Προτασεις σε αρχαριο TannoyHTS200 +denon1508+PS3+???

Reaction score
0
Μόλις αγόρασα τα Tannoy HTS 200 (είναι 5.1) και τα έχω συνδέσει με έναν Denon 1508 και ένα PS3

Όλα καλά αλλά δεν έχω τρελαθεί και με την ποιότητα του ήχου.
Έτσι σκέφτομαι να πάρω δυο καλά ηχεία για μπροστά και να κάνω το σύστημα 7.1

Έχετε καμιά πρόταση που να ταιριάζει με τα παραπάνω (500-700 ευρώ το πολύ)?

Ευχαριστώ

Reaction score
50
Αν είναι να πάρεις καλά μπροστινά ηχεία κοίτα να πάρεις όλη την τριάδα και όχι μόνο τα κυρίως μπροστά. Αλλιώς θα έχεις ανομοιομορφίες στον ήχο. Όμως το 7.1 ίσως πέσει βαρύ για τον 1508. Μήπως να έπαιρνες μπροστινή τριάδα και να έμενες σε 5.1 (θέλω να πω ν' αντικαθιστούσες τα μπροστινά που έχεις ήδη); Καλά βέβαια αν τα έχεις όλα μαζί μπορείς να πειραματιστείς κιόλας...

Για προτάσεις κοίτα κάτι σε Wharfedale σειρά 9 ή Magnat... αλλά διάβασε και λίγο κάποιο από παλιότερα thread, θα δεις αρκετές απόψεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Προτασεις σε αρχαριο TannoyHTS200 +denon1508+PS3+???

Αν είναι να πάρεις καλά μπροστινά ηχεία κοίτα να πάρεις όλη την τριάδα και όχι μόνο τα κυρίως μπροστά. Αλλιώς θα έχεις ανομοιομορφίες στον ήχο. Όμως το 7.1 ίσως πέσει βαρύ για τον 1508. Μήπως να έπαιρνες μπροστινή τριάδα και να έμενες σε 5.1 (θέλω να πω ν' αντικαθιστούσες τα μπροστινά που έχεις ήδη); Καλά βέβαια αν τα έχεις όλα μαζί μπορείς να πειραματιστείς κιόλας...

Για προτάσεις κοίτα κάτι σε Wharfedale σειρά 9 ή Magnat... αλλά διάβασε και λίγο κάποιο από παλιότερα thread, θα δεις αρκετές απόψεις.
O 1508 ειναι ενα θεμα. Ειναι 7Χ75 και δεν ξερω πως θα ανταποκριθει αν τα μπροστα ηχεια ειναι δυσκολα στην οδηγηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos