στην ουρά και περιμένουν. Μου είπε ότι μέχρι τέλος του... Ιουνίου θα το έχω πάρει. Το θέμα είναι ότι όποιος δεν το έχει πάρει μέχρι τότε, μάλλον την πάτησε, γιατί θα έχει παρέλθει και η προθεσμία αποστολής...
Θέλω να πιστεύω ότι απλά έχει πέσει πολλή δουλειά. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν έχουν πάρει το fax...
Όπως πάμε, θα παίξουμε μια και καλή το GT6 :142:

Reaction score
54
Ξαναεπικοινώνησα με την αντιπροσωπεία πριν από λίγο.
Η Sanyo δεν μπορεί να τους δώσει τις λίστες με τα ονόματα όσων είναι στην ουρά και περιμένουν. Μου είπε ότι μέχρι τέλος του... Ιουνίου θα το έχω πάρει. Το θέμα είναι ότι όποιος δεν το έχει πάρει μέχρι τότε, μάλλον την πάτησε, γιατί θα έχει παρέλθει και η προθεσμία αποστολής...
Θέλω να πιστεύω ότι απλά έχει πέσει πολλή δουλειά. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν έχουν πάρει το fax...
Όπως πάμε, θα παίξουμε μια και καλή το GT6 :142:
Στειλε φαξ στη sanyo και ρωτα τους εαν εχουν λαβει το fax σου(ανεφερε και το serial number του sanyo). Βαλε σαν contact info email address και τηλεφωνο.
Αυτο εκανα και εγω πριν 1+ εβδομαδα και μετα απο δυο ημερες επικοινωνησαν μαζι μου με email και με ενημερωσαν πως εχουν λαβει το φαξ μου και λογικα στις επομενες δυο εβδομαδες θα μου εχει σταλει.

Reaction score
0
......................
Αυτο εκανα και εγω πριν 1+ εβδομαδα και μετα απο δυο ημερες επικοινωνησαν μαζι μου με email και με ενημερωσαν πως εχουν λαβει το φαξ μου και λογικα στις επομενες δυο εβδομαδες θα μου εχει σταλει.
Εστειλα στις 10 Απριλίου το πρώτο fax και από τότε δεν έχω παραλάβει ακόμη το PS3 .

Προχθές το ξαναέστειλα !!!!!!!!!!

Σήμερα έλαβα το ακόλουθο e-mail από SANYO Γερμανίας :
"...Dear Mr. K.......,

we confirm the receipt of the documents for your free Playstation.
We had to face a delay of the deliveries of the Playstations to our warehouse and we are waiting for the next stock of playstations to arrive.

You can expect your playstation within the next two weeks.

Best regards,

Silvia De Biasio...."

Κάντε λοιπόν λίγο υπομονή όλοι και σε 15-20 μέρες θα τα έχουμε πάρει τα PS3 μας !!!!

Reaction score
164
Εχτές έστειλα fax για επιβεβαίωση και σήμερα πήρα το πιο κάτω email:
"Dear Mr. K,
we confirm the receipt of your documentation for the free playstation.
Your playstation has been sent on the 3rd. of June to your address in Athens.
Please contact us again in case you don't receive it within the next ten days.
Thank you.
best regards
, "

Άντε να δούμε. Θα έρθει το PS3 και δεν έχω προβολέα! :138:

Reaction score
54
Μολις μου ηρθε ειδοποιηση απο ups για δεμα απο Γερμανια. Δυστυχως ελειπα.
Δευτερα επιτελους θα το εχω!
unforgiven τι εγινε ο σανυο σου?

Reaction score
164
Μολις μου ηρθε ειδοποιηση απο ups για δεμα απο Γερμανια. Δυστυχως ελειπα.
Δευτερα επιτελους θα το εχω!
unforgiven τι εγινε ο σανυο σου?
Μάλλον ακολουθεί την αντίστροφη πορεία! To PS3 έρχεται από Γερμανία, ο Sanyo φεύγει... :133:
Την Τρίτη τον πήγα στο σέρβις και θα τον έστελναν την ίδια μέρα. Μου ειπαν ότι κάνει 5 μέρες να φτάσει. Επομένως από Δευτέρα τα νεότερα... Τι στην οργή, με βοϊδάμαξα τον στέλνουν και κάνει τόσο να φτάσει;

Bill, με το καλό! :)

Reaction score
4
Μάλλον ακολουθεί την αντίστροφη πορεία! To PS3 έρχεται από Γερμανία, ο Sanyo φεύγει... :133:
Την Τρίτη τον πήγα στο σέρβις και θα τον έστελναν την ίδια μέρα. Μου ειπαν ότι κάνει 5 μέρες να φτάσει. Επομένως από Δευτέρα τα νεότερα... Τι στην οργή, με βοϊδάμαξα τον στέλνουν και κάνει τόσο να φτάσει;

Bill, με το καλό! :)
Πιστευω να σου βγει καλο το ps3 , μην φευγει οταν ερχεται ο sanyo :142:

Reaction score
164
Πιστευω να σου βγει καλο το ps3 , μην φευγει οταν ερχεται ο sanyo :142:
Ε, φαντάζεσαι να είμαι τόσο γκαντέμης; Να έχω το 360 τόσο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και να πάθει βλάβη το PS3; :142:

Reaction score
7
Ε, φαντάζεσαι να είμαι τόσο γκαντέμης; Να έχω το 360 τόσο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και να πάθει βλάβη το PS3; :142:
Μην το γελάς...το 40άρι θα πάρεις :137: ...Άντε χτυπάω ξύλο να μην στο ματιάσω...

Reaction score
164
Επέστρεψα πριν από λίγο σπίτι και βρήκα ειδοποιητήριο. Οπότε αύριο θα έχουμε θέμα :126:

Reaction score
54
Το παρελαβα. Με ups.
Η μεγαλη μου απορια ειναι τι γινεται με την εγγυηση. Δεν εχω καμια αποδειξη αγορας εκτος απο μια επιστολη που λεει thank you bla bla bla.

Γνωρίζει κανεις?

Reaction score
164
Και εμένα με περιμένει σπίτι. Μάλλον τα έστειλαν μαζί.

Η εγγύηση είναι κάτι που και εμένα με απασχολεί.

Reaction score
2.557
Kαι εγώ το παρέλαβα την Παρασκευή (Το PS3).

Αλήθεια, τώρα που κυκλοφόρησε ο SONY VW40 πως συγκρίνεται με τον SANYO PLV-Ζ2000 μας;
¨
Όχι ότι δεν μ'αρέσει, αλλά με αυτά που διαβάζω για τον ΣΟΝΥ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508