Προτασεις Για Βελονα

Reaction score
153
Ναι αυτη ειναι..
εχω δοκιμασει και τις 2 ριθμισεις..mm mc

Yπαρχει περιπτωση να εχει θεμα η βελονα?
Εχουνε εγγιηση αυτα?

Reaction score
1.173
Λες δηλαδη το βουητο να ειναι απο την κεφαλη?

Το εκανε βαιβεα και με την παλια κεφαλη...
Είχες αναφέρει ότι το έκανε και στο παλιό σου σεταπ....
Μήπως κάπου αλλού πρέπει να εστιάσεις? Η σύνδεση μεταξύ phono και pickup με τι καλώδιο γίνεται;

TGD

Reaction score
10.369
Οι Grado φημολογείται ότι τραβάνε εύκολα θόρυβο από παρεμβολές, ακόμα και από το μοτέρ του πικάπ. Αν είχες ήδη βόμβο, με τη Grado θα είναι περισσότερος.

Reaction score
153
Οι Grado φημολογείται ότι τραβάνε εύκολα θόρυβο από παρεμβολές, ακόμα και από το μοτέρ του πικάπ. Αν είχες ήδη βόμβο, με τη Grado θα είναι περισσότερος.
Μια βελονα που δεν βγαζει Θορυβο?
Denon και αγιος ο θεος?

Reaction score
153
Ε
Εχεις απολυτο δικιο...Η Grado βγαζει καποιον θορυβο...
Ηρθε ενας φιλος και εφερε ενα Technics μια Denon 103 Με αψογο αποτελεσμα...
βαλαμε και την Grado η οποια βγαζει ενα βουητο σε συγριση με την Denon 103R

Μου αφησε το Technics για να πειραματιστω μεχρι να Δω τι θα κανω..

Reaction score
1.173
Δεν θέλω να φέρω αντίρρηση σε αυτά που λες και σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι δεν τα πιστεύω, αλλά μου είναι αδιανόητο για μια κεφαλή τουλάχιστον αυτού του(χρηματικού) επιπέδου να βγάζει βουητό.

Reaction score
153
Δεν θέλω να φέρω αντίρρηση σε αυτά που λες και σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι δεν τα πιστεύω, αλλά μου είναι αδιανόητο για μια κεφαλή τουλάχιστον αυτού του(χρηματικού) επιπέδου να βγάζει βουητό.
Φαντασου ποσο Αδιανοητο ειναι σε εμενα που εσκασα και 500€....
Εγω αυτο που καταλαβα παντως with the hard way ειναι οτι δεν ξαναλαμβανω υπ οψην Reviews .-
Θα τα διαβαζω αλλα αν δεν μπορω να βαλω κατι στο συστημα μου να το ακουσω δεν ξανα αγοραζω,ειδικα καινουργιο..

Reaction score
8.905
Οι Grado είναι αθωράκιστες, και η Rega επίσης (φαντάζομαι) δεν γειώνει το μοτέρ... προσπάθησε να γειώσεις πηγάδι - μοτέρ, δηλαδή με ένα καλωδιάκι και μετά στείλε το στην βάση του βραχίονα! :thumbsup:

Reaction score
153
Οι Grado είναι αθωράκιστες, και η Rega επίσης (φαντάζομαι) δεν γειώνει το μοτέρ... προσπάθησε να γειώσεις πηγάδι - μοτέρ, δηλαδή με ένα καλωδιάκι και μετά στείλε το στην βάση του βραχίονα! :thumbsup:
H shure που μου προτεινες αξιζει να την δοκιμασω?

Reaction score
8.905
Στα είχα πει, αλλά εσύ ήδη είχες προαποφασίσει.... Για την JVC Z1S με SAS η Shure με SAS βελόνα .... ας μιλήσουν (ρώτησε) οι κάτοχοι εδώ μέσα....η άμα ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις πολλά σχόλια! ;)

Last edited:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
H shure που μου προτεινες αξιζει να την δοκιμασω?
Φιλε μου ο VasilisM. ειναι δασκαλος στα αναλογικα, με την κυριολεκτικη εννοια, αν τον εμπιστευθεις, μονον κερδος θα εχεις ....

gonis

Luger
Reaction score
12.421
Εχεις δικιο...
Εγω πηρα την sonata τελικα γιατι διβασα πολυ καλα σχολια για αυτην..

Σε ευχαριστω
To θεμα ειναι οτι το VPI δεν το εχω παρει ακομα.......

προς το παρον την εβαλα πανω στο project με απογοητευτικο αποτελεσμα, βγαζει ενα εκνεβριστικο βουητο το πλατο..
+ οτι ο ηχος ειναι λιγο μπουκομενος αλλα νομιζω θελει λιγο στρωσιμο και η βελονα...

Ετσι μου ερχεται να τα σπασω ολα...
Οποιος δεν ακουει το δασκαλο ταλαιπωρειται

Φιλε μου ο VasilisM. ειναι δασκαλος στα αναλογικα,
Και στα ψηφιακα
Ειναι και ACA Member:roflmao:

Reaction score
153
Αναγκαστικα σαν 1 βημα θα παρω μια ortofon 2M RED
Γιατι εκτος απι τον θορυβο εχω παρατηρησει μεγαλη μειωση στην λεπτομερια-αναλυση
Και επειδη ειχα την ortofon εχω ενα σημειο αναφορας,για να καταλαβω αν φταιει η καινουργια βελονα η το καινουργι phono stage..

Reaction score
1.000
Αφού σου λέει ο δάσκαλος jico sas ...γιατί ορτοφον???

Και γω με sas παίζω και δε ξανά ασχολήθηκα με κεφαλή

Reaction score
996
Στα είχα πει, αλλά εσύ ήδη είχες προαποφασίσει.... Για την JVC Z1S με SAS η Shure με SAS βελόνα .... ας μιλήσουν (ρώτησε) οι κάτοχοι εδώ μέσα....η άμα ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις πολλά σχόλια! ;)
Την JVC Z1S πού την βρίσκουμε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας