Προτάσεις για bluetooth ακουστικά τηλεργασίας

Μηνύματα
639
Reaction score
1.152
Έχει κανείς να προτείνει ακουστικά Bluetooth για τηλεργασια και τηλεδιασκέψεις;
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι in ear με καλή απόδοση αλλά όταν τα φοράει στα αυτιά 10 ώρες την ημέρα, την έχουν ενοχλήσει και θα προτιμούσε on ear.
Ιδανικά ψαχνουμε για ελαφριά αλλά ποιοτική κατασκευή, δεν την ενδιαφέρει καθόλου η πιστότητα αναπαραγωγής μουσικής, να μη σφιγγει υπερβολικά το κεφάλι και να της επιτρέπει να ακούει τι γίνεται μέσα στο σπίτι, τα παιδιά δηλαδή.
 

Μηνύματα
833
Reaction score
776
Καλημέρα, έχω δουλέψει με τα Sony 1000XM3 και XM4 και με είχαν βολέψει απίστευτα !!!
Τα είχα και τα δύο και τα πούλησα τελικά γιατί δεν τα χρειαζόμουν άλλο όμως μου έκαναν την δουλειά μου !!

Πολύ άνετα και με φοβερό noise canceling !!

Μπορείς να τα βρεις και μεταχειρισμένα με 130-150 ευρώ.

Sony WH-1000XM4
 

Μηνύματα
1.296
Reaction score
2.568
Τα in ear και over ear δεν κάνουν για την δουλειά που τα θέλει.
Για on ear κοίτα
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.418
Reaction score
27.708
Έχω τα over ear Sony WH-1000XM3, και δύο ζευγάρια in ear Huawei FreeBuds Pro, ένα εγώ και ένα η γυναίκα.

Σε τηλεργασία τα έχει δουλέψει και τα δύο (over - in ear). Τα Sony είναι περισσότερο ξεκούραστα, αναμενόμενο. Όμως δεν τα φορά συνέχεια παρά μόνο σε συναντήσεις. Αυτές βέβαια μπορεί να φτάσουν και 5-6 ώρες στο 8ωρο. Με in ear δεν έχει δουλέψει τόσο, προτιμά ηχείο-μικρόφωνο του laptop.
Τα Sony έχουν καλό ήχο, καλά μαξιλαράκια, δεν είναι σφιχτά, έχουν καλό μικρόφωνο για κλειστούς ήσυχους χώρους και εξαιρετική ηχητική απόδοση περιβάλλον χώρου και noice cancellation.
Υπάρχουν αναφορές στο διαδίκτυο πως τα μαξιλαράκια χαλάνε εύκολα, δεν το έχω δει. Επίσης λένε πως είναι σκληρά και τα αλλάζουν με άλλα από 3rd party manufacturers. Δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι για το κόστος τους.

Το μικρόφωνο δεν κάνει για χώρους με φασαρία, το επόμενο μοντέλο XM4 είναι καλύτερο. Το καλύτερο μικρόφωνο το έχει ένα Bose over ear τότε που τα έψαχνα, δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ήταν κάπου στα 300€ τότε.
 

Μηνύματα
4.497
Reaction score
7.795
Και εγώ sony xm4 τα προτιμώ σε σχέση με πολύ πιο ακριβά πού εχω ακούσει.

Αν θέλεις κατι σε ποιο οικονομικά τότε πας σε edifier w820nb
 

Μηνύματα
639
Reaction score
1.152
Mε αυτά τα Sony ακούς τι γίνεται γύρω σου , η σε απομονώνουν; Δεν είναι τόσο το NC που επιδιώκουμε, αλλά να μπορεί να ακούει τι γίνεται στο περιβάλλον. Για τα Edifier , έχω την ίδια απορία ακριβώς αν τα έχει δουλέψει κάποιος.
 

Ndis

Titika
Μηνύματα
1.853
Reaction score
4.601
Δεν θα αγόραζα τίποτα άνω των 100 ευρώ αν ήμουν στη θέση σου. Βασικά θα ξεκινουσα με 2 ζευγάρια Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 στα 15 ευρώ έκαστο (για να βγάζω το 8ωρο). Τα over ear δε κάνουν, η σύζυγος κάνει λάθος, και το περιβάλλον δε θα ακουει και θα κουραστεί ακόμα περισσότερο.

Για τα sony XM4 έχω και τα in ear αλλά και τα over ear:

Με το noise cancelling στα in ear sony ακους το περιβάλλον, μη φοβάσαι καθόλου. Εχουν και ωραία εφαρμογή που κάνει έξυπνα πράγματα, οπως να το απενεργοποιεί ανάλογα με το που βρίσκεσαι. Η επιτομή της παρακολουθησης βέβαια! Δεν είναι όμως αυτό το θέμα σου ετσι? :)

Ta in ear Sony WF-1000XM4 θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αν δεν είχαν τοσα, μα τόσα θέματα αξιοπιστίας. Δε αναφέρομαι σε τραγικές συνθήκες ταλαιπωρίας αλλά σε απλά 2-3 πτώσεις απο το αυτί σε συνθήκες καθημερινότητας.

Ε λοιπόν, ήταν αρκετές για να χαλάσει το δεξί ακουστικό απο το πρώτο ζευγάρι που αγόρασα ενώ το δεύτερο που πηρα για αντικατάσταση παρουσίασε παρόμοιο πρόβλημα χωρίς καν να έχει πέσει κάτω ούτε μία φορά! Η τελευταία αντικατάσταση, που ειναι και το ζευγάρι που έχω τη στιγμή αυτή, μετά χρήση μερικών μηνών (και 1-2 πτώσεις), το αριστερό ακουστικό χάνει τη σύνδεση αν έχω το κινητό στη δεξιά τσέπη του παντελονιού. Δεν ειναι τόσο μεγάλο θέμα αλλά οταν θα βρώ χρόνο θα τα αλλάξω για 3η φορά. Αλλο θέμα, τα eatips τα οποία χωρις πλάκα δεν βγάζουν καν μήνα. Ευτυχώς με λίγα χρήματα μπορεις να αγοράσεις καλύτερα και ανθεκτικότερα aftermarket (είναι καπως αστείο για 200 ευρώ να μην έχουν μέσα τουλάχιστον μια 5αδα replacements).

Τέλος, για να τα λέμε όλα, η σύνδεση στο πισι και η λειτουργία τους, είναι εντελώς απροβλημάτιστη.

Τα Over Ear WH-1000XM4 ειναι καλύτερα απο τα in ear στα πάντα. Πάλι έχουν κάποια θέματα αξιοπιστίας (η μπαταρία πχ θέλει αρκετους κύκλους φόρτισης για να ανταποκρίνεται η ένδειξη φόρτισης με τη πραγματικότητα) αλλά τίποτα πραγματικά μεγάλο. Κλείνω όπως ξεκίνησα, είμαι σίγουρος οτι θα κουράσουν για τόσες πολλές ώρες χρήσης.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.595
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top