- Reaction score
- 25.671
εχω και μια ιδεα για την απαναφορα του εξοστρακισμου , ως εφαρμοστηκε στο ενδοξο αθηναικο παρελθον αλλα μαλλον δε θα σας αρεσει
Εσύ μήπως θες κάτι περισσότερο σε Max Power??HV said:Εγω προτεινω να γινει λιγοτερο Super KATERINA αφου τελευταια βλεπω σωρεια τετοιων θεματων...
μην τα διαβαζεις ρε φιλε...κι εγω βλεπω ενα σωρο θεματα που δεν με ενδιαφερουν εμενα προσωπικα, γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum και απλα δεν τα διαβαζω....αλλωστε σε καθε ασχετο θεματακι πηρα και την αδεια των συντονιστων και φιλων για να το γραψω...HV said:Φιλε μου οταν παταω να δω τα νεα θεματα αναγκαστικα θελω και μη βλεπω και αυτα τα θεματα στην λιστα.
Μπορει εσυ να θελεις να εισαι συμπαθης στο αλλο γενος εδω μεσα αλλα εγω δεν ειμαι ετσι και δεν κολαω να λεω αυτο που νομιζω.
Δεν ειπα να μην εχουμε offtopic συζητησεις αλλα το να εχουμε ΔΙΑΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΓΑΜ*** ΠΟΙΑ , ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΙΟΝ , ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ , ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ **** ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΥΛΕΣ κτλ κτλ ειναι καπως TOO MUCH.
Τωρα αν ειμαι ο μονος αντρας που το σκεφτεται αυτο οκ.
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, η σχέση σου είναι ακριβώς μηδέν :mrgreen:ROSE said:γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum
αραξε λιγακι...εδω μεσα ειμαστε μια παρεα...μια κοινωνια ανθρωπων..ασχολουμαστε με διαφορα θεματα καθως και προσωπικα,κατα καποιο τροπο...εσυ γιατι χαλιεσαι ετσι? και γιατι μιλας αποτομα ? για τα ασχετα υπαρχει η κατηγορια διχως ορια και θεματα..και εξαιτιας αυτης εγινα μελος της παρεας...δεν ηξερα τοσους μηνες που ειμαι εδω μεσα, οτι θα πρεπει να γραφουμε θεματα που αφορουν αποκλειστικα ανδρες...εδω μεσα υπαρχουν και γυναικες...και μη το συνεχισεις...δεν χρειαζεται να στεοχωριομαστε μεσημεριατικα...HV said:Δεν σε ενδιαφερει το ΘΕΜΑ του FORUM .... My Point Exactly !
Και δλδ οσοι μπαινουν στο AVsite.gr πρεπει να περιμενουν να δουνε τι θεματα ? Εσενα που βγηκες στην μενεγακη ( LOL ) η θεματα πιο σοβαρης φυσεως ?
Δεν παμε καλα....
Συνονοματε δεν ειμαι Offtopic , το θεμα ειναι τι πρεπει να αλλαξει για να ειναι πιο καλαισθητο το AVsite οποτε θεματα που αρμοζουν σε γυναικεια sites ( Ας ακουγεται αντιφεμινιστικο δεν ειναι απλα ειναι θεμα ρεαλισμου ) δεν θα επρεπε να υφιστανται εδω.
εσεις αν δεν πεταξετε την κακια,θα σκασετεRDoherty said:Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, η σχέση σου είναι ακριβώς μηδέν :mrgreen:ROSE said:γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum
ο μονος που εξεφρασε καποια ενοχληση εισαι εσυ...αν υπαρχουν κι αλλοι ας το δηλωσουν, να τα σβησουμε τα θεματακια που ενοχλουν...παντως τα θεματακια αυτα εχουν προκαλεσει διαφορες καλες και αστειες στιγμες εδω μεσα...απο κει και περα ας πραξουν οι συντονιστες οπως νομιζουν...HV said:Δεν ειπε κανεις πως οι γυναικες απαγορευεται να μιλανε !
Απλα οχι για πραγματα εντελως ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...
Το AV ειναι και αντρικο και γυναικειο , δεν εχει φυλο...Καποια θεματα δικα σας ομως ειναι αποκλειστικα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ και ακρως κουτσομπολιστικα.
Αρκετα Πηξαμε στα μεσημεριανα κουτσομπολιστικα show δεν χρειαζεται κατι τετοιο και εδω μεσα.
Δεν φωναζω ποτε απλα τονιζω με κεφαλαια καποια σοβαρα σημεια.
Με την ευρεία έννοια του όρου.preve said:4) Καλύτερο moderation. :|