Προτάσεις για sub που μπορεί να κροσαριστεί ψηλά

Reaction score
1.092
Θέλουν 1,4 μέτρα από τον πίσω τοίχο.
Το 1772 μόνο με βοήθεια θα δώσει χαμηλό σαν Ανοιχτής Μπάφλας. Δεν είναι σχεδιασμένο να δουλεύει έτσι.
Μοναδα χαμηλων θα γινει χωριστη.ελεγα να δοκιμασω το 1772 μονο του σε ob..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.065
Γιατί δεν παίρνεις ένα έτοιμο; Νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις καλύτερα;

Reaction score
1.092
Γιατί δεν παίρνεις ένα έτοιμο; Νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις καλύτερα;
Μου αρεσει απιστευτα το 1772 στο αυτι, μου αρεσει η διαδικασια να σχεδιασω και να υλοποιησω κατι δικο μου και πιστευω οτι θα ακουγεται αξιοπρεπως. Αν οχι ξανα απο την αρχη.. Ειναι χομπι και θεμα για μενα ειναι να κανεις κατι που σε ευχαριστει και να μαθαινεις.

Reaction score
1.092
Συναδελφοι ζητω παλι τα φωτα σας.. Τις τελευταιες μερες παιζω στο winisd και στο bassbox pro με αυτο http://www.sakurasystems.com/enkuu.html που μου φαινεται ενδιαφερον αλλα βλεπω οτι τα 40hz flat που λεει δεν παιζει και απο εκει και κατω λογο xmax τα μεγαφωνα πανε ακλαφτα με οτι φιλτρο και αν τα εκανα simulation.. Οποτε αυτο που σκεφτομαι ειναι να κινηθω με δυο woofer low και upper bass σαν και αυτο http://www.troelsgravesen.dk/Illuminator-4.htm πως το βλεπετε σαν φιλοσοφια; οχι απαραιτητα με αυτα τα μεγαφωνα.

Reaction score
1.092
Μέχρι τωρα σκεφτομαι το SCANSPEAK 30W/4558T00 για low bass σε 65 λιτρα br μου βγαζει f3 28hz και παει πολυ γραμμικα μεχρι εκει και απο πανω το Delta 10A της eminence σε 15 λιτρα br. Καποια γνωμη για τα μεγαφωνα και τον συνδυασμο;Θα ειναι σε ξεχωριστο δρομο το καθενα και με minidsp.

Reaction score
6.598
:rolleyes:εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εξαρχής δε δοκίμασες να φτιάξεις αυτό το φίλτρα κι...
Πάμε τώρα εδώ, κατασκευή δύο ιδίων μεγάφωνων, με τρύπα σε μια συχνότητα συντονισμένη, ξέρεις τι πρόβλημα δημιουργούν δύο διαφορετικα συντονισμενες συγκλίνουσες br; :cautious:

Reaction score
1.092
:rolleyes:εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εξαρχής δε δοκίμασες να φτιάξεις αυτό το φίλτρα κι...
Πάμε τώρα εδώ, κατασκευή δύο ιδίων μεγάφωνων, με τρύπα σε μια συχνότητα συντονισμένη, ξέρεις τι πρόβλημα δημιουργούν δύο διαφορετικα συντονισμενες συγκλίνουσες br; :cautious:
Το φιλτρακι θα γινει οσονουπω ο φιλος που με βοηθαει με αυτα ειχε καποιο προβλημα οικογενειακο και δεν μπορω να του βαλω γκαζια..αυτο που θελω να κανω ειναι να μην δουλευει το 1772 κατω απο τα 200 γιατι απο οτι λενε στο diy audio παιδια που εχουν ψαχτει περισσοτερο ετσι δινει το μεγαφωνο τα μεγιστα.οσο για συντονισμενες συγκλίνουσες br δεν ξερω αν εχεις καποιο link να διαβασω σχετικα θα με ενδιέφερε. Το emminence μπορω να το αντικαταστησω με κατι αλλο σε sealed αν υπαρχει προβλημα.

Reaction score
6.598
Φαντάζομαι και την ιδέα να παίξεις με δύο μεγάφωνα, 2κουτια,2τρυπες εκεί στο diy;
Πες τους ένας παλαβός εκεί στο ελληνικό χρησιμοποίησε αυτό το '' δόκιμο όρο '' για να πει για τις φασίκες πολλαπλές αποκλίσεις που προκαλουν οι πολλοί διαφορετικοί συντονισμένοι σωλήνες.
Ναι θα μπορούσες το high bass να το κάνεις κλειστό... αν και σου είπα θα κοίταγα να μην έμπλεκα με άλλες δύο κατηγορίες μεγάφωνων.

Reaction score
1.092
Μην τα ριξω αλλού δικια μου ηταν η ιδεα!αλλα θα την ψαξω με sealed..Βλεπω και αλλες υλοποιησεις ετσι οποτε παιζει θεμα.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης