Καλημέρα. Ανοίγω νέο θέμα, γιατί σε ένα προηγούμενο είχαν γίνει όλα τουρλουμπούκι:107: Επιτέλους μέτρησα τον χώρο μου, ο οποίος αποτελείται από σαλόνι και κουζίνα ενιαία. Επειδή όπως θα δείτε και στο σχήμα που επισυνάπτω, είναι από λίγο εως πολύ ιδιόμορφος, καθότι παράγωνος γι΄αυτό και τον είχα εκτιμήσει παραπάνω τετραγωνικά. Λοιπόν, για να μην κουράζω. Χώρος περίπου 22τμ. Ενισχυτής ένας marantz pm 63 (στον οποίο θα γίνει το σχετικό σέρβις) 2 χ70w. Ηχεία, εφόσον άκουσα μερικά, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα klipsch rf 52. Εκτός του ήχου, με βολεύουν και αρκετά οι slim διαστάσεις τους και εφόσον θα τα έχω στο σαλόνι, στο μέλλον ίσως τα χρησιμοποιήσω και για ταινίες. Στο σχήμα παρακάτω, έχω αριθμήσει 6 θέσεις, αν και προσωπικά οι θέσεις δεξιά και αριστερά από το pc, δεν νομίζω να βολεύουν καθότι θα τα ακούω από πολύ κοντά, και μένουν οι υπόλοιπες και θέλω την βοήθειά σας. Προσωπικά μου κάθονται καλύτερα οι 1 και 4. Φόβος μου, το μπουμάρισμα, το οποίο το έχω σε μεγάλες δόσεις με τα quandral τα οποία είχαν τα εξής χαρακτηριστικά (100/150 Watt - 4/8 Ohm - 35Hz...22.000Hz)
Βέβαια, στα νούμερα τουλάχιστον, δεν φαίνονται να έχουν διαφορές με τα klipsch ως προς τις συχνότητες αυτές, ίσα ίσα που κατεβαίνουν και πιο χαμηλά, αλλά θεωρώ ότι λόγω ανώτερης κατηγορίας τα klipsch δεν θα μπουμάρουν όπως αυτά. Εσείς τι λέτε...? thx!!!!
Βέβαια, στα νούμερα τουλάχιστον, δεν φαίνονται να έχουν διαφορές με τα klipsch ως προς τις συχνότητες αυτές, ίσα ίσα που κατεβαίνουν και πιο χαμηλά, αλλά θεωρώ ότι λόγω ανώτερης κατηγορίας τα klipsch δεν θα μπουμάρουν όπως αυτά. Εσείς τι λέτε...? thx!!!!