Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
25.672
εχω και μια ιδεα για την απαναφορα του εξοστρακισμου , ως εφαρμοστηκε στο ενδοξο αθηναικο παρελθον αλλα μαλλον δε θα σας αρεσει

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Τι πρεπει να αλλαξει για να γινει το AVSite περισσοτερο καλαισθητο?

Προτεινόμενος γι αυτήν την εβδομάδα είναι ο... :lol: :lol: :lol: :lol:

HV

Reaction score
0

Εγω προτεινω να γινει λιγοτερο Super KATERINA αφου τελευταια βλεπω σωρεια τετοιων θεματων...

GTX

Reaction score
39

HV said:
Εγω προτεινω να γινει λιγοτερο Super KATERINA αφου τελευταια βλεπω σωρεια τετοιων θεματων...
Εσύ μήπως θες κάτι περισσότερο σε Max Power?? :lol: :lol: :lol:

HV

Reaction score
0

Μπα δεν το διαβαζω το περιοδικο..Απεχω απο τετοιες Καγκουριες 8)
Εγω απλα θελω να κοιταζω και να βλεπω νεα θεματα αναλογα ενος AV Forum και τελευταια βλεπω πολλα θεματα που αρμοζουν στο ZOO η στο JOY....

Reaction score
25.672

μπορεις απλα να αποφευγεις την εκτος θεματως...

HV

Reaction score
0

Φιλε μου οταν παταω να δω τα νεα θεματα αναγκαστικα θελω και μη βλεπω και αυτα τα θεματα στην λιστα.
Μπορει εσυ να θελεις να εισαι συμπαθης στο αλλο γενος εδω μεσα αλλα εγω δεν ειμαι ετσι και δεν κολαω να λεω αυτο που νομιζω.
Δεν ειπα να μην εχουμε offtopic συζητησεις αλλα το να εχουμε ΔΙΑΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΓΑΜ*** ΠΟΙΑ , ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΙΟΝ , ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ , ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ **** ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΥΛΕΣ κτλ κτλ ειναι καπως TOO MUCH.
Τωρα αν ειμαι ο μονος αντρας που το σκεφτεται αυτο οκ.

Reaction score
25.672

δεν παιζεσαι με τιποτα...

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

HV said:
Φιλε μου οταν παταω να δω τα νεα θεματα αναγκαστικα θελω και μη βλεπω και αυτα τα θεματα στην λιστα.
Μπορει εσυ να θελεις να εισαι συμπαθης στο αλλο γενος εδω μεσα αλλα εγω δεν ειμαι ετσι και δεν κολαω να λεω αυτο που νομιζω.
Δεν ειπα να μην εχουμε offtopic συζητησεις αλλα το να εχουμε ΔΙΑΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΓΑΜ*** ΠΟΙΑ , ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΙΟΝ , ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ , ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ **** ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΥΛΕΣ κτλ κτλ ειναι καπως TOO MUCH.
Τωρα αν ειμαι ο μονος αντρας που το σκεφτεται αυτο οκ.
μην τα διαβαζεις ρε φιλε...κι εγω βλεπω ενα σωρο θεματα που δεν με ενδιαφερουν εμενα προσωπικα, γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum και απλα δεν τα διαβαζω....αλλωστε σε καθε ασχετο θεματακι πηρα και την αδεια των συντονιστων και φιλων για να το γραψω... :D...απαντω γιατι εμενα αφορα... :D
και απο την αλλη τα θεματα τετοιου τυπου, ενα τοπικ καλυπτουν...αντε και αλλο ενα τα αστρολογικα...big deal :D

φιλικα,
Κατερινακι :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Είστε εκτός θέματος.

HV

Reaction score
0

Δεν σε ενδιαφερει το ΘΕΜΑ του FORUM .... My Point Exactly !
Και δλδ οσοι μπαινουν στο AVsite.gr πρεπει να περιμενουν να δουνε τι θεματα ? Εσενα που βγηκες στην μενεγακη ( LOL ) η θεματα πιο σοβαρης φυσεως ?
Δεν παμε καλα....

Συνονοματε δεν ειμαι Offtopic , το θεμα ειναι τι πρεπει να αλλαξει για να ειναι πιο καλαισθητο το AVsite οποτε θεματα που αρμοζουν σε γυναικεια sites ( Ας ακουγεται αντιφεμινιστικο δεν ειναι απλα ειναι θεμα ρεαλισμου ) δεν θα επρεπε να υφιστανται εδω.

Reaction score
298

ROSE said:
γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, η σχέση σου είναι ακριβώς μηδέν :mrgreen:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

HV said:
Δεν σε ενδιαφερει το ΘΕΜΑ του FORUM .... My Point Exactly !
Και δλδ οσοι μπαινουν στο AVsite.gr πρεπει να περιμενουν να δουνε τι θεματα ? Εσενα που βγηκες στην μενεγακη ( LOL ) η θεματα πιο σοβαρης φυσεως ?
Δεν παμε καλα....

Συνονοματε δεν ειμαι Offtopic , το θεμα ειναι τι πρεπει να αλλαξει για να ειναι πιο καλαισθητο το AVsite οποτε θεματα που αρμοζουν σε γυναικεια sites ( Ας ακουγεται αντιφεμινιστικο δεν ειναι απλα ειναι θεμα ρεαλισμου ) δεν θα επρεπε να υφιστανται εδω.
αραξε λιγακι...εδω μεσα ειμαστε μια παρεα...μια κοινωνια ανθρωπων..ασχολουμαστε με διαφορα θεματα καθως και προσωπικα,κατα καποιο τροπο...εσυ γιατι χαλιεσαι ετσι? και γιατι μιλας αποτομα ? για τα ασχετα υπαρχει η κατηγορια διχως ορια και θεματα..και εξαιτιας αυτης εγινα μελος της παρεας...δεν ηξερα τοσους μηνες που ειμαι εδω μεσα, οτι θα πρεπει να γραφουμε θεματα που αφορουν αποκλειστικα ανδρες...εδω μεσα υπαρχουν και γυναικες...και μη το συνεχισεις...δεν χρειαζεται να στεοχωριομαστε μεσημεριατικα... :D

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

RDoherty said:
ROSE said:
γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, η σχέση σου είναι ακριβώς μηδέν :mrgreen:
εσεις αν δεν πεταξετε την κακια,θα σκασετε :lol:
δεν βλεπω ταινιουλες? δεν ακουω μουσικη? και στο φιναλε ενοχλει καποιον η παρουσια μου...το αν δεν γνωριζω ή δεν ασχολουμαι με καποια θεματα δικαιωμα μου....

HV

Reaction score
0

Δεν ειπε κανεις πως οι γυναικες απαγορευεται να μιλανε !
Απλα οχι για πραγματα εντελως ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...
Το AV ειναι και αντρικο και γυναικειο , δεν εχει φυλο...Καποια θεματα δικα σας ομως ειναι αποκλειστικα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ και ακρως κουτσομπολιστικα.
Αρκετα Πηξαμε στα μεσημεριανα κουτσομπολιστικα show δεν χρειαζεται κατι τετοιο και εδω μεσα.
Δεν φωναζω ποτε απλα τονιζω με κεφαλαια καποια σοβαρα σημεια.

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

HV said:
Δεν ειπε κανεις πως οι γυναικες απαγορευεται να μιλανε !
Απλα οχι για πραγματα εντελως ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...
Το AV ειναι και αντρικο και γυναικειο , δεν εχει φυλο...Καποια θεματα δικα σας ομως ειναι αποκλειστικα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ και ακρως κουτσομπολιστικα.
Αρκετα Πηξαμε στα μεσημεριανα κουτσομπολιστικα show δεν χρειαζεται κατι τετοιο και εδω μεσα.
Δεν φωναζω ποτε απλα τονιζω με κεφαλαια καποια σοβαρα σημεια.
ο μονος που εξεφρασε καποια ενοχληση εισαι εσυ...αν υπαρχουν κι αλλοι ας το δηλωσουν, να τα σβησουμε τα θεματακια που ενοχλουν...παντως τα θεματακια αυτα εχουν προκαλεσει διαφορες καλες και αστειες στιγμες εδω μεσα...απο κει και περα ας πραξουν οι συντονιστες οπως νομιζουν...

HV

Reaction score
0

Αν το θεμα που εβαλα στο τραπεζι δεν ειναι θεμα αισθητικης τι να πω ? Ειναι σαν καποιος να κοιταει σε ενα τραπεζι το σερβιτσιο και οχι το φαγητο.
Τεσπα.

Reaction score
14

ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡ'ΕΚΕΙ...

Παιδιά περιττό να σας πω ότι το έχετε λίγο ξεχειλώσει το θέμα, από όλες τις πλευρές. Μιλάμε για βελτιώσεις του avsite σε τεχνικό πιστεύω τομέα, νέες πλατφόρμες, νέες ιδέες για μενού, υπομενού κλπ κλπ. Δεν μιλάμε για την θεματολογία του avsite, αυτή άλλωστε είναι τόσο πλούσια και με τόση ποικιλία που έχει θέματα για όλους μας πιστεύω.

Το avsite αυτό είναι και αν σας αρέσει η θεματολογία του, συνεχίζετε να το διαβάζετε. Όποιος δεν του αρέσει φεύγει ήσυχα και κλείνει και την πόρτα πίσω του.

εμένα Π.χ. δεν μου αρέσουν οι Βιντεοπροβολείς (λέμε τώρα!!) και δεν με αναγκάζει κανείς να τα διαβάζω τα θέματα εκεί. Επίσης μπορεί να μην μου αρέσει κάτι που έγραψε κάτι, πιθανώς θα το κρίνω ανάξιο σχολιασμού, και δεν θα ρίξω ασκόπως μπαρούτι και λάδι στην φωτιά. Εκτός αν ο σκοπός μου είναι να ανάβω φωτιές, και μετά σαν σύγχρονος ΝΕΡΩΝ να κάθομαι αφ' υψηλού και να βλέπω την "καταστροφή" μου!

Βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που πετάγονται σχεδόν πάντα σαν την τσουκνίδα, και με πικρόχολα μόνο λόγια σχολιάζουν για κάθε θέμα, σαν παντογνώστες. Τους λείπει το τακτ, η φινέτσα, έχουν όλο το χρόνο του κόσμου να πουν την κακία τους να στεναχωρήσουν όλους και όλες, και στο φινάλε να "επικροτηθούν" για τον όμορφο τρόπο που την είπαν.

Εμένα με κούρασε το θέαμα αυτό και αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά άμεσα, δεν θεσπιστούν κανόνες που να διασφαλίζουν την ήρεμη και ευγενική προσέγγιση όλων των θεμάτων για ΟΛΑ τα ΜΕΛΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, χωρίς τις όποιες "πλάτες" από διαχειριστές, συντονιστές και λοιπά μέλη, τότε λυπάμαι αλλά θα αναγκαστώ να παραιτηθώ ΑΜΕΣΩΣ από συντονιστής της κατηγορίας αυτής. Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είναι δυνατή η παρέμβαση και η συμβολή όλης της συντονιστικής ομάδας στην ομαλή λειτουργία του avsite, τότε κάπου έχουμε αποτύχει? Έτσι δεν είναι?

Το θέμα είναι ότι αν συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτοι παρά τις επανειλημμένες συστάσεις άτομα εριστικά, που μας κάνουν την ημέρα όχι όμορφη και ευχάριστη αλλά μίζερη και κουραστική με την συνεχή τους γκρίνια τότε το μέλλον μου και πολλών άλλων στο avsite θα είναι αρκετά περιορισμένο.

Νομίζω ότι από εδώ και εμπρός ο μονόδρομος για την ομαλή λειτουργία του avsite είναι η τήρηση αυστηρότερων κανόνων ορθού netiquette. Ο μη συμμορφούμενος με αυτούς τους απλούς κανόνες μετά από κάποιο αριθμό συστάσεων θα πρέπει να απομακρύνεται... αφού δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος.

Φιλικά
Γιάννης Κοτζιάς

Reaction score
14

preve said:
4) Καλύτερο moderation. :|
Με την ευρεία έννοια του όρου. :wink:

Reaction score
6

Προσυπογράφω το παραπάνω κείμενο του Γιάννη.
Πραγματικά Γιάννη δεν πίστευα οτι θα έφτανες στο σημείο να εκραγείς καθώς από την ως τωρα συμμετοχή σου στο φορουμ μου έχεις δώσει την εντύπωση του εκνευριστικά υπομονετικού ανθρώπου.
Παρόλα αυτά θα πω , επιτέλους ,επιτελους.

Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει το επίπεδο και την ηρεμία που επικρατούσε επι δυο χρόνια στο avsite ας κατέβει από το τρένο.
Δεν μπορει επειδή καποιοι εχουν συνηθίσει στο σπιτι τους την μαντάρα ,να θελουν να κάνουν μαντάρα και αυτό τον χώρο.
Αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανένα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON