- Reaction score
- 1.369
Το δεξί ηχείο φαίνεται πιό πίσω και σε άλλο ύψος. Ετσι θα το έχεις;
Είναι στην ίδια ευθεία. Το δεξί εαν πάμε σε τόσο ψηλό ηχείο, τότε αναγκαστικά θα έχει μια μικρή διαφορά στο ύψος, η οποία σε αυτή την απόσταση ακρόασης δεν μου είναι αντιληπτή.Το δεξί ηχείο φαίνεται πιό πίσω και σε άλλο ύψος. Ετσι θα το έχεις;
Το 1ο στη λίστα. 49Kg?!
Έχω την εντύπωση ότι ο ηλεκτρολόγος που του είχα δώσει το καλώδιο ηχείου να περάσει, πρέπει να το είχε δέσει σε ένα σημείο στο κανάλι! Θα δοκιμάσω όμως από εβδομάδα με μία ατσαλίνα να δω...., φέρνεις το καλώδιο πίσω από το ηχείο, ....
Ο petermeni θα σου φτιάξει καλύτερο ηχείο από αυτό του troels .Έχω την εντύπωση ότι ο ηλεκτρολόγος που του είχα δώσει το καλώδιο ηχείου να περάσει, πρέπει να το είχε δέσει σε ένα σημείο στο κανάλι! Θα δοκιμάσω όμως από εβδομάδα με μία ατσαλίνα να δω.
Επειδή δεν γνωρίζω, τα xlr πάνε απευθείας στην πηγή να φανταστώ μιας και δεν θα χρειάζεται ενισχυτής ή κάνω λάθος?
Όπως και να έχει όμως κοιτάμε μήπως βρεθεί ένα παθητικό γιατί δεν είμαι σίγουρος για το καλώδιο.
Έπεσε το μάτι μου και σε αυτό το site, το οποίο θα μπορούσε ίσως να προσαρμοστεί κάποιο από τα σχέδιά του στα 55cm.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Ο petermeni θα σου φτιάξει καλύτερο ηχείο από αυτό του troels .
[DOUBLEPOST=1564329478][/DOUBLEPOST]Και ο ζαπ νομίζω με ενεργή υλοποίηση.
Απολα έχει ο μπαχτσες.
Αν τραβιέται και περνάει, δε κόβεται.να δεθεί το καλώδιο στην άκρη του άλλου και να τραβηχτεί αλλά δεν το ρισκάρω να μου κοπεί
Με τίποτα!Ένα λευκο Καναλάκι δεν περνάει διακριτικά από την πάνω εσοχή του τζακιού που μάλλον δεν θα φαίνεται κιόλας.