Προτάσεις για ηχεία δαπέδου για χώρο 30 τ.μ. (5X6)

A

amoustakas

Guest
CD Player το S-300 της Yamaha και ενισχυτής ο νέος υβριδικός της Xindak ΧΑ6900 (link). Να ληφθεί υπ όψη ότι χώρος θα είναι σχετικά γυμνός χωρίς πολλές μαλακές επιφάνειες.
Υπάρχοντα ηχεία είναι τα B&W CDM NT1, τα οποία παρά τον υπέροχο ήχο τους δε γεμίζουν το χώρο με τίποτα. Κυρίως για κλασική και ακουστική μουσική και θέλω να παίζουν καλά από τις χαμηλές εντάσεις. Να θέσουμε ως χρηματικό όριο το χιλιάρικο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Reaction score
1.831
Απάντηση: Προτάσεις για ηχεία δαπέδου για χώρο 30 τ.μ. (5X6)

από την ακρόαση σου λείπει όγκος ή κάτι άλλο?

Με ένα καλομεταχειρισμένο REL STRATA II ή ΙΙΙ μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

A

amoustakas

Guest

Θα τα στήσω 4 μέτρα μακριά το ένα από το άλλο και η θέση ακρόασης θα είναι στα 5 μέτρα.
Δοκίμασα και λείπει όγκος. Πρέπει να δώσω αρκετά το ποτενσιόμετρο για να ΑΚΟΥΣΩ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για τα τυπικά ελληνικά οικιακά δεδομένα, και είναι φυσικό τα CDM να αδυνατούν να αποδώσουν χαμηλές συχνότητες. Χρειάζεσαι δύο 8άρια γούφερ τουλάχιστον. Πλησίασε προσωρινά τα CDM στα δύο μέτρα, και θα διαπιστώσεις ιδίοις ωσί το δραματικό ρόλο της απόστασης ακρόασης.

Reaction score
1.831

μπα, με σαμπ δε θα κάνεις τίποτα.

Ηχείο δαπέδου ή μεγάλο ηχείο βάσης χρειάζεσαι.

Βέβαια σε μια ιδεατή κατάσταση θα μπορούσες να χωρέσεις και 2 μαγνητοστατικά...(μάρκες δε λέμε)

A

amoustakas

Guest

παιδιά ευχαριστώ για τα ποστ. μάλλον πάλι κλιπσ μεριά με βλέπω, γιατί με από ώριμη σκέψη πάω λάμπα και στο γραφείο. από ότι είδα πλην των κλιπς τα ηχεία υψηλής ευαισθησίας είναι πανάκριβα.

A

amoustakas

Guest

Όντως στα δύο μέτρα μέρα με τη νύχτα είναι. Και το μπάσο βελτιώθηκε, αλλά πάλι περιορισμένο είναι. Θα δοκιμάσω τα Rf-3 να δω πως θα κάτσουν. Εξ' αλλου με λαμπάτο 18 Watt τα CDM δε βλέπω να παίζουν τίποτα. Αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις... Ούτως η άλλως πολύ χαμηλά ακούω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Acoustic Energy Aegis Neo 4 προσιτη λυση

A

amoustakas

Guest

Ωραία γιατί νομίζω ότι είναι διαθέσιμα στη Θεσσαλονίκη για ακρόαση. Έχω ξεχασμένα στην αποθήκη και κάτι Klipsch SF-1 (link). Ωραίο ηχειάκι αλλά νομίζω ότι χρωμάτιζε πολύ από ότι θυμάμαι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster