Προτάσεις για monoblock τελικούς

Reaction score
0
Ποιους θεωρειτε " καλούς " τελικους monoblock(οχι λαμπατοι) στην κατηγορια τιμης εως τα 4000 euro
Παρακαλω, ενδιαφερουν οι απόψεις όλων και κυρίως αυτων που εχουν "ζησει" με συγκεκριμενα μηχανηματα, έτσι ωστε να υπαρχει μια σφαιρικη αποψη επι του θεματος.

Υς. Ευχαριστω τον συμπαθεστατο Νικο Αρβανιτακη για την αμμεση βοηθεια που μου προσεφερε σε επισκεψη μου στο περιπτερο της AVSITE στην εκθεση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Προτάσεις για monoblock τελικούς

4000 το τεμαχιο ?
η ζευγος ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.959

να ζητάς τελικό με βάση ΜΟΝΟ την τιμή, κι όχι με βάση τα βατ ή/και τη δυνατότητα οδήγησης χαμηλών φορτίων, είναι (νομίζω) αδόκιμο. δηλαδή σου κάνει τελικός 20 βατ στο κανάλι? ή προτιμάς 2 κιλοβάτ στο κανάλι?

Reaction score
0

Σωστα Κωστα παρελειψα, τουλαχιστον 100w στα 8Ωμ στο καναλι και ...να οδηγει μετρια φορτια. Τα παραπανω wat ευπροσδεκτα. Κριτηριο η ποιοτητα στα δεδομενα παντα χρηματα.

Reaction score
0

Eυχαριστω τους φιλους. Θα ηθελα μια αποψη για τους nu force εαν τους εχει ακουσει κανεις.

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Προτάσεις για monoblock τελικούς

Εχω ακουσει καλα σχολια και για τους 8800 mnu. Καποια ακουστικη εμπειρια καποιος ?
Τους είχα εγώ.Γρήγοροι,ουδέτεροι ηχητικά,λίγο λεπτόηχοι.Άριστο value for money.

Τους 8800MNE τους έχει φίλος μου.Για μένα ίσως το καλύτερο ενισχυτικό της Xindak όσον αφορά το τί πληρώνεις και τί παίρνεις.Έχουνε λίγο βαρύ χαμηλό.Σε κάποια συστήματα είναι καλό αυτό.Όταν είχα τα Concerto ίσως τον καλύτερο ήχο που είχα πάρει ποτέ με τα ηχεία.Αλλά δεν είχα τα χρήματα να τους πάρω..Έχουνε γύρω στα 2,000 Ευρώ το ζευγάρι.Για να σιγουρευτείς, κάνε ένα τηλ. στον αντιπρόσωπο.

Τί ηχεία θα οδηγήσουν από περιέργεια?

Reaction score
0

Nα ξεκινησω απο τον χωρο μου. Λογω μετακομισης σε μικρο δωματιο 10τμ δεν μπορω ν ακουσω πια με τα συγκεκριμενα ηχεια που εχω στην κατοχη μου 4,5 χρονια (Audio spectrum Οrpheus v2) τα οποια και πουλαω. Το πιθανοτερο ειναι να καταληξω σε ηχεια βασης. Καλα θα μου πεις ξεκινας απο τα ενισχυτικα πρωτα? λαθος. Ομως επειδη εχω υπ οψη μου καποιους συνδιασμους ηχειων - ενισχυτικων συλλεγω γνωμες . Δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου monoblock τελικους θεωρω πιο σωστη λυση για καποιον που ψαχνεται κι εχει το μικροβιο της τελειας αναπαραγωγης ..
Κριτηριο των τελικων η ποιοτητα και η σωστη οδηγηση να διαθετουν ταχυτητα,ουδετεροτητα,να ειναι ανοιχτοι, και οχι λεπτοηχοι.Θα μου πεις κι αυτο ειναι σε συναρτηση με το ηχειο που θα επιλεξεις.
Ομως με αντικειμενικα κριτηρια υπαρχουν καποια μηχανηματα που ξεχωριζουν και δεν κοστιζουν ενα σκασμο λεφτα, γι αυτο το λογο κι εθεσα τα 4000euro ταβανι.

Reaction score
498
Οι 8800MNE είναι απίστευτα μηχανάκια κατά την άποψή μου.Τα κάνουν όλα και συμφέρουν.Αλλά, όταν ακούς ένα σύστημα ακούς το σύνολο των συσκευών (και χώρου).Τώρα στα τυφλά χωρίς συγκεκριμένο ηχείο και προ δεν μπορεί να σου πει κάποιος κάτι που σίγουρα να αρέσει σε ΣΕΝΑ, γιατί βασικά το σημαντικό είναι αυτό, όχι να αρέσει σε μας.Πάντως, ότι τελικούς και να πάρεις πρόσεξε το θέμα του προενισχυτή γιατί παίζει σημαντικότερο ρόλο στο τελικό άκουσμα αν έχεις λύσει το θέμα της οδήγησης κλπ..Για μένα βρες πρώτα με το καλό ποιό ηχείο θες να οδηγήσεις και πας από εκεί σιγά σιγά..Άλλοι παίρνουν Tidal και πάνε ανάποδα..:142:..(μπηχτή στον Houston αυτό, μην δίνεις σημασία)

Reaction score
4.305

Με βαση τον χωρο και την τιμη που υποθετω οτι σκοπευεις να κινηθεις (για ηχεια δεν ξερω μπατζετ) νομιζω οτι το φουλ σεταπ του Λιπισκυ θα σε απογειωσει.

Ενα απο τα καλυτερα συστηματα στην εκθεση. Αρκει να τ ανετχεις οικονομικα.

Reaction score
0

Αγαπητε φιλε αν και παρευρεθηκα στην εκθεση δεν ετυχε να μπω στο συγκεκριμενο περιπτερο για ν ακουσω το setup που αναφερεις. Με τι μηχανηματα επαιζε ?
Οσο για τα xindak βασει των γραφομενων απο αναφορες μελων του forum πρεπει να ειναι τιμια μηχανηματα. Δεν τα εχω ακουσει ομως. Κι εδω οι γνωμες διχαζονται.
Ποιοι ειναι κατα τη γνωμη σου Κωστα καλοι ΄τελικοι monoblock ?
Θα εχει ενδιαφερον ν ακουστουν πολλες αποψεις.

Reaction score
4.305

Ηχεια Lipinsky L707. Ενιχυτες Lipinsky L401 monoblock. Πηγη μακ με σοφτγουερ Αμαρα εδινε στο της metrik Halo. Κατα κοινη παραδοχη ενας απο τους καλυτερους ηχους στην εκθεση. Στο σαιτ της Athens pro θα βρεις τα παντα (τιμες και λοιπες πληροφοριες)

Reaction score
313

Μπορείς να δεις και ενεργά ηχεία.
Υπάρχουν αρκετά και καλά.
(Κάνε μία επίσκεψη στη "Location Sound" - νομίζω πως υπάρχει σε προσφορά μία καλή περίπτωση)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.121
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead