Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πιστευω πως ολοι εχουν δικιο απο την πλευρα τους . Τοσο η rose, ο HV οσο και ο ...Σπυρος Ντοχερτης (κακο σπυρι) .
Καλως η κακως η κατηγορια λεγεται Διχως Ορια και Θεμα . Ως προς το πρωτο σκελος δεν αποσαφηνιζεται ποια ορια δεν υφιστανται . Της θεματολογιας , της μπουρδολογιας , της ανοχης των αναγνωστων , των καλων τροπων , των κακων τροπων , του πολιτικου σχολιασμου , των υβριστικων χαρακτηρισμων , του κουραγιου των συντονιστων (βαστα Γιαννη! ) κλπ κλπ ;;;;

Ως προς το δευτερο σκελος ειναι απλα εσφαλμενο . Τι θα πει διχως θεμα ; Καθε νεο ...θεμα εχει ...θεμα ! Αρα ας μετονομαστει η κατηγορια απλα ....Διχως Ορια .

Ο HV εχει δικιο οταν λεει οτι κοντευει να καταντησει μεσημεριανη τηλεοπτικη ζωνη ζωνη . Λιγη αυτοσυγκρατηση αγαπητη Rose δεν θα εβλαπτε .
Απο την αλλη και το χρωμα και το σχημα του γυναικειου εφηβαιου μας απασχολει ολους τους αντρες αλλα ισως εδω δεν ειναι ο καταλληλος τοπος για τετοιες συζητησεις .

Και ο Σπυρος κανει ευστοχες παρατηρησεις-ενστασεις περι αρναουτογλικου υφους . Ομως λογω της δικης του ακρως ειρωνικης συμπεριφορας οι οποιες ευστοχες επισημανσεις εδω και αλλου προκαλουν και αυτες οργη !!! (αληθεια αισθανεσαι ικανοποιημενος απο τον αντικτυπο της διαδικτυακης συμπεριφορας σου ; )

Η Rose αυτα τα ενδιαφεροντα εχει , με αυτα τα θεματα ασχολειται . Τι να κανουμε ;; Στην Διχως Ορια γραφει . Οποιος θελει μπορει να μην ανοιγει τα θεματα της . Στο κατω κατω ποσους ενδιαφερει "Το σωματιδιο θεος" η "Βροχη μετεωριτων" ; Αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι πιο πολλοι ενδιαφερονται για το ....πουττιν των γυναικων παρα για την βροχη μετεωριτων . :lol: :lol:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Τι πρεπει να αλλαξει για να γινει το AVSite περισσοτερο καλαισθητο?

RDoherty said:
ROSE said:
ο μονος που εξεφρασε καποια ενοχληση εισαι εσυ.
Έχω μία προσωπική ερώτηση για σένα, ROSE: τα θέματα με τα οποία ασχολείσαι στο φόρουμ (Πλούταρχος, αστρολογικά, δίαιτες, βαφές εφηβαίου) σε εκφράζουν ως προσωπικότητα?
αν εσεις πιστευετε πως θα βγαλετε συμπερασματα για την προσωπικοτητα μου,απο τον τροπο που "κινουμαι" εδω μεσα, δικο σας θεμα..Δεν εχω τη διαθεση να αποδειξω σε κανεναν το παραμικρο στοιχειο για την προσωπικοτητα μου..Αυτοι που με γνωριζουν εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους κι αυτο μου φτανει... :D

HV

Reaction score
0
Θα φανω κακος αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω με βαση οσα εχω δει το καλαμι που εχει καβαλησει η ROSE.........Βεβαια με τις Ελληνιδες δεν βγαζεις ακρη........................

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
HV said:
Θα φανω κακος αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω με βαση οσα εχω δει το καλαμι που εχει καβαλησει η ROSE.........Βεβαια με τις Ελληνιδες δεν βγαζεις ακρη........................
με ξερεις? εχεις κατι μαζι μου? σε εχω πειραξει? για χαλαρωσε λιγακι...ουτε σε εχω προσβαλλει ουτε σου εχω μιλησει ασχημα...

Reaction score
298

ROSE said:
Αυτοι που με γνωριζουν εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους κι αυτο μου φτανει... :D
Κάτι έχω ακούσει :mrgreen:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
LUXMAN said:
Πιστευω πως ολοι εχουν δικιο απο την πλευρα τους . Τοσο η rose, ο HV οσο και ο ...Σπυρος Ντοχερτης (κακο σπυρι) .
Καλως η κακως η κατηγορια λεγεται Διχως Ορια και Θεμα . Ως προς το πρωτο σκελος δεν αποσαφηνιζεται ποια ορια δεν υφιστανται . Της θεματολογιας , της μπουρδολογιας , της ανοχης των αναγνωστων , των καλων τροπων , των κακων τροπων , του πολιτικου σχολιασμου , των υβριστικων χαρακτηρισμων , του κουραγιου των συντονιστων (βαστα Γιαννη! ) κλπ κλπ ;;;;

Ως προς το δευτερο σκελος ειναι απλα εσφαλμενο . Τι θα πει διχως θεμα ; Καθε νεο ...θεμα εχει ...θεμα ! Αρα ας μετονομαστει η κατηγορια απλα ....Διχως Ορια .

Ο HV εχει δικιο οταν λεει οτι κοντευει να καταντησει μεσημεριανη τηλεοπτικη ζωνη ζωνη . Λιγη αυτοσυγκρατηση αγαπητη Rose δεν θα εβλαπτε .
Απο την αλλη και το χρωμα και το σχημα του γυναικειου εφηβαιου μας απασχολει ολους τους αντρες αλλα ισως εδω δεν ειναι ο καταλληλος τοπος για τετοιες συζητησεις .

Και ο Σπυρος κανει ευστοχες παρατηρησεις-ενστασεις περι αρναουτογλικου υφους . Ομως λογω της δικης του ακρως ειρωνικης συμπεριφορας οι οποιες ευστοχες επισημανσεις εδω και αλλου προκαλουν και αυτες οργη !!! (αληθεια αισθανεσαι ικανοποιημενος απο τον αντικτυπο της διαδικτυακης συμπεριφορας σου ; )

Η Rose αυτα τα ενδιαφεροντα εχει , με αυτα τα θεματα ασχολειται . Τι να κανουμε ;; Στην Διχως Ορια γραφει . Οποιος θελει μπορει να μην ανοιγει τα θεματα της . Στο κατω κατω ποσους ενδιαφερει "Το σωματιδιο θεος" η "Βροχη μετεωριτων" ; Αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι πιο πολλοι ενδιαφερονται για το ....πουττιν των γυναικων παρα για την βροχη μετεωριτων . :lol: :lol:
ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σας..δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω...θα πω μονο να ριξετε μια πιο γενικοτερη ματια στην συγκεκριμενη κατηγορια, οσον αφορα στα θεματα της...και παλι ευχαριστω..τελικα ενοχλει πολυ η παρουσια μου εδω μεσα...δεν πειραζει θα μεινω γι αυτους που ξερω και θελω την παρεα τους...τα υπολοιπα δεν με αφορουν... :D

Reaction score
5
Προτείνω οι οποιεσδήποτε διαφορές μεταξύ των μελών να λύνονται στο προσωπικό επίπεδο. Με PM, με τηλέφωνο, hell, με μονομαχία στον κόκκινο ήλιο αν θέλετε.

ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Τελεία και παύλα!

Reaction score
14
ak1s said:
ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!
ΔΕΝ ΕΝΦΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Τελεία και παύλα!

Τι λες τώρα ρε Άκη; :shock:
Ασ΄τους να μαλλιοτραβηχτούν.... :p

Reaction score
5
RDoherty,

Επιτέλους κατάλαβα πως είσαι "γυναίκα", καθώς κανένας άντρας δεν θα μιλούσε έτσι σε μία (δύο) κυρίες ...... τς τς τς

Reaction score
5
Προφανώς, αλλά σε κάθε περίπτωση το "Γιατί το δικό σου μυρίζει σάπιο ψάρι." είναι προκλητικό και δεν σε έχω συνηθίσει σε τόσο άμεση επιθετικότητα.....

Συνήθως έχεις τον τρόπο σου να αφοπλίζεις τον άλλον με διαφορετικές «ατάκες», πιο έμμεσες αν θες, ξέρεις εσύ, μην το αναλύσουμε.

Reaction score
0

RDoherty said:
ROSE said:
Αυτοι που με γνωριζουν εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους κι αυτο μου φτανει... :D
Κάτι έχω ακούσει :mrgreen:
Άντε ρε χαμένε ************ 8)

Reaction score
5
ak1s said:
Προτείνω οι οποιεσδήποτε διαφορές μεταξύ των μελών να λύνονται στο προσωπικό επίπεδο. Με PM, με τηλέφωνο, hell, με μονομαχία στον κόκκινο ήλιο αν θέλετε.

ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Τελεία και παύλα!
Παρακαλώ, ας φανούμε άξιοι των περιστάσεων και ανάξιοι των σχολίων. Αγνοείστε αυτούς που σας ενοχλούν. Τόσο δύσκολο είναι;

Reaction score
0
@ Προς την γενική διαχείριση

Αν συνεχίσει ο ανεξέλεγκτος διασυρμός τον μελών θα βάλω 5 κλώνους και θα σας κάνω ρόμπα. 8)

Reaction score
14
Οι "αβρότητες" δίνουν και παίρνουν βλέπω.... :roll:

Και του σαλονιού και του λιμανιού.... :o

Reaction score
298
Stelios said:
Προφανώς, αλλά σε κάθε περίπτωση το "Γιατί το δικό σου μυρίζει σάπιο ψάρι." είναι προκλητικό και δεν σε έχω συνηθίσει σε τόσο άμεση επιθετικότητα.....
Φίλε Stelios, μένεις στην επιφάνεια. "Η" Cinderella είναι απλούστατα ένα άλλο μέλος (δεν είναι της στιγμής να πούμε ποιός), που μπαίνει με δεύτερο, κρυφό λογαριασμό μέσω proxy, και με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Reaction score
5
RDoherty said:
Stelios said:
Φίλε Stelios, μένεις στην επιφάνεια. "Η" Cinderella είναι απλούστατα ένα άλλο μέλος (δεν είναι της στιγμής να πούμε ποιός), που μπαίνει με δεύτερο, κρυφό λογαριασμό μέσω proxy, και με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.
Οκ, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και ως εκ τούτου κάτι μου διαφεύγει.

Πάω πάσο ....

Reaction score
5
Μωρέ να παλέψουν στη λάσπη...τουλάχιστον να είναι γυναίκες. Εδώ έχουμε χάσει τον μπούσουλα.

Admins, πρέπει να διαχωριστεί και αυτό το topic, ας κρατήσουμε τις προτάσεις για θεματολογία του site, και τα υπόλοιπα στο αγαπημένο topic "..."

...ευχαριστώ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead