Προτάσεις για phono stage

Reaction score
108
Σε ευχαριστώ θα τα μελετήσω.
Διαβάζοντας εδώ σχετικά, βρήκα και το Echo phono stage του Πετρόπουλου, αλλά τα μηνύματα είναι παλιά και δεν βλέπω κάποια καινούργια αναφορά - εντυπώσεις σχετικά.

Reaction score
131
ifi ως πρωτη επιλογη. Stο MF to MM δε λεει. Δες και ενα Dynavox στα 50-60 ευρα αλλά με καλυτερο τροφοδοτικό. Δες και πιο ακριβα μεταχειρισμένα, .....φονο είναι τι να πάθουν.

Reaction score
100
ψήφο στο Cambridge και από εμένα, άσε που αγόρασα όταν διάβασα τις μετρήσεις του
:)

Reaction score
7
Καλησπέρα , κοίταξε αν θες εδώ :

Reaction score
7
Για αυτόν τι γνώμη έχετε;
Thorens Ενισχυτης Προ Phono MM 008
Φιλε Νίκο καταρχήν πες μου με τι κεφαλή θα το δουλέψεις . Αν σε ενδιαφέρει να έχει και mc ( όπως το thorens) που ανέφερες απλά να ξέρεις ότι ΔΕΝ παίζουν . Για καλό phono stage με σοβαρό step up για mc κεφαλή πας για 1000 μεταχειρισμένο
Τώρα σε mm υπάρχουν πολλά καλά εκεί έξω , εξαρτάται βέβαια και από το budget που θες να ξοδέψεις . Εγώ προσωπικά προτιμώ τις mm για οικονομικούς λόγους ( ευκολία να βρεις ανταλακτικη βελόνα , αναβάθμιση βελόνας κλπ )
Αν θες πεσμου ποσά διατίθεσαι να ξοδέψεις και θα σε βοηθήσω όπως μπορώ .
Σορυ , τώρα διάβασα τα προηγούμενα μυνηματα
Εγώ θα σου πρότεινα τα παρακάτω με σειρά προτίμησης
REGA FONO
PROJECT audio box s3
IFI
SCHITT
CAMBRIDGE AUDIO

Αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω , μιας και μπορείς αργότερα να αναβαθμίσεις και τη nagaoka ( νομίζω παίρνει και τη βελόνα από μεγαλύτερα μοντέλα )

Last edited:

Reaction score
108
Σκέφτομαι επειδή λόγω των οικονομικών μου και στη λογική ότι θα πάρω 1 phono stage και καλό, να ανέβω σε ποσό και να βάλω ταβάνι τα 360€.
Φυσικά μόνο για MM κεφαλές.
Σε αυτή την τιμή διαβάζω πολύ καλές κριτικές για το Rega Fono MM mk5.
Να κινηθώ για αυτό ή μου προτείνετε και κάποιο άλλο;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Μην φανταστείς πως ισχύει το ότι πλερώνεις παίρνεις, για τέτοιες χρηματικές διαφορές.
Το πόσο χάρη σου κάνει ο κατασκευαστής (βλέπε τι γράφει η πρόσοψη), μπορεί να είναι και πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τα 250 στα 360 ευρώ.

Reaction score
7
Δες εδώ
https://www.kleinanzeigen.de/s-anze...o-moving-coil-moving-magn/2682892614-172-7260
,πριν λίγο καιρό είχε και ένα στα 200 ευρώ αλλά μάλλον έφυγε.. κάνε και ένα μικρό παζάρι έστω για τα μεταφορικά, το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος και αφού έχει και τις ευλογίες του Amir θα σου φύγει και το "what if"

Κυκλοφορούσε και ένα Lindemann limetree ii στις αγγελίες εδώ , μπορεί να είναι διαθέσιμο ακόμα αλλά ανεβαίνεις τιμή.

Reaction score
195
έχω εδώ και χρόνια για phono stage το Shiit mani, μαζι με πικάπ project essential ( με ortofon 2 red) και ενισχυτή τον yamaha as- 1100.
Απόλυτα ευχαριστημένος , μεγάλη ηχητική βελτίωση

Reaction score
0
Schiit Mani 2 έχω κι εγώ στο μικρό σύστημα του γραφείου με Rega planar 3 και Goldring 1006 ως ΜΜ και Denon DL-103R ως MC. Πολύ ικανοποιημένος.

Reaction score
108
Προβληματίζομαι στο εξής.
1 phono stage της ίδιας εταιρίας μόνο με MM, σε αντιστοιχία με phono stage της ίδιας εταιρίας με MM/MC, πχ Cambridrge Audio Solo με Cambridge Audio Duo, μπορεί να έχει ηχητική διαφορά σε MM κεφαλές;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo