Προτάσεις για ηχεία βάσης

Reaction score
1.369
Το δεξί ηχείο φαίνεται πιό πίσω και σε άλλο ύψος. Ετσι θα το έχεις;

Reaction score
141
Το δεξί ηχείο φαίνεται πιό πίσω και σε άλλο ύψος. Ετσι θα το έχεις;
Είναι στην ίδια ευθεία. Το δεξί εαν πάμε σε τόσο ψηλό ηχείο, τότε αναγκαστικά θα έχει μια μικρή διαφορά στο ύψος, η οποία σε αυτή την απόσταση ακρόασης δεν μου είναι αντιληπτή.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.390
Θα τα περάσεις όπως πέρασα εγώ τα δικά μου. Τερματισμένο καλώδιο στην πηγή, μη τερματισμένη η άλλη άκρη, φέρνεις το καλώδιο πίσω από το ηχείο, το τερματίζεις με το έτερο XLR, problem solved.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Το πρόβλημα δεν είναι το καλώδιο, αυτό θα περάσει εύκολα.

Το πρόβλημα είναι τα λεφτά που κοστίζουν αυτά τα ηχεία.

Αν τα έχεις να τα διαθέσεις, σε ζηλεύω βάναυσα.

Reaction score
141
..., φέρνεις το καλώδιο πίσω από το ηχείο, ....
Έχω την εντύπωση ότι ο ηλεκτρολόγος που του είχα δώσει το καλώδιο ηχείου να περάσει, πρέπει να το είχε δέσει σε ένα σημείο στο κανάλι! Θα δοκιμάσω όμως από εβδομάδα με μία ατσαλίνα να δω.
Επειδή δεν γνωρίζω, τα xlr πάνε απευθείας στην πηγή να φανταστώ μιας και δεν θα χρειάζεται ενισχυτής ή κάνω λάθος?

Όπως και να έχει όμως κοιτάμε μήπως βρεθεί ένα παθητικό γιατί δεν είμαι σίγουρος για το καλώδιο.
Έπεσε το μάτι μου και σε αυτό το site, το οποίο θα μπορούσε ίσως να προσαρμοστεί κάποιο από τα σχέδιά του στα 55cm.

Reaction score
3.486
Έχω την εντύπωση ότι ο ηλεκτρολόγος που του είχα δώσει το καλώδιο ηχείου να περάσει, πρέπει να το είχε δέσει σε ένα σημείο στο κανάλι! Θα δοκιμάσω όμως από εβδομάδα με μία ατσαλίνα να δω.
Επειδή δεν γνωρίζω, τα xlr πάνε απευθείας στην πηγή να φανταστώ μιας και δεν θα χρειάζεται ενισχυτής ή κάνω λάθος?

Όπως και να έχει όμως κοιτάμε μήπως βρεθεί ένα παθητικό γιατί δεν είμαι σίγουρος για το καλώδιο.
Έπεσε το μάτι μου και σε αυτό το site, το οποίο θα μπορούσε ίσως να προσαρμοστεί κάποιο από τα σχέδιά του στα 55cm.
Ο petermeni θα σου φτιάξει καλύτερο ηχείο από αυτό του troels .
[DOUBLEPOST=1564329478][/DOUBLEPOST]Και ο ζαπ νομίζω με ενεργή υλοποίηση.
Απολα έχει ο μπαχτσες.

Reaction score
141
Ο petermeni θα σου φτιάξει καλύτερο ηχείο από αυτό του troels .
[DOUBLEPOST=1564329478][/DOUBLEPOST]Και ο ζαπ νομίζω με ενεργή υλοποίηση.
Απολα έχει ο μπαχτσες.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΥΓ. Δύσκολο με ατσαλίνα. Η μόνη λύση είναι να δεθεί το καλώδιο στην άκρη του άλλου και να τραβηχτεί αλλά δεν το ρισκάρω να μου κοπεί. Για αυτό ας μείνουμε σε παθητικά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
να δεθεί το καλώδιο στην άκρη του άλλου και να τραβηχτεί αλλά δεν το ρισκάρω να μου κοπεί
Αν τραβιέται και περνάει, δε κόβεται.

Reaction score
3.486
Ένα λευκο Καναλάκι δεν περνάει διακριτικά από την πάνω εσοχή του τζακιού που μάλλον δεν θα φαίνεται κιόλας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Το καλώδιο ηχείων μέσα στο λούκι, από τη μια το τραβάς κι από την άλλη κάποιος να το σπρώχνει. Αν περνάει, περνάει άνετα και νέο καλώδιο, δεμένο στο πρώτο.

Κάνε δοκιμή. Αν δε τραβιέται καθόλου το καλώδιο ηχείων, παύει η κουβέντα για ενεργά.

Reaction score
141
Και επιμένω στην αναζήτηση παθητικού, όπου μάλλον δεν υπάρχει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88