Προτάσεις για σταθμούς Internet Radio

Reaction score
6.109
Γεια σας....αφού πρόσφατα εγκαταστάθηκε νέος "παίχτης" στο ρακ....που παίζει και με το net...θα ήμουν ευγνώμων αν μου προτείνατε κάποιους σταθμούς με υψηλή ποιότητα μουσικής και αναπαραγωγής....από όλα τα είδη: Κλασική, Jazz, Rock (60s-70s - progressive), New Age, Cinema music και Ελληνικά (έντεχνο-ροκ)
Λίγους και καλούς........

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Γεια σας....αφού πρόσφατα εγκαταστάθηκε νέος "παίχτης" στο ρακ....που παίζει και με το net...θα ήμουν ευγνώμων αν μου προτείνατε κάποιους σταθμούς με υψηλή ποιότητα μουσικής και αναπαραγωγής....από όλα τα είδη: Κλασική, Jazz, Rock (60s-70s - progressive), New Age, Cinema music και Ελληνικά (έντεχνο-ροκ)
Λίγους και καλούς........
Πολυ καλη, και χωρις καθολου, μα καθολου διαφημισεις ειναι ο radio swiss jazz. Αριστη ποιοτητα και πολυ ωραια μουσικη. Εγω τον ακουω απο δορυφορικο δεκτη, υπαρχει ομως και στο internet. Ο συγκεκριμενος σταθμος εκπεμπει επισης με κλασσικη μουσικη, pop, νομιζω και rock...

Ενας ακομη ειναι ο γερμανικος antenne, επισης με rock...

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.747
Av εχεις καποιο μαραντζνετςορκ πλευερ μπορεις να μπεις στο vtuner να δηλωσεις τον αρ πλαισιου του μαραντζ να φτιαξεις λιστα απο τους σταθμους που σου αρεσουν και να συνδεετε αυτοματα το νετγουορκ πλευερ α καθε φορα που θα το ανοιγεις!
Επισης σου δινει το δικαιωμα το vtuner να εγκαταστησεις μονος σου σταθμους στh lista toy VTUNER οταν αυτο δεν τους εχει!

σταθμους
απο ροκ
rock radio 104.7
bar legend
Audiophile rock
Blues radio
oldrockers live
rockhouse radio
rockmachine
1055 rock
Αudiophile rock n blues
NEW ORLEANS RADIO ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ