Προτάσεις ενισχυτών για ηχεία Αdvance Αcoustic ΕL 250.

Reaction score
4.285
Απάντηση: Προτάσεις ενισχυτών για ηχεία Αdvance Αcoustic ΕL 250.

Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα πληρωσεις τελωνειο. Ωστοσο επειδη το ποσον ειναι μικρο, ακομη και τελωνειο να πληρωσεις δεν θα ειναι και πολυ σοβαρο το ποσο. Ετσι το πρωτο σου βημα θα γινει αναιμακτα! Για τον προ δεν χρειαζονται βιασυνες.

Reaction score
4

Για να αποφυγεις το τελωνειο μαλλον πρεπει να τους πεις να στον στειλουνε με δημοσιο ταχυδρομειο και οχι με courier. Μπορει να ερθει και πιο φτηνα ετσι. Δεν τους κανεις μια ερωτηση?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τα courier ειναι επιφοβα.Μπορει να φας πακετο αχημο.Μακρυα.Σε παλιοτερο ποστ ολοι συμφωνησαν οτι οι εταιρειες εχουν συμφεροντα απο τις διαδικασιες εκτελωνισμου.
Απο πληροφοριες τελωνειου οποια τιμη ανω των 80 € υποκειται σε φορο εισαγωγης και ΦΠΑ
Για κοιτα μηπως υπαρχει dealer απο Ευρωπη-ΕΕ.Εκει ξερεις ακριβως ποσο θα παει το μαλλι
Απο Thomann
http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d1600.htm

Reaction score
0

Τα courier ειναι επιφοβα.Μπορει να φας πακετο αχημο.Μακρυα.Σε παλιοτερο ποστ ολοι συμφωνησαν οτι οι εταιρειες εχουν συμφεροντα απο τις διαδικασιες εκτελωνισμου.
Απο πληροφοριες τελωνειου οποια τιμη ανω των 80 € υποκειται σε φορο εισαγωγης και ΦΠΑ
Για κοιτα μηπως υπαρχει dealer απο Ευρωπη-ΕΕ.Εκει ξερεις ακριβως ποσο θα παει το μαλλι
Απο Thomann
http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d1600.htm
Τamp?? Τι είναι αυτά τα μηχανάκια πάλι?? Πιο safe από τους κινέζους φαίνονται πάντως... Και behringer πολύ παίζει από ότι είδα! Τιμή/απόδοση "φαίνονται" super, αλλά μήπως ομως είναι πιο σκληρά μηχανήματα για επαγγελματική χρήση?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Γιατι δηλαδη αυτο που κοιτας απο Κινεζια τι νομιζεις οτι ειναι?Ειναι επαγγελματικα που χρησιμοποιουνται σε συναυλιες για να ενισχυσουν τα τερατα που κρεμονται απο τα ικριωματα.
Η C-mark ειναι εταιρεια επαγγελματικου εξοπλισμου
Αυτο βεβαια δεν μειωνει καθολου την αξια τους.Η τα κανει τελειως ακαταλληλα ,κατα καποιους αλλους ,για οικιακη χρηση.
Απο στομαχι πως πας? Κρατα και κανενα αντιοξινο μαζυ σου.
Φιλικα παντα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ο TD 2300 ειναι το μηχανημα για τι οποιο μιλαει ο Στριφτος.Η C-mark χρησιμοποιει τα ενισχυτικα της Boyoho και βαζει τα κουτια και τα βυσματα(τα οποια αν προσεξες ειναι ολα επαγγελματικα)
Εχει γινει εκτενης συζητηση για το συγκεκριμενο module.

Reaction score
0

Καταρχήν έστω και καθυστερημένα να πω ευχαριστώ σε όσα παιδιά που έκαναν τον κόπο να απαντήσουν!! Λοιπόν αν και το θέμα αγοράς επαγγελματικού ενισχυτή το είχα αφήσει στην άκρη για διάφορους λόγους, μάλλον η κατάσταση πρέπει να είναι μονόδρομος. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες και δοκιμές ενισχυτών με τα ηχεία μου, τα οποία τους έλιωναν στην κυριολεξία και αφού εμπέδωσα μετά από πολύ χαμένο χρόνο) ότι απλά τα καημένα θέλουν πολλά WATT κατά κύριο λόγο (όπως άλλωστε με είχε προηδοποιήσει το παιδί που μου τα πούλησε) και οποιδήποτε ενισχυτικο σε μη-επαγγελματικό θα μου στοιχίσει άπειρα χρήματα, κατέληξα στην απόφαση να παραγγείλω τον C-MARK TD 2300 και ο θεός βοηθός!
Παρεπιπτόντως οι τύποι στην επικοινωνία είναι τέλειοι και full εξυπηρετικοί. μέχρι και ότι θα μου στείλουν τον TD2300 ως sample για να αποφύγω προβλήματα στο τελωνείο μου είπαν!
Τιμη: 388 Euros! Aν κάνει όλα αυτά που λέτε μιλάμε για την αγορά του αιώνα :107:
Το μόνο που με ανησυχεί είναι η συνδεσιμότητα: όποιο παιδί δεν βαριέται ας κάνει τον κόπο να δει την εικόνα με το πίσω μέρος του ενισχυτή και να μου πει!
Ευχαριστώ και πάλι!!
http://eng.c-markaudio.com/english/products/gf/TD2300.asp

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοάκουστος!
Έχει speakon εξόδους οπότε θα χρειαστείς έναν αντάπτορα.

Φυσικά αναμένουμε εντυπώσεις!

Υ.Γ.Πως διάλο έβγαλές άκρη μαζί τους;Εγώ προσπάθησα για την σειρά GA και τα παράτησα:114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

κι εγω ,10 mail και ακρη δεν εβγαλα

Reaction score
0

Αφού μου δώσατε το ΟΚ, έστειλα με τη μία mail για επιβεβαίωση της παραγγελίας!
Πάντως φαντάζομαι ότι το πρόβλημα που θα είχατε είναι ο τρόπος πληρωμής. Μέχρι να καταλάβω και εγώ πως στο καλό ήθελε τα λεφτά μου πήρε αρκετό χρόνο! Άσε που στην αρχή μου έλεγε ότι δεν στέλνει σε ιδιώτες αλλά μόνο σε εταιρείες!!! Δεν δέχονται κάρτες, paypal -τπτ!! Αν πάνε όλα καλά (περιμένω απάντηση με τα στοιχεία του λογαριασμού τους) η πληρωμή θα γίνει μέσω Τ/Τ wire transfer όπως μου είπε, το οποίο θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά πληρωμή μέσω τραπέζης από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο...
Άντε να δούμε...

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Re: Απάντηση: Προτάσεις ενισχυτών για ηχεία Αdvance Αcoustic ΕL 250.

Αφού μου δώσατε το ΟΚ, έστειλα με τη μία mail για επιβεβαίωση της παραγγελίας!
Πάντως φαντάζομαι ότι το πρόβλημα που θα είχατε είναι ο τρόπος πληρωμής. Μέχρι να καταλάβω και εγώ πως στο καλό ήθελε τα λεφτά μου πήρε αρκετό χρόνο! Άσε που στην αρχή μου έλεγε ότι δεν στέλνει σε ιδιώτες αλλά μόνο σε εταιρείες!!! Δεν δέχονται κάρτες, paypal -τπτ!! Αν πάνε όλα καλά (περιμένω απάντηση με τα στοιχεία του λογαριασμού τους) η πληρωμή θα γίνει μέσω Τ/Τ wire transfer όπως μου είπε, το οποίο θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά πληρωμή μέσω τραπέζης από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο...
Άντε να δούμε...
Γνώμη μου εάν την θέλεις μην μπλέκεις και όπως λέει και μιά πολύ σοφή λαική παροιμία<< το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε....>>>

Reaction score
0

Λοιπόν μόλις μου ήρθε ο ενισχυτής! Οι Κινέζοι φοβεροί στην επικοινωνία σε σημείο που μια κινεζούλα με πήρε και τηλεφωνο (!) για να επιβεβαιώσει ότι όντως έλαβα το πακέτο!!! Με κούφανε πραγματικα!! Όλα καλά και με το τελωνείο, κανένα πρόβλημα γενικότερα!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι σε φάση μετακόμισης, ακόμα και τα ηχεία τα έχω πακεταρισμένα, οπότε το τέστ αναμένεται μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Άντε να δούμε!
Παρεπιπτόντως έλεγα σε πρώτη φάση να μην πάρω pro (ανακαίνιση=άπειρα λεφτά!) οπότε αν κάνετε το καλό και μπείτε στον κόπο να μου δώσετε και εσείς το ΟΚ λέω να πάω να πάρω τον ΟΝΚΥΟ ΤΧ-ΝR808 που έχει και το Phono του για να ακούω τα δισκάκια μου!
Υ.Γ.1 Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας με τον τελικό.
ΥΓ.2 αν πάρω κάποια στιγμή pro για μουσική τι γίνεταi μετά? Συνδέονται μεταξύ τους τα μαραφέτια?
Υ.Γ.3 Το ξέρω ότι η ποιότητα για μουσική δεν θα είναι τέλεια χωρίς pro και με επαγγελματικό τελικό...αλλά ΑΝ μου κάτσει και είναι τελικά καλή, πραγματικά ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΙΩΝΙΑ τα παιδιά από το forum που μου πρότειναν τη λύση αυτή!!!
Υ.Γ.4 Ευχαριστώ όπως και να έχει όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις και τη βοήθειά τους! Είστε φοβεροί!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Τελικά φίλε τι έγινε με τον ενισχυτή έπαιξαν τα ηχεία?
Από ποιότητα ήχου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67